Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σε αυτή την ηλικία το άγχος είναι σε θέση να δημιουργήσει σπασμό σε αρτηρία. Αν υπάρχει και προδιάθεση υπέρτασης ή υψηλής χοληστερίνης, στο σημείο του σπασμού δημιουργείται θρόμβος. Έκανες αγγειοπλαστική?
Δεν εχει σχεση η χοληστερινη με το εμφραγμα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Δεν δημιουργουν τα συμπληρωματα εμφραγμα,πολυ πιθανον να σου ειπαν ετσι οι γιατροι επειδη δεν γνωριζουν για αυτα

Δεν ξέρουν οι γιατροί και ξέρεις εσύ;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πλέον έχω άλλο γυμναστή.Αλλά το θέμα είναι ότι το γυμναστήριο είναι δικό της,κουλό δεν είναι να λέει χαζομάρες με τον κίνδυνο να χάσει πελάτες;
Απλα δεν ξερει η γυναικα,κανεις γυμναστης δεν ειναι σχετικος με το αντικειμενο στη σχολη τους μαθαινουν μαλακιες οποτε
αμα ακους γυμναστης τρεχα μακρια

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Γιατι δεν μπορεις να τρως ολη μερα?
Μπορεις να εξηγησεις με ποιο σκεπτικο λες οτι τρωγοντας ολη μερα καταστρεφεις τον οργανισμο σου?

Ενα είναι το σκεπτικό. Οποιαδήποτε κατάχρηση βλάπτει.

Αν τρως μια μικρή ποσότητα πρωτείνης κάθε μερα είναι καλό για τον οργανισμό σου, γιατί την έχει ανάγκη.
Αν τρως 6 μπριζόλες την ημέρα, θεωρείς πως θα σου κάνει καλό;

Η φύση μας έπλασε με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Οτιδήποτε ενάντια στη φύση, θα κάνει κακό στον οργανισμό σας.

Δεν λέω τίποτα άλλο. Είναι προφανές εδω πως μερικοί δεν είναι παραπάνω από 15 ετων.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ελπίζω να μου επιτρέπετε να πω κι εγώ την άποψή μου!

Πριν πάρει κάποιος βιταμίνες,και διάφορα άλλα συμπληρώματα καλό είναι να κάνει πλήρεις αιματολογικές εξετάσεις.Πολλές φορές η πρόσληψη ενός συστατικού που ο οργανισμός έχει σε περίσσεια δε βοηθάει αλλά επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα.

Το παλικάρι που έπαθε έμφραγμα στα 30 του,δεν το έπαθε πιθανόν από τις βιταμίνες αλλά είχε κάποια πάθηση και δεν την ήξερε.Πριν πάμε στο γυμναστήριο πάμε να κάνουμε έναν έλεγχο σε καρδιολόγο.Εκτός αν έπαιρνε "ματζούνια" που δίνουν κάποιοι στα γυμναστήρια και πουλάνε ελπίδες.Δεν είμαι εναντιον των φαρμάκων,αρκεί να τα παίρνεις με σωστές οδηγίες και με παρακολούθηση.Και στα γυμναστήρια αυτοί που τα δίνουν δεν είναι τίποτε άλλο από πειραματόζωα...Ξέρω άτομο που κάνει βάρη 15 χρόνια,είναι 43 ετών τώρα,έχει συμμετάσχει σε αγώνες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα B.B με θέσεις στην πρώτη τριάδα,και είναι πιο υγιής από άλλους που δεν παίρνουν τίποτα,ενώ έχει πάρει ότι κυκλοφορεί,εκτός από αυξητική.Όμως και προπόνηση σοβαρή κάνει,και ελέγχους τακτικά και συμβουλές από γιατρούς έχει πάρει.Ο άλλος μια μέρα στο γυμναστήριο έλεγε ότι παίρνει ένα διουρητικό να χάσει κιλά.Ναι θα χάσει κιλά,αλλά θα γαμήσει και τους νεφρούς του.Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.Και να ξέρετε ότι μετά καμία γκόμενα δε θα θέλει κάποιον που κάνει συνεχώς αιμοκαθάρσεις επειδή κάποτε ήταν πρωταθλητής παραλίας...
Ωραια,για πες μου ονομαστικα ποια βιταμινη σε πλεονασμα θα σου καταστρεψει την υγεια

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ψαχτο λιγο εισαι λαθος.
Τα φαρμακα για την χοληστερινη τα δινουν στον κοσμο για να αρρωστησει οχι επειδη τα χρειαζονται,η χοληστερινη και η LDL και η HDL ειναι τα πιο πολυτιμα συστατικα του ανθρωπου,το προβλημα το πραγματικο ειναι η ομοκυστεινη την οποια δεν μπορουν να την κατεβασουν με φαρμακα,αλλα  μονο με την διατροφη οποτε σου πασαραν τα φαρμακα για την χοληστερινη και καναν πλυση εγκεφαλου στον κοσμο να νομιζει οτι τα χρειαζεται.
Οι στατινες για την μειωση της χοληστερινης δημιουργουν τα ιδια εμφραγμα γιατι μειωνουν το q10 το οποιο ειναι ηδη μειωμενο στους ανθρωπους μεγαλης ηλικιας

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε ανθρωπε μου πασαρεις ενα βλακωδη αρθρο που λεει μαλακιες την στιγμη που εχω φθασει να παιρνω 60 γραμμαρια vit c σε μια μερα,που δηθεν δημιουργει πετρα στα νεφρα και τις μαλακιες τους, σας δουλευουν ψιλο γαζι και τα καταπινετε αμασητα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Sylviaki

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Απλα δεν ξερει η γυναικα,κανεις γυμναστης δεν ειναι σχετικος με το αντικειμενο στη σχολη τους μαθαινουν μαλακιες οποτε
αμα ακους γυμναστης τρεχα μακρια
Και από ποιον θα μάθουμε δηλαδή για τη γυμναστική,αν όλοι οι γυμναστες ειναι άχρηστοι; :S

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ο μεσος ορος ζωης των γιατρων ειναι τα 58 χρονια,αυτο φαινεται θα οφειλεται στις τεραστιες γνωσεις που εχουν

Τεράστιο άγχος είναι φίλε μου. Δεν είναι θέμα γνώσεων.

Τέρμα από μένα η κουβέντα. Μπορείς να παίρνεις ό,τι θες. Μέχρι και μεθυλτριονολόνη αν γουστάρεις πάρε.

Εγώ θα σου βάλω μυαλό;

Τις καλημέρες μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom