LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Σε έχει παρασύρει ο χίτμαν και σε λίγο θα μας αναλύσεις και το νόμο του Νεύτωνα για μια γαμωάσκηση!
Το γυμναστήριο είναι επιστήμη
Σε έχει παρασύρει ο χίτμαν και σε λίγο θα μας αναλύσεις και το νόμο του Νεύτωνα για μια γαμωάσκηση!
φιλε το προγραμμα υπερτροφιας ειναι μια μπαρουφα και μιση..εκτος αν υπετροφια εννοεις τα ψευτοπρηξιματα..Στη φάση που είμαι δε μπορώ να βρω λόγο για να κάνω τριάρες, τώρα που νοιάζομαι πιο πολύ για υπετροφία. Ασχέτως αν το 8Χ3 και το 3Χ8 με την ίδια ένταση θα παράξουν ίδιο έργο, θα προτιμήσω το 3Χ8 γι' αυτό που θέλω από το σώμα μου τη δεδομένη στιγμή.
φιλε το προγραμμα υπερτροφιας ειναι μια μπαρουφα και μιση..εκτος αν υπετροφια εννοεις τα ψευτοπρηξιματα..
για φυσικους η υπερτροφια καθοριζεται 95% απο τη διατροφη..με undereating ΔΕ βαζεις βαρος..
LION τραβα μια μαλακια αγορι μου,μας τα πρηξρς με τις βλακειες σου παρτο αποφαση αν δεν κανεις διατροφη,ειτε 6αρες ειτε 20αρες ειτε 30αρες αποτελεσμα δεν θα χειςΔηλαδή οι τόσες έρευνες που έχουν γίνει και δείχνουν (αποδεδειγμένα) ότι οι καλύτερες επαναλήψεις για υπερτροφία (πες το ψευτοπρηξίματα, πες το τυμπανισμό, πες το όπως θες) είναι μεταξύ των 6-12 (στο περίπου) είναι μπαρούφες;
Προφανώς με υποθερμιδικές δεν παίρνεις βάρος. Μυες βάζεις αλλά με διάφορες παραμέτρους. Αλλά ο γενικός κανόνας είναι ότι δε βάζεις βάρος και προφανώς μύες με υποθερμιδικές, είτε κάνεις 1 επανάληψη είτε 30
Οσο για σενα παντογνωστη χιτμαν ο πιο μυωδης που ειχαμε στο γυμναστηριο,μακραν, με ποσοστο λιπους αρκετα μεγαλο για τα δεδομενα μου στο ,ηταν 1.82 76 κιλα οποτε ρουφα και συ το αυγουλακι σου, και ο κωλος του ηταν οσο 3 δικοι σουφιλε το προγραμμα υπερτροφιας ειναι μια μπαρουφα και μιση..εκτος αν υπετροφια εννοεις τα ψευτοπρηξιματα..
για φυσικους η υπερτροφια καθοριζεται 95% απο τη διατροφη..με undereating ΔΕ βαζεις βαρος..
(θεωρητικα και με ισοθερ βαζεις μυς μπλα μπλα μπλα,αλλα ποσο θηριο μπορει να γινει καποιος 80κγ 1.80μ; )
τωρα επειδη οι τρυπημενοι κανουνε 4Χ15 "στην πλατη που ναι μεγαλη μυικη ομαδα",δε σημαινει οτι το ιδιο πρεπει να κανεις και συ..
ειναι οι ιδιοι που κανουνε οριζοντιο 100 μιση επαναληψη ωντας σε φαρμακο και το διηγουνται κανα μηνα..
οσο καλοκαιριαζει και αρχιζουν τα "εμβολια" θα δεις πολλους τετοιους..
**ακομα και για την "υπερτροφια" παντως υπαρχει και η αλλη πλευρα
Δηλαδή οι τόσες έρευνες που έχουν γίνει και δείχνουν (αποδεδειγμένα) ότι οι καλύτερες επαναλήψεις για υπερτροφία (πες το ψευτοπρηξίματα, πες το τυμπανισμό, πες το όπως θες) είναι μεταξύ των 6-12 (στο περίπου) είναι μπαρούφες;
Οσο για σενα παντογνωστη χιτμαν ο πιο μυωδης που ειχαμε στο γυμναστηριο,μακραν, με ποσοστο λιπους αρκετα μεγαλο για τα δεδομενα μου στο ,ηταν 1.82 76 κιλα οποτε ρουφα και συ το αυγουλακι σου, και ο κωλος του ηταν οσο 3 δικοι σου
Εγω ο ιδιος τον ειδα στην ζυγαρια και δεν το πιστευα
Δε ειπα οτι κατεβηκε στο μιστερ ελλας ο ανθρωπος,ουτε οτι δεν εχω δει πιο μυωδη,αλλα για να καταλαβεις για τι σωμα μιλαμενταξει ρε τυπε αλλα αν λες για τον πιο μυωδη που εχεις δει τοτε προφανως τα κριτηρια σου ειναι πολυ υποκειμενικα ή η περιγραφη σου χωλαινει.
ολα αυτα + τα γενετικα του καθενος τα οποια παιζουν και το μεγαλυτερο ρολονομιζω για πανω απο 12 θες να πεις. συμφωνω και με χιτμαν. η διατροφη το μεγαλυτερο ρολο (στη διατροφη βαζω και τα συμπληρωματα) + ωραριο ληψης + υπνος -αν δεν κοιμασαι δε θα πρηξεις -
δε συζηταμε για το 2ωρο πρηξιμο μετα την προπονηση, αλλα για πιο μονιμα πραγματα
ολα αυτα + τα γενετικα του καθενος τα οποια παιζουν και το μεγαλυτερο ρολο
οσο διατροφη και να κανεις,οσο καλα και να κοιμηθεις,οσο καλη προπονηση και να κανεις αμα εχεις ΣΚΑΤΑ γενετικα...
Μην το λες αυτο ......δεν υπαρχουν εξολοκληρου σκατα γενετικα.
Ετσι λενε οσοι δεν γνωριζουν ουτε τα βασικα και πηγαινοερχονται τσαμπα οπως κανεις και συολα αυτα + τα γενετικα του καθενος τα οποια παιζουν και το μεγαλυτερο ρολο
οσο διατροφη και να κανεις,οσο καλα και να κοιμηθεις,οσο καλη προπονηση και να κανεις αμα εχεις ΣΚΑΤΑ γενετικα...
Ετσι λενε οσοι δεν γνωριζουν ουτε τα βασικα και πηγαινοερχονται τσαμπα οπως κανεις και συ
ναι ομως σε καποιους δινει σχεδον τα παντα αυτο εννοω.εσυ ασχολεισαι με γυμναστηριο μονο η κανεις καποιο αθλημα?τυπε εγω εχω παρατηρησει οτι η φυση δεν ειναι τοσο πουτανα οσο λες, σου παιρνει απο καπου αλλα σου δινει καπου αλλου. π.χ. δε σου δινει ποδια αλλα σου δινει στηθος, δε σου δινει στηθος αλλα σου δινει πλατη κλπ.
δεν υπαρχουν εξολοκληρου σκατα γενετικα.
νομιζω για πανω απο 12 θες να πεις. συμφωνω και με χιτμαν. η διατροφη το μεγαλυτερο ρολο (στη διατροφη βαζω και τα συμπληρωματα) + ωραριο ληψης + υπνος -αν δεν κοιμασαι δε θα πρηξεις -
δε συζηταμε για το 2ωρο πρηξιμο μετα την προπονηση, αλλα για πιο μονιμα πραγματα
Οταν κατι δεν το γνωριζεις να μην μπαινεις να κανεις τον ειδημονα,και αυτο ισχυει για ολους σας που μας εχετε ταραξει εδω μεσαΓιατί έχεις τόση αρνητική ενέργεια ρε φίλε; Δε μπορείς να συζητήσεις όμορφα κι ωραία;
Οταν κατι δεν το γνωριζεις να μην μπαινεις να κανεις τον ειδημονα,και αυτο ισχυει για ολους σας που μας εχετε ταραξει εδω μεσα