speres
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
οχιτύπε αυτα εχω τωρα δεν παω να αγορασω αλλα αμα κανω τοσα για 3 μηνες θα δω διαφορά;
οχιτύπε αυτα εχω τωρα δεν παω να αγορασω αλλα αμα κανω τοσα για 3 μηνες θα δω διαφορά;
η γυμνάστρια μού είχε πει κάποτε ότι για κάψιμο λίπους κάνεις όσες πιο πολλές επαναλήψεις μπορείς με βαράκια του ενός κιλούΘα μπορούσες να μας το αναλύσεις αυτό??
οταν λεω να βάλεις φωτο να πυρφορισουμε
τι εννοεις ''απλη'' προπονηση ?Εννοώ με μια απλή προπόνηση ρε συ
όχι να είναι πρωταθλητριες της αρσης βαρων
τι να κανω τύπε τοτε;;;;
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ ούτε να βλέπω τους τρελά γυμνασμένους.Έχει κάνει ο θεός ένα λάθος αισθητικής όμως ρε γαμώτο.
Για να αρέσουμε στις γυναίκες εμφανισιακά ,πρέπει να γαμηθούμε στο γυμναστήριο-διατροφή (σωστή πρωτεινική και ακολουθόντας τα μάκρος) και γενικά να έχουμε τρελή πειθαρχία (το 6-pack και το λεγόμενο V που αρέσει στις γκόμενες) ενώ για να αρέσουν σε μάς επι το πλείστον αρκεί να κώψουν την μασαμπούκα και να φτιάξουν ένα όμορφο μη-γραμμωμένο και όχι μυώδες σωματάκι.
Μια καθημερινή προπόνηση σε γυμναστήριο π.χ.τι εννοεις ''απλη'' προπονηση ?
τυπε μαλλον εχει μουστακι
μια καθημερινη οπως λες προπονηση εαν γινεται με λαθος τροπο στις ασκησεις και καθολου πειθαρχια στη διατροφη και στην ξεκουραση καλυτερα να μην την κανεις καθολουΜια καθημερινή προπόνηση σε γυμναστήριο π.χ.
το αγόρι σου ετσι ειναι να υποθεσω η το αντίθετο;Εγώ προσωπικά δεν μπορώ ούτε να βλέπω τους τρελά γυμνασμένους.
Θέλω αδύνατο,πολύ αδύνατο θα έλεγα,σώμα.
τυπε μαλλον εχει μουστακι
Μουνάρα θα είναι...δεν θέλει να μας κομπλάρει.... :S :S :Sτυπε μαλλον εχει μουστακι
Ετσι ειναι,παρα πολύ αδύνατοςτο αγόρι σου ετσι ειναι να υποθεσω η το αντίθετο;
αμα ηταν μουναρα δεν θα εγραφε εδώ,ουτε καν αν ηταν γυναικα!!!!Μουνάρα θα είναι...δεν θέλει να μας κομπλάρει.... :S :S :S
Συμφωνώ.μια καθημερινη οπως λες προπονηση εαν γινεται με λαθος τροπο στις ασκησεις και καθολου πειθαρχια στη διατροφη και στην ξεκουραση καλυτερα να μην την κανεις καθολου
Καλά,πίστευέ ό,τι θες!Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερααμα ηταν μουναρα δεν θα εγραφε εδώ,ουτε καν αν ηταν γυναικα!!!!
ούτε εμένα,αμα εισαι γυναικα βαλε φωτο χωρις το προσωπο και παω πασο!Καλά,πίστευέ ό,τι θες!Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα
Αγοράκι μου αν ψαχνόμουν εδώ μέσα θα είχα βάλει ήδη φωτό,δεν θέλω να αποδείξω τίποτα ούτε έχω φυσικά την απαίτηση να με πιστέψει κανείς!ούτε εμένα,αμα εισαι γυναικα βαλε φωτο χωρις το προσωπο και παω πασο!
πρωτον δεν ειμαι το αγορακι σου και δευτερον υπαρχουν βλακες που σου στελνουν πμ;;;Αγοράκι μου αν ψαχνόμουν εδώ μέσα θα είχα βάλει ήδη φωτό,δεν θέλω να αποδείξω τίποτα ούτε έχω φυσικά την απαίτηση να με πιστέψει κανείς!
Πιστεύετε ότι είμαι άντρας;Ακόμα καλύτερα για μένα,μπας και δεν γεμίζει το ινμποξ μου!