Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
τωρα 40 το εμφραγματο επαθα στα 30 μου

Σε αυτή την ηλικία το άγχος είναι σε θέση να δημιουργήσει σπασμό σε αρτηρία. Αν υπάρχει και προδιάθεση υπέρτασης ή υψηλής χοληστερίνης, στο σημείο του σπασμού δημιουργείται θρόμβος. Έκανες αγγειοπλαστική?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
να γινεις σαν τον σβαρτζενεγκερ φιλε δεν ειναι καθόλου ευκολο  :2funny:

νομιζουν καποιοι οτι αυτοι που ειναι φουσκωτοι εγιναν ετσι σε 2 μηνες και χωρις να κανουν τιποτα,μονο με αναβολικα  :2funny:

δεν ειναι ετσι τα πραγματα

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
με τα βαρακια κανεις τίποτα;κανω το τελευταιο διαστημα με τρικιλα ποσα να κανω την ημέρα για να δω διαφορά στο σώμα μου;
Εγώ κάνω 3κιλά που είμαι γυναίκα..

Προς το τέλος κάθε σετ θα πρέπει να νιώθεις ελαφρύ πόνο στα χέρια,αν δεν νιώθεις πρέπει να αυξήσεις τα κιλά!

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16

Προς το τέλος κάθε σετ θα πρέπει να νιώθεις ελαφρύ πόνο στα χέρια,αν δεν νιώθεις πρέπει να αυξήσεις τα κιλά!
η τις επαναληψεις.αλλη προπονηση κανεις με βαρυτερο αλτηρα και λιγοτερες επαναληψεις κι αλλη με ελφρυτερα κιλα αλλα περισσοτερες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

και βλεπεις καμια διαφορα;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η τις επαναληψεις.αλλη προπονηση κανεις με βαρυτερο αλτηρα και λιγοτερες επαναληψεις κι αλλη με ελφρυτερα κιλα αλλα περισσοτερες
τύπε με τρικιλα ποσα σετ να κανω;;;;

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Με λίγα κιλά και περισσότερες επαναλήψεις στοχεύεις κυρίως στο κάψιμο λίπους.

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Με λίγα κιλά και περισσότερες επαναλήψεις στοχεύεις κυρίως στο κάψιμο λίπους.
δεν ειναι μονο αυτο.αν κανεις πολλες επαναληψεις στοχευεις στην αντοχη και οχι στην αυξηση της μαζας.κανεις πχ 20 καμψεις,μετα απο λιγο 30 και φτανεις σε σημειο να κανεις 100.

αν ομως πας στον παγκο μπορει να μη σηκωνεις ουτε 50 κιλα.

αλλη προπονηση η μια,αλλη η αλλη

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

αυτή κάνει ασκήσεις με πιτόγυρα, όσο προχωράνε τα σετ μασαμπουκώνει και μειώνεται σταδιακά το βάρος τους ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παρε κανα βαρος σοβαρο κι ασε τα τρικιλα εκτος αν θες να κανεις 7 σετ των 50 επαναληψεων  :2funny:
τύπε αυτα εχω τωρα δεν παω να αγορασω αλλα αμα κανω τοσα για 3 μηνες θα δω διαφορά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom