Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γιατί πιστεύεις ότι οι περισσότεροι κάνουν σωστές προπονήσεις; (όχι εδώ μέσα, γενικά)
Οι περισσότεροι ή υποπροπονούνται ή υπερπροπονούνται.
Και ναι, πιστεύω ότι ΚΑΙ η προπόνηση έχει άμεση σχέση με το τι σώμα θα κάνεις, στην ουσία είναι το βασικό ερέθισμα που δέχεται το σώμα.
Αν  κανεις λαθος τις προπονησεις και κανεις σωστη διατροφη θα φτιαχτεις,αν κανεις σουπερ προπονηση και λαθος διατροφη οχι,κοιτα γυρω σου οσους τριγυρναν στα γυμναστηρια και θα το καταλαβεις

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.338
Πόντοι
8.645
Αν  κανεις λαθος τις προπονησεις και κανεις σωστη διατροφη θα φτιαχτεις

Θα φτιαχτείς μεν (ειδικά στην αρχή), αλλά θα κολλήσεις από ένα σημείο κι έπειτα. Και μετά δε σε σώζει η καλή διατροφή.
Το άλλο που είπες συμφωνώ

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Θα φτιαχτείς μεν (ειδικά στην αρχή), αλλά θα κολλήσεις από ένα σημείο κι έπειτα. Και μετά δε σε σώζει η καλή διατροφή.
Το άλλο που είπες συμφωνώ
Αναλογως που θες να φτασεις,δεν μιλαμε να κατεβεις σε αγωνες με τους μιστεραδες.
Στη θεωρια καλα ειναι αυτα που λες,αν δεν κανεις χοντρες μαλακιες στην προπονηση
και κανεις τελεια διατροφη θα συνεχισεις να χεις αποτελεσμα,μην διαβαζεις πολυ μασκλμαγκ γιατι θα σε τρελλανουν με τις μαλακιες τους,αυτοι γραφουν τις παπαριες τους επειδη δεν εχουν τιποτα να γραψουν και συ τα πιστευεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αν  κανεις λαθος τις προπονησεις και κανεις σωστη διατροφη θα φτιαχτεις,αν κανεις σουπερ προπονηση και λαθος διατροφη οχι,κοιτα γυρω σου οσους τριγυρναν στα γυμναστηρια και θα το καταλαβεις
Σε αυτο εισαι σωστος.

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον αλανια..ειχα κανει κοιλια,ουσιαστικα ειχα τοπικο λιπος μονο εκει..
Με αυτα κ με αυτα εφτιαξα λιγο την διατροφη μου,στην ουσια αρχισα να τρωω πιο φυσιολογικα δλδ μικροτερες μεριδες χωρις ψωμι (με ενα πιατο φαγητο ετρωγα μιση φραντζολα ψωμι) και πιο σωστες ωρες δλδ στις 2 το μεσημερι και οχι στις 5 το απογευμα και στις 9 το βραδυνο και οχι στις 12..

Τωρα..

Επειδη δεν θελω στην ουσια να "ξεφουσκωσει" η κοιλα μου και να φαινεται χαλια..προτεινει καποιος καποιο συγκεκριμενο προγραμμα στο γυμναστηριο εκτος του διαδρομου?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Με αυτα κ με αυτα εφτιαξα λιγο την διατροφη μου,στην ουσια αρχισα να τρωω πιο φυσιολογικα δλδ μικροτερες μεριδες χωρις ψωμι (με ενα πιατο φαγητο ετρωγα μιση φραντζολα ψωμι) και πιο σωστες ωρες δλδ στις 2 το μεσημερι και οχι στις 5 το απογευμα και στις 9 το βραδυνο και οχι στις 12..

Τωρα..

Επειδη δεν θελω στην ουσια να "ξεφουσκωσει" η κοιλα μου και να φαινεται χαλια..προτεινει καποιος καποιο συγκεκριμενο προγραμμα στο γυμναστηριο εκτος του διαδρομου?
Εχεις μεγαλη κοιλια;

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Τωρα..

Το να τρως μικροτερες μεριδες δεν ειναι πιο φυσιολογικο,ουτε πιο σωστη ωρα ειναι να τρως 9 η ωρα απο 12

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
οχι ρε εχει πεσει απλα το θεμα μου ειναι να μην κανει αυτο το "ξεφουσκωμα" κ φαινεται χαλια.
Κοιτα αυτο δεν μπορεις να το αποφυγεις,θελει πολυ δουλεια και μπολικο διαδρομο αλλα με τον καιρο θα ερθει στα ισια του.Στην αρχη θα σου ειναι καπως πλαδαρη οτι και να κανεις.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
δλδ μ λες οτι ειναι φυσιολογικο να τρως στις 12 το βραδυ?
Αναλογως τι ωρα θα κοιμηθεις,και τι θα φας,αν φας μια μακαροναδα και κοιμηθεις σε 20 λεπτα οχι,αν κοιμηθεις 2 η ωρα και φας κατι ελαφρυ δεν υπαρχει προβλημα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
νομιζω για πανω απο 12 θες να πεις. συμφωνω και με χιτμαν. η διατροφη το μεγαλυτερο ρολο (στη διατροφη βαζω και τα συμπληρωματα) + ωραριο ληψης + υπνος -αν δεν κοιμασαι δε θα πρηξεις  :cheesy:-
δε συζηταμε για το 2ωρο πρηξιμο μετα την προπονηση, αλλα για πιο μονιμα πραγματα  :dancing:

ΑΚΑ, You cannot outtrain a bad diet...

Νόμος απαράβατος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom