Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
URL]]

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
συμφωνώ με τα λεγόμενα σου , απλα ρωτησα αν υπαρχει κατι τσεκαρισμενο που σε συνδυασμο με διαδρομο /ποδηλατο /ασκησεις + νορμαλ διατροφη , βοηθησει να καψω λιπος κοιλια . ειμαι δλδ 115 κιλ, με 1,78 υψος . Δεν με ενδιαφερει γραμωση ογκος και τετοια

Φίλε μου τα κιλά που γράφεις για το ύψος σου και αγύμναστος είναι πολλά και για λόγους υγείας!
Αυτά που Θα μπορούσες να κάνεις είναι τα εξής:
Κάνεις γενικές εξετάσεις αίματος για να δεις που βρίσκεσαι.
Πηγαίνεις με αυτές σε διατροφολόγο να σου βγάλει διατροφή.
Περπατάς κάθε μέρα  μια ώρα με ρυθμό τόσο ώστε να λαχανιάζεις αλλά να μπορείς να πεις μια φράση άνετα.

Αν δε θέλεις να πληρώσεις διατροφολόγο κάνε τα εξής:
Τρως ότι έτρωγες μέχρι τώρα εκτός από ποτά, αναψυκτικά, γλυκά, τηγανιτά τα οποία αντικαθιστάς με βραστά-ψητά και άσπρο ψωμί το οποίο αντικαθιστάς με ολικής.
Περπατάς κάθε μέρα  μια ώρα με ρυθμό τόσο ώστε να λαχανιάζεις αλλά να μπορείς να πεις μια φράση άνετα.

Προσοχή να μη το παρακάνεις στην άσκηση γιατί θα κουραστείς και θα τα παρατήσεις γρήγορα!

Όταν φτάσεις 85 κιλά το ξαναβλέπεις.

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ποια η γνωμη σας για το halovar;

Συνημμένα

• halovar_1.jpg
    halovar_1.jpg
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 15

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φίλε μου τα κιλά που γράφεις για το ύψος σου και αγύμναστος είναι πολλά και για λόγους υγείας!
Αυτά που Θα μπορούσες να κάνεις είναι τα εξής:
Πηγαίνεις με αυτές σε διατροφολόγο να σου βγάλει διατροφή.

Αν δε θέλεις να πληρώσεις διατροφολόγο κάνε τα εξής:
Τρως ότι έτρωγες μέχρι τώρα εκτός από ποτά, αναψυκτικά, γλυκά, τηγανιτά τα οποία αντικαθιστάς με βραστά-ψητά και άσπρο ψωμί το οποίο αντικαθιστάς με ολικής.

Προσοχή να μη το παρακάνεις στην άσκηση γιατί θα κουραστείς και θα τα παρατήσεις γρήγορα!

Όταν φτάσεις 85 κιλά το ξαναβλέπεις.

Κάθε ποστ σου είναι όαση συμπυκνωμένης γνώσης, εμπειρίας και σύνεσης που τόσο χρειάζεται στο χώρο αυτό. Μεγάλη προσφορά στο νήμα αυτό και ας μην μπορούν να το κατανοήσουν όλοι.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Mr. Bean θα πρέπει να απευθυνθεί σε κλινικό διατροφολόγο διότι όντως τίθενται θέματα υγείας και όχι μόνο εμφάνισης. Οι εξετάσεις αίματος είναι κάτι που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε και πρώτο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Κάθε ποστ σου είναι όαση συμπυκνωμένης γνώσης, εμπειρίας και σύνεσης που τόσο χρειάζεται στο χώρο αυτό. Μεγάλη προσφορά στο νήμα αυτό και ας μην μπορούν να το κατανοήσουν όλοι.

Εγώ προτιμώ τον στέλιο12345678 φτου και βγαίνω

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ προτιμώ τον στέλιο12345678 φτου και βγαίνω

Ποιός είναι αυτός; Πρωτοξάδελφος του 3tonpairnoun2tonpaizoun;

Και τί παππούς είναι αυτός που ποσταρες ρε μαγκα; Ο Σταλόνε είναι γατάκι μπροστά του...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ποιός είναι αυτός; Πρωτοξάδελφος του 3tonpairnoun2tonpaizoun;

Και τί παππούς είναι αυτός που ποσταρες ρε μαγκα; Ο Σταλόνε είναι γατάκι μπροστά του...
Ειναι ο  andreas cahling.τωρα ειναι στα 60 του και δεν αναγνωριζεται,εχει στραβωσει περιεργα και το στομα του..Αλλα η γυμναστικη γυμναστικη.Θα παιξει και τον Θωρ σε μια παραγωγη funmade.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
θελει πνευμονια για να τα κανεις αυτα τυπε

τυπε αμα ειχαμε τετοια πλευγκραουντς στην αθηνα δεν θα χρειαζοταν να πηγαινουμε γυμναστηριο κ να τρωμε ολη την αλβανιλα κ την κωλιλα στη μαπα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αμα ειχαμε τετοια πλευγκραουντς στην αθηνα δεν θα χρειαζοταν να πηγαινουμε γυμναστηριο κ να τρωμε ολη την αλβανιλα κ την κωλιλα στη μαπα
ναι αλλα μετα θα φορας μπουζακια αθανασοπουλος και θα κανεις μαγκιες στην ενζο :grin:

Επισκέπτης

Ψαξτε να βρειτε που κανουν Cross Fit.

Τερμα τα γυμναστηρια και τα ποζεριλικια.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Στα Τίρανα πας γυμναστήριο; Έλα στο δικό μου που είναι τίγκα στα πιπίνια!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πείτε τίποτα ρε μαλάκες, τι πρόγραμμα κάνετε τώρα, τι διατροφή.
Εγώ ξαναγύρισα στα σπρωξίματα  :zfuck: και στα τραβήγματα και πόδια. Volume σχετικά μεγάλο, εντάσεις σχετικά χαμηλές, καμιά φορά πηγαίνω σε 3-4αρες σε βασικές ασκήσεις.
Κατά το Μάη θα κάνω IF για γράμμωση.
Ελπίζω να μην είχατε καμιά φαγούρα μόνο

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Κουιζ, τι εχει βαλει στα χερια του ?

mouchas

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
16
η σωστη και πιο αποδοτικη γυμναστικη ειναι η χωρις ιατροφαρμακευτικη καλυψη.για να κανεις κοιλιακους τυπου τυροκομειου (φετες 6 ή 8 pack) θελει πολυ ασκηση και καλη διατροφη...τωρα τολμω να ομολογησω τουλαχιστων σε αυτο το γυμναστηριο που παω εγω στην περιοχη μου κατι με τα νεα προγραμματα αλλα και την πτωση των τιμων για εξαμηνα οκταμηνα και ετησια συνδρομη εχει μαζευτει πολυ καινουρια μουνοκατασταση.απο 17 εως 45 οπου υπαρχουν πολλα καλα κομματια.αντε να κανεις προγραμμα αμα βλεπεις μια καυλα στο μηχανη εκτασεων τετρακεφαλων να κανει ασκηση, ή να κανουν αρσεις θανατου και να τουρλωνει το κωλι και το στρινγκ να το εχει καταπιει ο κωλος....κολαση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom