Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Έχει κάνει ο θεός ένα λάθος αισθητικής όμως ρε γαμώτο.

Για να αρέσουμε στις γυναίκες εμφανισιακά ,πρέπει να γαμηθούμε στο γυμναστήριο-διατροφή (σωστή πρωτεινική και ακολουθόντας τα μάκρος) και γενικά να έχουμε τρελή πειθαρχία (το 6-pack και το λεγόμενο V που αρέσει στις γκόμενες) ενώ για να αρέσουν σε μάς επι το πλείστον αρκεί να κώψουν την μασαμπούκα και να φτιάξουν ένα όμορφο μη-γραμμωμένο και όχι μυώδες σωματάκι.

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Έχει κάνει ο θεός ένα λάθος αισθητικής όμως ρε γαμώτο.

Για να αρέσουμε στις γυναίκες εμφανισιακά ,πρέπει να γαμηθούμε στο γυμναστήριο-διατροφή (σωστή πρωτεινική και ακολουθόντας τα μάκρος) και γενικά να έχουμε τρελή πειθαρχία (το 6-pack και το λεγόμενο V που αρέσει στις γκόμενες) ενώ για να αρέσουν σε μάς επι το πλείστον αρκεί να κώψουν την μασαμπούκα και να φτιάξουν ένα όμορφο μη-γραμμωμένο και όχι μυώδες σωματάκι.
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ ούτε να βλέπω τους τρελά γυμνασμένους.

Θέλω αδύνατο,πολύ αδύνατο θα έλεγα,σώμα.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μια καθημερινή προπόνηση σε γυμναστήριο π.χ.
μια καθημερινη οπως λες προπονηση εαν γινεται με λαθος τροπο στις ασκησεις και καθολου πειθαρχια στη διατροφη και στην ξεκουραση καλυτερα να μην την κανεις καθολου

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
μια καθημερινη οπως λες προπονηση εαν γινεται με λαθος τροπο στις ασκησεις και καθολου πειθαρχια στη διατροφη και στην ξεκουραση καλυτερα να μην την κανεις καθολου
Συμφωνώ.

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
ούτε εμένα,αμα εισαι γυναικα βαλε φωτο χωρις το προσωπο και παω πασο!
Αγοράκι μου αν ψαχνόμουν εδώ μέσα θα είχα βάλει ήδη φωτό,δεν θέλω να αποδείξω τίποτα ούτε έχω φυσικά την απαίτηση να με πιστέψει κανείς!
Πιστεύετε ότι είμαι άντρας;Ακόμα καλύτερα για μένα,μπας και δεν γεμίζει το ινμποξ μου!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αγοράκι μου αν ψαχνόμουν εδώ μέσα θα είχα βάλει ήδη φωτό,δεν θέλω να αποδείξω τίποτα ούτε έχω φυσικά την απαίτηση να με πιστέψει κανείς!
Πιστεύετε ότι είμαι άντρας;Ακόμα καλύτερα για μένα,μπας και δεν γεμίζει το ινμποξ μου!
πρωτον δεν ειμαι το αγορακι σου και δευτερον υπαρχουν βλακες που σου στελνουν πμ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom