Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Εμένα θαμου πείτε το μυστικό για επίπεδη κοιλιά;;;;;έχω ξεσκιστεί στους κοιλιακούς αλλά... :(
Το μυστικό για γραμμωμένους κοιλιακούς έγκειται στην αποβολή του περιβάλλοντος λίπους, το οποίο τους κρύβει. Δεν πα' να κάνεις 500 κοιλιακούς την ημέρα, αν δε ρίξεις το ποσοστό λίπους σου αισθητά, γράμμωση δεν πρόκειται να δεις. Οπότε κάνε αεροβική.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
  Μην παίρνεις τέτοια πράγματα.

Αρχίδια είναι όλα.

Δεν υπάρχει καλύτερη τροφή από αυτήν σε φυσική μορφή. Με τα χάπια και τις πρωτείνες θα κάνεις το στομάχι σου φαρμακείο.
Μακάρι να μπορούσα να κάνω τέλεια διατροφή,αλλά δεν γίνεται... Έτσι καταφεύγω σε άλλες πηγές!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εμένα θαμου πείτε το μυστικό για επίπεδη κοιλιά;;;;;έχω ξεσκιστεί στους κοιλιακούς αλλά... :(
Εμενα το γαμησι με βοηθαει πολυ.οι καλυτεροι κοιλιακοι ειναι.Ριξε καναν πουτσο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
Αν μου βρεις φυσική πηγή πρωτεϊνης που απορροφάται μέσα σε 20 λεπτά, πάω πάσο. Κατά τ' άλλα, μαζί σου.

Και θα χάσεις το παραθυράκι του αναβολισμού αν δεν απορροφηθεί στα 20 λεπτά ε;
Μη μασάτε κάθε πίπα που λένε οι εταιρίες συμπληρωματων ρε, γαμώ τα παραθυράκια σας

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Το μυστικό για γραμμωμένους κοιλιακούς έγκειται στην αποβολή του περιβάλλοντος λίπους, το οποίο τους κρύβει. Δεν πα' να κάνεις 500 κοιλιακούς την ημέρα, αν δε ρίξεις το ποσοστό λίπους σου αισθητά, γράμμωση δεν πρόκειται να δεις. Οπότε κάνε αεροβική.
έχεις δίκιο...συνδιασμος  των 2!

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Τρέξιμο σταδιακά μέχρι 30 λεπτά κάθε πρωί,1 ώρα αφού ξυπνήσεις και χωρίς να έχεις φάει τίποτα.Χαλαρό τρέξιμο,όχι σπριντ.Το απόγευμα περπάτημα 1 ώρα στο διάδρομο με ταχύτητα κοντά στα 5,5χλμ/ώρα και σε κλίση.Σταδιακά θα ανέβεις σε αυτούς τους χρόνους.Κάθε μέρα,χωρίς αναβολές.Κόβεις γλυκά,αναψυκτικά,αλκοολούχα,κόβεις ότι έχει υδατάνθρακες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Και θα χάσεις το παραθυράκι του αναβολισμού αν δεν απορροφηθεί στα 20 λεπτά ε;
Μη μασάτε κάθε πίπα που λένε οι εταιρίες συμπληρωματων ρε, γαμώ τα παραθυράκια σας
Έτσι υποστηρίζουν οι έρευνες. Πως όταν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα μας πέφτουν, ο οργανισμός χρησιμοποιεί την πρωτεϊνη των μυών, για να τα επαναφέρει, με τη διαδικασία της γλυκονεογένεσης, διασπώντας έτσι μυική μάζα. Για να αναστραφεί το φαινόμενο αυτό, θα πρέπει να προσλάβεις άμεσα πρωτεϊνη και γλυκόζη.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
έχεις δίκιο...συνδιασμος  των 2!
Αφού ξέρεις, λοιπόν, τι ρωτάς;  :2funny:
Ψάξε και για HIIT. Είναι μια μορφή προπόνησης που σου εξασφαλίζει επιτάχυνση του μεταβολισμού για αρκετές ώρες ΜΕΤΑ την προπόνηση. Πίστεψέ με, είναι πιο δύσκολο απ' ό,τι ακούγεται. Το είχα δοκιμάσει 1-2 φορές και κρέμασε η γλώσσα μου.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αν μου βρεις φυσική πηγή πρωτεϊνης που απορροφάται μέσα σε 20 λεπτά, πάω πάσο. Κατά τ' άλλα, μαζί σου.

Οτιδήποτε πάει ενάντια στη φύση, μόνο θα σε βλάψει. Καλό δεν θα σου κάνει.

Τρωγε πρωτείνη στη φυσική της μορφή.

Τι θες μωρέ; Να γίνεις σαν τον Σβαρτσενέγκερ;

Για Μίστερ Ολύμπια θα πάς;

Ενα καλό γραμμωμένο σώμα θέλουμε να φτιάξουμε για την προσωπική μας υγεία και για να αρέσουμε στο άλλο φύλο.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
  Μην παίρνεις τέτοια πράγματα.

Αρχίδια είναι όλα.

Δεν υπάρχει καλύτερη τροφή από αυτήν σε φυσική μορφή. Με τα χάπια και τις πρωτείνες θα κάνεις το στομάχι σου φαρμακείο.
Στους περισσότερους είναι δύσκολο να "πεινάνε" ανα 2-3 ώρες ή εναλλακτικά είναι δύσκολο να φάνε κάποιες τροφές "καθαρά" (πχ βρώμη) ή εναλλακτικά δεν προλαβαίνουν να μαγειρεύουν ανα 2-3 ώρες.

Οπότε εδώ η πρωτεινούλα δίνει τη λύση.

Άλλοι για καλύτερα αποτελέσματα χτυπάνε και αμινοξέα ,πολυβιταμίνες και ω-3.

Δεν είναι τόσο άσχημα σε θέμα υγείας τα συμπληρώματα όσο φαντάζονται οι περισσότεροι.

Πάντως ο τομέας "διατροφή" παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο απο το θέμα άσκηση.70-30 θα έλεγα.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Αφού ξέρεις, λοιπόν, τι ρωτάς;  :2funny:
Ψάξε και για HIIT. Είναι μια μορφή προπόνησης που σου εξασφαλίζει επιτάχυνση του μεταβολισμού για αρκετές ώρες ΜΕΤΑ την προπόνηση. Πίστεψέ με, είναι πιο δύσκολο απ' ό,τι ακούγεται. Το είχα δοκιμάσει 1-2 φορές και κρέμασε η γλώσσα μου.
Ε θέλω να το ακούω κιόλας από ειδικό!!! :)
το HIIT δεν το ξερω, αλλα θα ψάξω.ευχαριστώ :)

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και συμπληρώματα βεβαίως βεβαίως. Εγώ έπαιρνα πρωτεϊνη ορού γάλακτος αμέσως μετά την προπόνηση που χρησιμεύει στην αποφυγή του μυικού καταβολισμού, ακριβώς γιατί απορροφάται ταχύτατα. Δεν το ανέφερα, για να μη θίξω το "ευ αγωνίζεσθαι".
Όπως το βλέπω, θα κάνω μάλλον τη γυμναστική σπίτι, για να μπορώ να διαθέσω όλα μου τα χρήματα στη διατροφή.
Mην τρως μετα την προπονηση,πρεπει να περασει ενα μισαωρο,για να φυγει το αιμα απο τους μυς και να γινει σωστη η χωνεψη,καλυτερα παιρνε αμινοξεα μετα την προπονηση,και οχι υγρα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
 Οτιδήποτε πάει ενάντια στη φύση, μόνο θα σε βλάψει. Καλό δεν θα σου κάνει.

Τρωγε πρωτείνη στη φυσική της μορφή.

Τι θες μωρέ; Να γίνεις σαν τον Σβαρτσενέγκερ;

Για Μίστερ Ολύμπια θα πάς;

Ενα καλό γραμμωμένο σώμα θέλουμε να φτιάξουμε για την προσωπική μας υγεία και για να αρέσουμε στο άλλο φύλο.
Η whey protein προέρχεται από το γάλα. Δεν πάει ενάντια στη φύση. Αν μου έλεγες πχ κρεατίνη, η οποία καταστέλλει την ενδογενή παραγωγή από το ήπαρ, να το καταλάβω.
Προσωπικά θέλω να βάλω όγκο, δε μου αρκεί η γράμμωση. Όχι και σε σημείο Σβαρτσενέγκερ, αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να λαμβάνουμε υπόψι πως λειτουργούν οι μυς μας.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Mην τρως μετα την προπονηση,πρεπει να περασει ενα μισαωρο,για να φυγει το αιμα απο τους μυς και να γινει σωστη η χωνεψη,καλυτερα παιρνε αμινοξεα μετα την προπονηση,και οχι υγρα
Πρώτη φορά τ' ακούω πάλι αυτό. Εντάξει, όμως, το αίμα δε βρίσκεται σε όλους τους μυς, αλλά στη μυική ομάδα που γυμνάζεις τελευταία. Αν βάλεις και κανένα τέταρτο μέχρι να φθάσεις σπίτι, ο οργανισμός σου είναι έτοιμος για χώνεψη.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Η whey protein προέρχεται από το γάλα. Δεν πάει ενάντια στη φύση. Αν μου έλεγες πχ κρεατίνη, η οποία καταστέλλει την ενδογενή παραγωγή από το ήπαρ, να το καταλάβω.
Προσωπικά θέλω να βάλω όγκο, δε μου αρκεί η γράμμωση. Όχι και σε σημείο Σβαρτσενέγκερ, αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να λαμβάνουμε υπόψι πως λειτουργούν οι μυς μας.

Γιατί να βάλεις όγκο; Θα γίνεις πιο όμορφος;

Ντουλάπα θα γίνεις.

Στις γυναίκες αρέσουν τα λεπτά γυμνασμένα αντρικά σώματα. Όχι οι ντουλάπες.

Τι να σου πω; Αν εσύ αισθάνεσαι καλύτερα έτσι... Και πάλι όμως θα σου λεγα να αποφύγεις αυτές τις παπαριές (πρωτείνες κλπ)

Δεν ξέρεις τι αρχίδια έχουν ρίξει μέσα. Οι εταιρείες προκειμένου να πουλήσουν θα σου πουν πως έχει μέσα αηδονόγλωσσες και θα κάνει μέχρι και το πουλί σου να κελαδάει Ντορεμιφασολασι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
σαν πρωην γυμνασμενος αρκετα και νυν κολοχοντρος του κερατα :headbang: :headbang:
θα πω το απλο
η γυμναστικη ειναι τροπος ζωης που ξεκιναει απο τον εγκεφαλο
ετσι απλα
ειναι φιλοσοφια ζωης κατι που το αγαπας
οσον αφορα το κολυμπι.... εχω πολλους φιλους πρωην πολιστες και με συμμετοχες στην εθνικη
σε 6 χρονια απουσιας απο την πισινα το 80% ειναι υπερδιπλασιοι απο εμενα

εχω φιλο 52 !!!! ετων που τυφλα να εχουν εν ενεργεια αθλητες του μποντυ μπιλντινγκ

το συμπερασμα ειναι ενα!
πειθαρχεια και τροπος ζωης

οσο ευκολο ακουγετε, τοσο δυσκολο ειναι!!!!

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πρώτη φορά τ' ακούω πάλι αυτό. Εντάξει, όμως, το αίμα δε βρίσκεται σε όλους τους μυς, αλλά στη μυική ομάδα που γυμνάζεις τελευταία. Αν βάλεις και κανένα τέταρτο μέχρι να φθάσεις σπίτι, ο οργανισμός σου είναι έτοιμος για χώνεψη.
Αν περασει ενα 20λεπτο ναι,εσυ ειπες οτι παιρνεις κατευθειαν μετα την προπονηση,θα πρεπει το  αιμα να φυγει απο τους μυς και να παει στο στομαχι.
Δεν εχει σημασια αν θα φας πρωτεινη η αλλο φαγητο μετα την προπονηση,για τον καταβολισμο παιρνεις αμινοξεα που δεν χρειαζονται πεψη

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
σαν πρωην γυμνασμενος αρκετα και νυν κολοχοντρος του κερατα :headbang: :headbang:
θα πω το απλο
η γυμναστικη ειναι τροπος ζωης που ξεκιναει απο τον εγκεφαλο
ετσι απλα
ειναι φιλοσοφια ζωης κατι που το αγαπας
οσον αφορα το κολυμπι.... εχω πολλους φιλους πρωην πολιστες και με συμμετοχες στην εθνικη
σε 6 χρονια απουσιας απο την πισινα το 80% ειναι υπερδιπλασιοι απο εμενα

εχω φιλο 52 !!!! ετων που τυφλα να εχουν εν ενεργεια αθλητες του μποντυ μπιλντινγκ

το συμπερασμα ειναι ενα!
πειθαρχεια και τροπος ζωης

οσο ευκολο ακουγετε, τοσο δυσκολο ειναι!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Ντουλάπα θα γίνεις.

Τι να σου πω; Αν εσύ αισθάνεσαι καλύτερα έτσι... Και πάλι όμως θα σου λεγα να αποφύγεις αυτές τις παπαριές (πρωτείνες κλπ)

Δεν ξέρεις τι αρχίδια έχουν ρίξει μέσα. Οι εταιρείες προκειμένου να πουλήσουν θα σου πουν πως έχει μέσα αηδονόγλωσσες και θα κάνει μέχρι και το πουλί σου να κελαδάει Ντορεμιφασολασι.

Ντουλαπα δεν προκειται να γινεις εκτος αν βαλεις λιπος,η παρεις φαρμακα,οσο για την πρωτεινη θεωρειται ενα υγιεινο τροφιμο,δυστυχως με την υπερεπεξεργασια απεχει πολυ απο τον ορισμο του υγιεινου,το 97% των πρωτεινων ειναι μαπα,αλλα δεν ειναι πιο μαπα απο το τοξικο γαλα,και το τοξικο κρεας,ολα σκατα ειναι

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827

Ντουλάπα θα γίνεις.

Γιατί να γίνεις ντουλάπα αν βάλεις όγκο σε καθαρούς μυς αντί σε λίπος;
Όσο για το άλλο, οκ, ο θεός και η ψυχή τους ξέρει τι έχουν μέσα, αλλά αν το ψάξεις καλά και μάθεις από ποια προϊόντα έχουν μείνει πελάτες ικανοποιημένοι, δεν έχεις φόβο. Επίσης θα σου πω και το άλλο. Αν είσαι σε φάση όγκου, θες τόσα γραμμάρια πρωτεϊνης ημερησίως, όσο το βάρος σου σε κιλά επί 2. Είναι δυνατόν να το πετύχεις αυτό μόνο με τα τρόφιμα; Δε θα πρέπει να κάνεις άλλη δουλειά απ' το να τρως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom