Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Αν περασει ενα 20λεπτο ναι,εσυ ειπες οτι παιρνεις κατευθειαν μετα την προπονηση,θα πρεπει το  αιμα να φυγει απο τους μυς και να παει στο στομαχι.
Δεν εχει σημασια αν θα φας πρωτεινη η αλλο φαγητο μετα την προπονηση,για τον καταβολισμο παιρνεις αμινοξεα που δεν χρειαζονται πεψη
Ναι, αλλά τα αμινοξέα σε τι ποσότητα είναι; 20-25 γραμμάρια όπως η πρωτεϊνη;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Γιατί να γίνεις ντουλάπα αν βάλεις όγκο σε καθαρούς μυς αντί σε λίπος;
Όσο για το άλλο, οκ, ο θεός και η ψυχή τους ξέρει τι έχουν μέσα, αλλά αν το ψάξεις καλά και μάθεις από ποια προϊόντα έχουν μείνει πελάτες ικανοποιημένοι, δεν έχεις φόβο. Επίσης θα σου πω και το άλλο. Αν είσαι σε φάση όγκου, θες τόσα γραμμάρια πρωτεϊνης ημερησίως, όσο το βάρος σου σε κιλά επί 2. Είναι δυνατόν να το πετύχεις αυτό μόνο με τα τρόφιμα; Δε θα πρέπει να κάνεις άλλη δουλειά απ' το να τρως.

Άρα;

Λειτουργείς ενάντια στη φύση. Μόνος σου το λες.

Δεν μπορείς να τρως όλη μέρα.

Τελος πάντων... Βλέπω πως δεν μπορώ να σε πείσω.

Οι μπίλντερς παίρνουν αυτά που παίρνουν, για να πάνε σε αγωνες με την ελπίδα να κερδισουν λεφτά.

Καταστρε΄φουν τον οργανισμό τους για οικονομικές απολαβές. Το καταλαβαίνω

Να τον καταστρεφεις όμως έτσι για κέφι;  Για να βάλεις λίγο όγκο παραπάνω;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Άρα;

Οι μπίλντερς παίρνουν αυτά που παίρνουν, για να πάνε σε αγωνες με την ελπίδα να κερδισουν λεφτά.

Ποιος χ*στηκε τι κάνουν οι μπόντι μπίλντερς; Αυτοί βαράνε ενέσεις και παίρνουν αναβολικά, τα ξέρουμε. Αν διαβάσεις προσεκτικά, η πρωτεϊνη ορού γάλακτος είναι το μόνο συμπλήρωμα που εγκρίνω, το οποίο δεν καταλαβαίνω γιατί να εγκυμονεί κανένα κίνδυνο για την υγεία. Επειδή περιέχει πρωτεϊνη που απορροφάται ταχύτερα και σε μεγαλύτερη μοσότητα το κάνει επικίνδυνο; Και στην τελική αν είσαι τόσο δύσπιστος για τα συστατικά του, το στέλνεις στο χημείο για ανάλυση.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
το συμπερασμα ειναι ενα!
πειθαρχεια και τροπος ζωης

οσο ευκολο ακουγετε, τοσο δυσκολο ειναι!!!!
Ναι, έτσι είναι. Θέλει μεγάλη αφοσίωση και προσήλωση στο στόχο. Ειδικά, αν έχεις σπουδές/δουλειά ταυτόχρονα, είναι τρομερά δύσκολο να ανταποκρίνεσαι σε όλους τους ρόλους σου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Άρα;

Χειροτερη καταστροφη κανουν τα τσιγαρα,το αλκοολ,τα αναψυκτικα και το junk food απο τα ελεγχομενα χαπια και συμπληρωματα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Χειροτερη καταστροφη κανουν τα τσιγαρα,το αλκοολ,τα αναψυκτικα και το junk food απο τα ελεγχομενα χαπια και συμπληρωματα.
Δεν είναι απόλυτα έγκυρο επιχείρημα αυτό. Το ότι υπάρχουν καταστροφικότερες συνήθειες για την υγεία δε σημαίνει ότι δεν είναι λάθος να λειτουργείς ενάντια στη φύση. Σαν να λέμε "και τι έγινε που γίνονται ληστείες; Εδώ υπάρχουν φόνοι".

Επισκέπτης
master ενας απο τους λογους που επαθα εμφραγμα ηταν οι αμφιλεγομενες βιταμινες, και λοιπα βοηθηματα απο το γυμναστηριο  :grin:
οποτε αστο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
master ενας απο τους λογους που επαθα εμφραγμα ηταν οι αμφιλεγομενες βιταμινες, και λοιπα βοηθηματα απο το γυμναστηριο  :grin:
οποτε αστο
πιαστο λεω γω..

μπορεις να μου πεις το μηχανισμο που η βιταμινη κανει εμφραγμα;στο πε ιατρος αυτο ή μονος σου εκανες τη συνδεση;
οταν λες ¨λοιπα βοηθηματα" εννοεις ποδηλατακι ή απλες πρωτεινες-κρεατινες-αμινοξεα;

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
πιαστο λεω γω..

μπορεις να μου πεις το μηχανισμο που η βιταμινη κανει εμφραγμα;στο πε ιατρος αυτο ή μονος σου εκανες τη συνδεση;
οταν λες ¨λοιπα βοηθηματα" εννοεις ποδηλατακι ή απλες πρωτεινες-κρεατινες-αμινοξεα;
αν παρω το halovar μετα ξες αν χρειαζομαι pct;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
master ενας απο τους λογους που επαθα εμφραγμα ηταν οι αμφιλεγομενες βιταμινες, και λοιπα βοηθηματα απο το γυμναστηριο  :grin:
οποτε αστο
Πόσο χρονών είσαι και έπαθες έμφραγμα;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
τωρα 40 το εμφραγματο επαθα στα 30 μου

Καλημέρα σε όλους.

Επιτέλους βρέθηκε κι ένας άνθρωπος να τα πει σταράτα.

Αλλά είστε κουφιοκέφαλοι και δεν ακούτε.

Για να λέει πως την έπαθε από αυτές τις παπαριές (συμπληρώματα, κρεατίνες και άλλα αρχίδια), κάποιος γιατρός του το είπε. Δεν το έβγαλε από το κεφάλι του.

Εχω πάρει κι εγώ κάτι βιταμίνες. Όχι πρωτείνη.

Και όχι τακτικά.

Ακόμα κι αυτά τα έχω κόψει. Αμφιβάλλω για το τι έχουν μέσα.

Θελω να ξέρω ακριβώς τι μπαίνει στο στομάχι μου.

Όταν τρώω ένα μήλο, κατά 90% ξέρω τι παίρνω. Και πάλι δεν ξέρω 100% επειδή δεν γνωρίζω αν έχει βγει με φυτοφάρμακα.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βγάλω τη φλούδα του, παρόλο που μου αρέσει πολύ.

Τα χάπια οποιασδήποτε μορφής (βιταμίνες κλπ) δεν γνωρίζω τι έχουν μέσα.

Επαιρνα που και που καμμία βιταμίνη όταν αισθανόμουν πεσμένος. Μιλάμε για συχνότητα ίσως 1 με 2 φορές την εβδομάδα, κι αυτό όχι πάντα.

Τώρα τα έχω κόψει τελείως. Αφήνω τον οργανισμό μου να λειτουργεί τελείως φυσικά. Όπως πρέπει. Σταματάω τα πάντα για 2 μέρες. Γυμναστική και τρεξιμο. Μόνο περπατημα κάνω.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.870
Πόντοι
5.975
  Καλημέρα σε όλους.

Επιτέλους βρέθηκε κι ένας άνθρωπος να τα πει σταράτα.

Αλλά είστε κουφιοκέφαλοι και δεν ακούτε.

Για να λέει πως την έπαθε από αυτές τις παπαριές (συμπληρώματα, κρεατίνες και άλλα αρχίδια), κάποιος γιατρός του το είπε. Δεν το έβγαλε από το κεφάλι του.

Εχω πάρει κι εγώ κάτι βιταμίνες. Όχι πρωτείνη.

Και όχι τακτικά.

Ακόμα κι αυτά τα έχω κόψει. Αμφιβάλλω για το τι έχουν μέσα.

Θελω να ξέρω ακριβώς τι μπαίνει στο στομάχι μου.

Όταν τρώω ένα μήλο, κατά 90% ξέρω τι παίρνω. Και πάλι δεν ξέρω 100% επειδή δεν γνωρίζω αν έχει βγει με φυτοφάρμακα.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βγάλω τη φλούδα του, παρόλο που μου αρέσει πολύ.

Τα χάπια οποιασδήποτε μορφής (βιταμίνες κλπ) δεν γνωρίζω τι έχουν μέσα.

Επαιρνα που και που καμμία βιταμίνη όταν αισθανόμουν πεσμένος. Μιλάμε για συχνότητα ίσως 1 με 2 φορές την εβδομάδα, κι αυτό όχι πάντα.

Τώρα τα έχω κόψει τελείως. Αφήνω τον οργανισμό μου να λειτουργεί τελείως φυσικά. Όπως πρέπει. Σταματάω τα πάντα για 2 μέρες. Γυμναστική και τρεξιμο. Μόνο περπατημα κάνω.
Κάνε και ένα περπατηματάκι προς Φυλής μεριά... Εκεί να δεις πόσο εποικοδομιτικό για την υγειά σου θα είναι!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
οποτε αστο
ΔΕν υπαρχει περιπτωση να ηταν απο βιταμινες.ΠΡεπει να καπνιζες πολυ και να ειχες αρκετο λιπος επανω σου.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Κάνε και ένα περπατηματάκι προς Φυλής μεριά... Εκεί να δεις πόσο εποικοδομιτικό για την υγειά σου θα είναι!!!

Ου τι να σου πω...  Την τελευταία φορά που πήγα εκεί για περπάτημα, φοβήθηκα πως δεν θα βγω ζωντανός.

Τον άλλον τον καθαρίσανε για μία κάμερα. Εμένα θα λυπόνταν;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
  Ου τι να σου πω...  Την τελευταία φορά που πήγα εκεί για περπάτημα, φοβήθηκα πως δεν θα βγω ζωντανός.

Τον άλλον τον καθαρίσανε για μία κάμερα. Εμένα θα λυπόνταν;
δεν ειναι τοσο χαλια ρε τυπε

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
δεν ειναι τοσο χαλια ρε τυπε

Μία φορά μου σπάσανε το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου για να πάρουν ενα τσαντάκι που προφανώς νόμιζαν ότι ήταν με χρήματα. Μια φωτογραφική μηχανή είχα μέσα, έναν χάρτη και γυαλιά ηλίου.

Μία ακόμη φορά είχα διάρρηξη και μου πήρανε το GPS.

Όλα αυτά μεσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η μία φορά από την άλλη.

Το αυτοκίνητο και τις δύο φορές ήταν παρκαρισμένο σε πολύ κεντρικό δρόμο.

Μετά άρχισα να πηγαίνω με το τρενο για να μην έχω τέτοια προβλήματα.

Εφαγα κανα δυο φορές φόλα γιατί δεν υπήρχε τίποτα αξιόλογο.

Και μετά δεν ξαναπήγα.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Μία φορά μου σπάσανε το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου για να πάρουν ενα τσαντάκι που προφανώς νόμιζαν ότι ήταν με χρήματα. Μια φωτογραφική μηχανή είχα μέσα, έναν χάρτη και γυαλιά ηλίου.

Μία ακόμη φορά είχα διάρρηξη και μου πήρανε το GPS.

Όλα αυτά μεσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η μία φορά από την άλλη.

Το αυτοκίνητο και τις δύο φορές ήταν παρκαρισμένο σε πολύ κεντρικό δρόμο.

Έχουν αγριέψει τα πράγματα φίλε...

Και ίσως αγριέψουν και περισσότερο...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
33
Πόντοι
16
Η whey protein προέρχεται από το γάλα. Δεν πάει ενάντια στη φύση. Αν μου έλεγες πχ κρεατίνη, η οποία καταστέλλει την ενδογενή παραγωγή από το ήπαρ, να το καταλάβω.
Προσωπικά θέλω να βάλω όγκο, δε μου αρκεί η γράμμωση. Όχι και σε σημείο Σβαρτσενέγκερ, αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να λαμβάνουμε υπόψι πως λειτουργούν οι μυς μας.

Δηλαδή πιστεύεις ότι με τη whey θα βάλεις μυική μάζα (έστω όχι σε σημείο Σβαρτενέγκερ..)??
Σε προηγούμενο μήνυμα έχεις γράψει ότι κάνεις 45 κιλά τροχαλία.
Πόσα κιλά είσαι και τι ηλικία αν επιτρέπεται?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
με τα βαρακια κανεις τίποτα;κανω το τελευταιο διαστημα με τρικιλα ποσα να κανω την ημέρα για να δω διαφορά στο σώμα μου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom