Ελπίζω να μου επιτρέπετε να πω κι εγώ την άποψή μου!
Πριν πάρει κάποιος βιταμίνες,και διάφορα άλλα συμπληρώματα καλό είναι να κάνει πλήρεις αιματολογικές εξετάσεις.Πολλές φορές η πρόσληψη ενός συστατικού που ο οργανισμός έχει σε περίσσεια δε βοηθάει αλλά επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα.
Το παλικάρι που έπαθε έμφραγμα στα 30 του,δεν το έπαθε πιθανόν από τις βιταμίνες αλλά είχε κάποια πάθηση και δεν την ήξερε.Πριν πάμε στο γυμναστήριο πάμε να κάνουμε έναν έλεγχο σε καρδιολόγο.Εκτός αν έπαιρνε "ματζούνια" που δίνουν κάποιοι στα γυμναστήρια και πουλάνε ελπίδες.Δεν είμαι εναντιον των φαρμάκων,αρκεί να τα παίρνεις με σωστές οδηγίες και με παρακολούθηση.Και στα γυμναστήρια αυτοί που τα δίνουν δεν είναι τίποτε άλλο από πειραματόζωα...Ξέρω άτομο που κάνει βάρη 15 χρόνια,είναι 43 ετών τώρα,έχει συμμετάσχει σε αγώνες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα B.B με θέσεις στην πρώτη τριάδα,και είναι πιο υγιής από άλλους που δεν παίρνουν τίποτα,ενώ έχει πάρει ότι κυκλοφορεί,εκτός από αυξητική.Όμως και προπόνηση σοβαρή κάνει,και ελέγχους τακτικά και συμβουλές από γιατρούς έχει πάρει.Ο άλλος μια μέρα στο γυμναστήριο έλεγε ότι παίρνει ένα διουρητικό να χάσει κιλά.Ναι θα χάσει κιλά,αλλά θα γαμήσει και τους νεφρούς του.Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.Και να ξέρετε ότι μετά καμία γκόμενα δε θα θέλει κάποιον που κάνει συνεχώς αιμοκαθάρσεις επειδή κάποτε ήταν πρωταθλητής παραλίας...