Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
η σωστη και πιο αποδοτικη γυμναστικη ειναι η χωρις ιατροφαρμακευτικη καλυψη.για να κανεις κοιλιακους τυπου τυροκομειου (φετες 6 ή 8 pack) θελει πολυ ασκηση και καλη διατροφη...τωρα τολμω να ομολογησω τουλαχιστων σε αυτο το γυμναστηριο που παω εγω στην περιοχη μου κατι με τα νεα προγραμματα αλλα και την πτωση των τιμων για εξαμηνα οκταμηνα και ετησια συνδρομη εχει μαζευτει πολυ καινουρια μουνοκατασταση.απο 17 εως 45 οπου υπαρχουν πολλα καλα κομματια.αντε να κανεις προγραμμα αμα βλεπεις μια καυλα στο μηχανη εκτασεων τετρακεφαλων να κανει ασκηση, ή να κανουν αρσεις θανατου και να τουρλωνει το κωλι και το στρινγκ να το εχει καταπιει ο κωλος....κολαση

Τότε είναι που κάνεις καλύτερα, έστω και υποψία μουνιού να υπάρχει στο χώρο κάνω παραπάνω κιλά.
Δεν είμαι καθόλου μουνόδουλος  :grin:

mouchas

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Τότε είναι που κάνεις καλύτερα, έστω και υποψία μουνιού να υπάρχει στο χώρο κάνω παραπάνω κιλά.
Δεν είμαι καθόλου μουνόδουλος  :grin:

τοτε ακους και βογγητα απο τα ζορια των υποτιθεμενων μποντυμπιλντερ λες και πανε για γεννα...και ξερεις απο την πολυ πιεσει να κανει καποιος και πολλα κιλα που δεν αντεχει καμια φορα αρωματιζει και λιγο τον χωρο με το προσωπικο του αμπι πιουρ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
τοτε ακους και βογγητα απο τα ζορια των υποτιθεμενων μποντυμπιλντερ λες και πανε για γεννα...και ξερεις απο την πολυ πιεσει να κανει καποιος και πολλα κιλα που δεν αντεχει καμια φορα αρωματιζει και λιγο τον χωρο με το προσωπικο του αμπι πιουρ

Κι αν είναι και λίγο κρυωμένοι βγαίνει και μια ξυνίλα απ' τις κλανιές ε;  :grin:

mouchas

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ναι ρε,εγω παντως δεν θα μπορουσα να κανω γυμναστικη μαλλον θα με εβλεπα στη ρεσεψιον του γυμναστηριου να ημουνα λιωμα απο ουισκη και να κοιταω αφρατα ζουμερα κωλαρακια γαλακτος :cum: :cum: :cum: :cum: :grin: :grin: :grin: :grin:
να θες κανεις καμια ελξη στο ελευθερο και να μη μπορεις ειτε γιατι απο αυτα που βλεπεις να πεσεις ειτε γιατι παλι απο αυτα που βλεπεις κατι κατω απο τη βερμουδα ή το σορτσακι δα διακρινετε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πείτε τίποτα ρε μαλάκες, τι πρόγραμμα κάνετε τώρα, τι διατροφή.
Εγώ ξαναγύρισα στα σπρωξίματα  :zfuck: και στα τραβήγματα και πόδια. Volume σχετικά μεγάλο, εντάσεις σχετικά χαμηλές, καμιά φορά πηγαίνω σε 3-4αρες σε βασικές ασκήσεις.
Κατά το Μάη θα κάνω IF για γράμμωση.
Ελπίζω να μην είχατε καμιά φαγούρα μόνο
ακομα προσαρμογη ε;ποτε επανερχεσαι στο κανονικο προγραμμα; :grin:

οταν το παρεις αποφαση,παρε μια ιδεα..

δευτερα-->στηθος-ωμοι(στηθος μεγιστα,ωμοι συμπληρωματικη πιεση,τρικεφαλα,ανοιγματα,εκτασεις ωμων)
τριτη-->πλατη-ποδια(αρσεις μεγιστα,πρεσσα ΦΟΥΛ ΡΟΜ,ελξεις,καθιστη κωπηλατικη,δικεφαλα)
τεταρτη οφφ
πεμπτη-->στηθος-ωμοι(μπ μεγιστα,επιλινης συμπληρωματικη,5πλη για ωμους,τρικεφαλα)
παρασκευη-->ποδια-πλατη(μπροστινα μεγιστα,1 οριζοντια,2 καθετες,ρδλ)
σκ--->ποτακι

μετρας πρ σε καθε προπονηση και βαζεις στοχο να το νικησεις την επομενη..ζεις και τρεφεσαι με πρ.. :boobies:
καθε 3 βδομαδες ακολουθει μια 1βδομαδα ντιλοουντ..τοτε ανεβαζω βολιουμ,τσεκαρω κωλαρακια,
φτιαχνω το αλα κατιδης μαλλι μου στον καθρεπτη κ.ο.κ..

μπορει πριν πας γυμναστηριο να το σκεφτεσαι λιγο,να χεις αυπνιες τα βραδια κλπ
αλλα το σωμα σου,και το κυριοτερο,ο χαρακτηρας σου θα σκληρυνει στη φωτια και το αμωνι της μαχης..  :grin: :grin:

**το προγραμμα προυποθετει τουλαχιστον μια 2ετη σοβαρη ενασχοληση με το σπορ..
μην παει κανεις νοσοκομειο με δικη μου υπαιτιοτητα..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ακομα προσαρμογη ε;ποτε επανερχεσαι στο κανονικο προγραμμα; :grin:

οταν το παρεις αποφαση,παρε μια ιδεα..

δευτερα-->στηθος-ωμοι(στηθος μεγιστα,ωμοι συμπληρωματικη πιεση,τρικεφαλα,ανοιγματα,εκτασεις ωμων)
τριτη-->πλατη-ποδια(αρσεις μεγιστα,πρεσσα ΦΟΥΛ ΡΟΜ,ελξεις,καθιστη κωπηλατικη,δικεφαλα)
τεταρτη οφφ
πεμπτη-->στηθος-ωμοι(μπ μεγιστα,επιλινης συμπληρωματικη,5πλη για ωμους,τρικεφαλα)
παρασκευη-->ποδια-πλατη(μπροστινα μεγιστα,1 οριζοντια,2 καθετες,ρδλ)
σκ--->ποτακι

μετρας πρ σε καθε προπονηση και βαζεις στοχο να το νικησεις την επομενη..ζεις και τρεφεσαι με πρ.. :boobies:
καθε 3 βδομαδες ακολουθει μια 1βδομαδα ντιλοουντ..τοτε ανεβαζω βολιουμ,τσεκαρω κωλαρακια,
φτιαχνω το αλα κατιδης μαλλι μου στον καθρεπτη κ.ο.κ..

μπορει πριν πας γυμναστηριο να το σκεφτεσαι λιγο,να χεις αυπνιες τα βραδια κλπ
αλλα το σωμα σου,και το κυριοτερο,ο χαρακτηρας σου θα σκληρυνει στη φωτια και το αμωνι της μαχης..  :grin: :grin:

**το προγραμμα προυποθετει τουλαχιστον μια 2ετη σοβαρη ενασχοληση με το σπορ..
μην παει κανεις νοσοκομειο με δικη μου υπαιτιοτητα..
Φασιστάκι έχεις και τατού "get rich or die trying" ?

Η περιγραφή του προγράμματος γυμναστικής σου είναι χειρότερη και από τις ποδοσφαιρικές σου αναλύσεις! :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Χιτμαν,  αν δε βαριέσαι γράψε ή στείλε πμ πόσα σετ είναι τα μέγιστα και τα συμπληρωματικά γιατί λέω να το δοκιμάσω.
Επίσης κάτι πολύ σημαντικό, το ποτάκι πόσα σετ;  :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Φασιστάκι έχεις και τατού "get rich or die trying" ?
Η περιγραφή του προγράμματος γυμναστικής σου είναι χειρότερη και από τις ποδοσφαιρικές σου αναλύσεις! :2funny:
εγω χαιρεταω και αρχαιοελληνικα χωρις να το παιρνω πισω ;)

**θες αναλυσουλα για τα ντορτια απο τους νανους; :birdman:
Χιτμαν,  αν δε βαριέσαι γράψε ή στείλε πμ πόσα σετ είναι τα μέγιστα και τα συμπληρωματικά γιατί λέω να το δοκιμάσω.
Επίσης κάτι πολύ σημαντικό, το ποτάκι πόσα σετ;  :grin:
οπως καταλαβαινεις το παραπανω δεν απευθυνεται σε "ασκουμενους" που εχουν ξεχωριστη μερα χεριων ή κοιλιακων ( :2funny:).
εχει διαφορετικη φιλοσοφια..το προγραμμα βασιζεται σε μια και μονο πολυαρθικη καθε φορα..4 βασικες κινησεις,οριζοντιος-αρσεις-μπ,μπροστινα..μετα απο αυτες θα εισαι νεκρος..συμπληρωματικες ας βαλει ο καθενας οτι θελει..
σε αυτες εξαλλου σε απασχολει μονο η τεχνικη..δε σε νοιαζουν οι επαναληψεις,δε σε νοιαζουν τα κιλα που θα κανεις..
θα ειναι για τον πουτσο ετσι κ αλλιως..

στην πρωτη ασκηση λοιπον,πας ζεσταμα-διατασεις και 1Χ8(50%ρμ),1Χ5(70%ρμ),1Χ1(85%),1Χ1(101%)..
μολις χτυπησεις το πρ της ημερας,ριχνεις το βαρος στο 60%ρμ και κανεις 3Χ8..
το παραπανω πλανο δεν ισυχει για τα μπροστινα..εκει πας το πολυ μεχρι 4 επαν,
αν πας παραπανω θα κουρασεις τη λαβη σου τσαμπα πριν μπεις στα σοβαρα σετ.

απο κει και περα οι συμπληρωματικες ειναι το κλασσικο 2-3Χ8-10,κρινει ο καθενας μονος του αναλογα με τo πως νιωθει..

**οποιος θελει να δοκιμασει,ας ακολουθησει και τα προτεινομενα οφφ-deload.. ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ωραίος Χιτμαν, θενκς. Να σου πω ρε συ, το να πηγαίνεις για μέγιστη μονή και στις 3 βδομάδες δεν είναι βαρύ για το νευρικό;
Επειδή παλιά που κοιτούσα τέτοια προγραμματάκια τα περισσότερα είχαν μόνο στην 3η βδομάδα να πηγαίνεις για μονή

paolito

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πριν ή μετά το τρέξιμο αξίζει να παίρνει κανείς ηλεκτρολύτες? Αν ναι, έχει να προτείνει κανείς καμία συγκεκριμένη εταίρεια?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
δες απο το Unloading Weeks and Recovery Blocks,και κατω..

πηγή γκομένιος :grin:

Το διάβασα, αλλά και πάλι, μονή μέγιστη κάθε βδομάδα; Φοβούμαι λίγο  :huh:
Γενικά έχω ξανααλλάξει τρόπο γύμνασης και με διπλο-μονές και χαμηλές επαναλήψεις σπάνια ασχολούμαι (πιο σταθερός κι από τον σταμάτη έχω γίνει στις απόψεις κι εγώ)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το διάβασα, αλλά και πάλι, μονή μέγιστη κάθε βδομάδα; Φοβούμαι λίγο  :huh:
Γενικά έχω ξανααλλάξει τρόπο γύμνασης και με διπλο-μονές και χαμηλές επαναλήψεις σπάνια ασχολούμαι (πιο σταθερός κι από τον σταμάτη έχω γίνει στις απόψεις κι εγώ)
φιλε μην το παιρνεις ευαγγελιο..παιξε και φτιαξτο οπως θες,εμπειρια εχεις..
ετσι το κανω εγω το τελευταιο διμηνο,εχοντας μια σχετικα μεγαλη τριβη με μεγαλα φορτια το περασμενο 6μηνο.

μπορεις να πηγαινεις μεγιστα καθε δευτερη βδομαδα για παραδειγμα..
βδομαδα 1:δευτερα μεγιστα παγκος,τριτη νορμαλ χωρις μεγιστα,πεμπτη νορμαλ,παρασκευη μεγιστα ποδια
βδομαδα2:δευτερα νορμαλ,τριτη μεγιστα αρσεις,πεμπτη μεγιστα ωμους,παρασκευη νορμαλ..
τριτη βδομαδα ντιλοουντ κ παλι απ την αρχη..στις νορμαλ μερες αντι για μονες κανε στη βασικη κανε 8Χ3 με 70%ρμ..
μπορεις ακομα και να βγαλεις την μπ τελειως,αν δεν εισαι εξοικιωμενος μπορει να την παθεις,ειναι τεχνικη ασκηση..
πειραματισου ρε μαλακα..

προσωπικα πηγα εκει,γιατι με τα καστομ μπλιντερικα ειχα βαρεθει απιστευτα..

αν συνεχιζεις να καβλωνεις μ τν προπονηση σ,μν αλλαζεις τπτ..

Επισκέπτης
Κανα συμπληρωμα μονο με ηλεκτρολυτες και ιχνοστοιχεια υπαρχει.
Δε θελω πολυβιταμινες.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
στις νορμαλ μερες αντι για μονες κανε στη βασικη κανε 8Χ3 με 70%ρμ..

Στη φάση που είμαι δε μπορώ να βρω λόγο για να κάνω τριάρες, τώρα που νοιάζομαι πιο πολύ για υπετροφία. Ασχέτως αν το 8Χ3 και το 3Χ8 με την ίδια ένταση θα παράξουν ίδιο έργο, θα προτιμήσω το 3Χ8 γι' αυτό που θέλω από το σώμα μου τη δεδομένη στιγμή.

μπορεις ακομα και να βγαλεις την μπ τελειως,αν δεν εισαι εξοικιωμενος μπορει να την παθεις,ειναι τεχνικη ασκηση..

Πλάκα πλάκα τι είναι η μπ;

προσωπικα πηγα εκει,γιατι με τα καστομ μπλιντερικα ειχα βαρεθει απιστευτα..

Δεκτό.

πειραματισου ρε μαλακα..

Όχι και "ρε"  :birdman:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μαλακία έγραψα εδώ (πώς το 'παθα), με την ίδια ένταση δε θα παράξουν ίδιο έργο
Σε έχει παρασύρει ο χίτμαν και σε λίγο θα μας αναλύσεις και το νόμο του Νεύτωνα για μια γαμωάσκηση!  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom