Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Στη φάση που είμαι δε μπορώ να βρω λόγο για να κάνω τριάρες, τώρα που νοιάζομαι πιο πολύ για υπετροφία. Ασχέτως αν το 8Χ3 και το 3Χ8 με την ίδια ένταση θα παράξουν ίδιο έργο, θα προτιμήσω το 3Χ8 γι' αυτό που θέλω από το σώμα μου τη δεδομένη στιγμή.
φιλε το προγραμμα υπερτροφιας ειναι μια μπαρουφα και μιση..εκτος αν υπετροφια εννοεις τα ψευτοπρηξιματα..
για φυσικους η υπερτροφια καθοριζεται 95% απο τη διατροφη..με undereating ΔΕ βαζεις βαρος..
(θεωρητικα και με ισοθερ βαζεις μυς μπλα μπλα μπλα,αλλα ποσο θηριο μπορει να γινει καποιος 80κγ 1.80μ; )

τωρα επειδη οι τρυπημενοι κανουνε 4Χ15 "στην πλατη που ναι μεγαλη μυικη ομαδα",δε σημαινει οτι το ιδιο πρεπει να κανεις και συ..
ειναι οι ιδιοι που κανουνε οριζοντιο 100 μιση επαναληψη ωντας σε φαρμακο και το διηγουνται κανα μηνα..
οσο καλοκαιριαζει και αρχιζουν τα "εμβολια" θα δεις πολλους τετοιους..

**ακομα και για την "υπερτροφια" παντως υπαρχει και η αλλη πλευρα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
φιλε το προγραμμα υπερτροφιας ειναι μια μπαρουφα και μιση..εκτος αν υπετροφια εννοεις τα ψευτοπρηξιματα..
για φυσικους η υπερτροφια καθοριζεται 95% απο τη διατροφη..με undereating ΔΕ βαζεις βαρος..

Δηλαδή οι τόσες έρευνες που έχουν γίνει και δείχνουν (αποδεδειγμένα) ότι οι καλύτερες επαναλήψεις για υπερτροφία (πες το ψευτοπρηξίματα, πες το τυμπανισμό, πες το όπως θες) είναι μεταξύ των 6-12 (στο περίπου) είναι μπαρούφες;
Προφανώς με υποθερμιδικές δεν παίρνεις βάρος. Μυες βάζεις αλλά με διάφορες παραμέτρους. Αλλά ο γενικός κανόνας είναι ότι δε βάζεις βάρος και προφανώς μύες με υποθερμιδικές, είτε κάνεις 1 επανάληψη είτε 30

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή οι τόσες έρευνες που έχουν γίνει και δείχνουν (αποδεδειγμένα) ότι οι καλύτερες επαναλήψεις για υπερτροφία (πες το ψευτοπρηξίματα, πες το τυμπανισμό, πες το όπως θες) είναι μεταξύ των 6-12 (στο περίπου) είναι μπαρούφες;
Προφανώς με υποθερμιδικές δεν παίρνεις βάρος. Μυες βάζεις αλλά με διάφορες παραμέτρους. Αλλά ο γενικός κανόνας είναι ότι δε βάζεις βάρος και προφανώς μύες με υποθερμιδικές, είτε κάνεις 1 επανάληψη είτε 30
LION τραβα μια μαλακια αγορι μου,μας τα πρηξρς με τις βλακειες σου παρτο αποφαση αν δεν κανεις διατροφη,ειτε 6αρες ειτε 20αρες ειτε 30αρες αποτελεσμα δεν θα χεις

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
(θεωρητικα και με ισοθερ βαζεις μυς μπλα μπλα μπλα,αλλα ποσο θηριο μπορει να γινει καποιος 80κγ 1.80μ; )

τωρα επειδη οι τρυπημενοι κανουνε 4Χ15 "στην πλατη που ναι μεγαλη μυικη ομαδα",δε σημαινει οτι το ιδιο πρεπει να κανεις και συ..
ειναι οι ιδιοι που κανουνε οριζοντιο 100 μιση επαναληψη ωντας σε φαρμακο και το διηγουνται κανα μηνα..
οσο καλοκαιριαζει και αρχιζουν τα "εμβολια" θα δεις πολλους τετοιους..

**ακομα και για την "υπερτροφια" παντως υπαρχει και η αλλη πλευρα
Οσο για σενα παντογνωστη χιτμαν ο πιο μυωδης που ειχαμε στο γυμναστηριο,μακραν, με ποσοστο λιπους αρκετα μεγαλο για τα δεδομενα μου στο ,ηταν 1.82 76 κιλα οποτε ρουφα και συ το αυγουλακι σου, και ο κωλος του ηταν οσο 3 δικοι σου :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

νομιζω για πανω απο 12 θες να πεις. συμφωνω και με χιτμαν. η διατροφη το μεγαλυτερο ρολο (στη διατροφη βαζω και τα συμπληρωματα) + ωραριο ληψης + υπνος -αν δεν κοιμασαι δε θα πρηξεις  :cheesy:-
δε συζηταμε για το 2ωρο πρηξιμο μετα την προπονηση, αλλα για πιο μονιμα πραγματα  :dancing:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οσο για σενα παντογνωστη χιτμαν ο πιο μυωδης που ειχαμε στο γυμναστηριο,μακραν, με ποσοστο λιπους αρκετα μεγαλο για τα δεδομενα μου στο ,ηταν 1.82 76 κιλα οποτε ρουφα και συ το αυγουλακι σου, και ο κωλος του ηταν οσο 3 δικοι σου :2funny: :2funny: :2funny:

:think:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ο ιδιος τον ειδα στην ζυγαρια και δεν το πιστευα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω ο ιδιος τον ειδα στην ζυγαρια και δεν το πιστευα

νταξει ρε τυπε αλλα αν λες για τον πιο μυωδη που εχεις δει τοτε προφανως τα κριτηρια σου ειναι πολυ υποκειμενικα ή η περιγραφη σου χωλαινει.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
νταξει ρε τυπε αλλα αν λες για τον πιο μυωδη που εχεις δει τοτε προφανως τα κριτηρια σου ειναι πολυ υποκειμενικα ή η περιγραφη σου χωλαινει.
Δε ειπα οτι κατεβηκε στο μιστερ ελλας ο ανθρωπος,ουτε οτι δεν εχω δει πιο μυωδη,αλλα για να καταλαβεις για τι σωμα μιλαμε
το 1% οσων ασχολουνται θα φτασουν καποτε το σωμα του,και αυτο φυσικα ΜΟΝΟ με φαρμακα

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
νομιζω για πανω απο 12 θες να πεις. συμφωνω και με χιτμαν. η διατροφη το μεγαλυτερο ρολο (στη διατροφη βαζω και τα συμπληρωματα) + ωραριο ληψης + υπνος -αν δεν κοιμασαι δε θα πρηξεις  :cheesy:-
δε συζηταμε για το 2ωρο πρηξιμο μετα την προπονηση, αλλα για πιο μονιμα πραγματα  :dancing:
ολα αυτα + τα γενετικα του καθενος τα οποια παιζουν και το μεγαλυτερο ρολο

οσο διατροφη και να κανεις,οσο καλα και να κοιμηθεις,οσο καλη προπονηση και να κανεις αμα εχεις ΣΚΑΤΑ γενετικα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

οσο διατροφη και να κανεις,οσο καλα και να κοιμηθεις,οσο καλη προπονηση και να κανεις αμα εχεις ΣΚΑΤΑ γενετικα...

τυπε εγω εχω παρατηρησει οτι η φυση δεν ειναι τοσο πουτανα οσο λες, σου παιρνει απο καπου αλλα σου δινει καπου αλλου. π.χ. δε σου δινει ποδια αλλα σου δινει στηθος, δε σου δινει στηθος αλλα σου δινει πλατη κλπ.
δεν υπαρχουν εξολοκληρου σκατα γενετικα.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Ετσι λενε οσοι δεν γνωριζουν ουτε τα βασικα και πηγαινοερχονται τσαμπα οπως κανεις και συ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ετσι λενε οσοι δεν γνωριζουν ουτε τα βασικα και πηγαινοερχονται τσαμπα οπως κανεις και συ

Γιατί έχεις τόση αρνητική ενέργεια ρε φίλε; Δε μπορείς να συζητήσεις όμορφα κι ωραία;

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
τυπε εγω εχω παρατηρησει οτι η φυση δεν ειναι τοσο πουτανα οσο λες, σου παιρνει απο καπου αλλα σου δινει καπου αλλου. π.χ. δε σου δινει ποδια αλλα σου δινει στηθος, δε σου δινει στηθος αλλα σου δινει πλατη κλπ.
δεν υπαρχουν εξολοκληρου σκατα γενετικα.
ναι ομως σε καποιους δινει σχεδον τα παντα αυτο εννοω.εσυ ασχολεισαι με γυμναστηριο μονο η κανεις καποιο αθλημα?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
νομιζω για πανω απο 12 θες να πεις. συμφωνω και με χιτμαν. η διατροφη το μεγαλυτερο ρολο (στη διατροφη βαζω και τα συμπληρωματα) + ωραριο ληψης + υπνος -αν δεν κοιμασαι δε θα πρηξεις  :cheesy:-
δε συζηταμε για το 2ωρο πρηξιμο μετα την προπονηση, αλλα για πιο μονιμα πραγματα  :dancing:

Όχι, εννοώ και κάτω από 12. Εννοείται ότι δε μιλάμε για τα πρηξίματα του 2ωρου

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί έχεις τόση αρνητική ενέργεια ρε φίλε; Δε μπορείς να συζητήσεις όμορφα κι ωραία;
Οταν κατι δεν το γνωριζεις να μην μπαινεις να κανεις τον ειδημονα,και αυτο ισχυει για ολους σας που μας εχετε ταραξει εδω μεσα :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Οταν κατι δεν το γνωριζεις να μην μπαινεις να κανεις τον ειδημονα,και αυτο ισχυει για ολους σας που μας εχετε ταραξει εδω μεσα :grin:

Δεν κάνω τον ειδήμονα, συζητήσιμος είμαι, απόψεις ανταλάσσουμε. Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να παραθέτεις χαρακτηρίζοντας μόνο. Αν δε μπορείς να συζητήσεις επειδή δε μπορείς σα κλασικό νεοελληνικό μαλακιστήρι χωρίς παιδεία και μόρφωση απλά μη συμμετέχεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom