kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Γίνεσαι κουραστικός όμως
πεστα μελμπεργκ
Γίνεσαι κουραστικός όμως
3 φορα στο θρεντ?
έκανα ετήσια συνδρομή στο γυμ πριν από 4 μήνες και έχω να πατήσω πάνω από 2, αλλά δεν με φοβάμαι, θα φτιάξω ένα πρόγραμμα σε χαρτί και θα γράψω ότι αν δεν πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα στο γυμ θα ΓΑΜΙΕΜΑΙ, θα το υπογράψω και θα συμμορφωθώ από εγωισμό για να μην αυτοξεφτιλιστώ ;)
έκανα ετήσια συνδρομή στο γυμ πριν από 4 μήνες και έχω να πατήσω πάνω από 2, αλλά δεν με φοβάμαι, θα φτιάξω ένα πρόγραμμα σε χαρτί και θα γράψω ότι αν δεν πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα στο γυμ θα ΓΑΜΙΕΜΑΙ, θα το υπογράψω και θα συμμορφωθώ από εγωισμό για να μην αυτοξεφτιλιστώ ;)
Αρκεί να υπάρχει πειθαρχία και στην γυμναστική και στην διατροφή.
δεν μπορώ ρε μαν βαριέμαι, δεν έχω κίνητροaπλα πηγαινε στο γυμναστηριο
στην διατροφή είναι δύσκολο να κάνεις κάτι όταν τρέφεσαι κυρίως με αρτοσκευάσματα και τοστάκια
δεν μπορώ ρε μαν βαριέμαι, δεν έχω κίνητρο
στην διατροφή είναι δύσκολο να κάνεις κάτι όταν τρέφεσαι κυρίως με αρτοσκευάσματα και τοστάκια
Άντε να σου δώσω κίνητρο, πες στον εαυτό σου ότι θες να μου μοιάσεις
μπορεις να πηγαινεις στα τζο γουειντερ στα πατησια να κανεις μαζι με τον σταματη
θα το βάλω σαν πρόσθετο όρο στην αυτοσύμβαση
στο μεταξύ οι μαλάκες βάζουν τέρμα την μουσική λες και είμαστε σε κλαμπ τι παπαριές είναι αυτές, εσάς δεν σας ενοχλεί η πολύ δυνατή μουσική στο γυμ?
το γυμναστηριο ειναι πορωσηστην διατροφή είναι δύσκολο να κάνεις κάτι όταν τρέφεσαι κυρίως με αρτοσκευάσματα και τοστάκια
παγκο κανεις η με αλτηρες?εχω προσωπικο γυμναστηριο σπιτι μου τωρα που σου γραφω κανω διαλειμμα απο τα επολε
Η ένταση δεν ενοχλεί τα τραγούδια που βάζουν είναι μαλακίες. Εγώ βάζω mp3.θα το βάλω σαν πρόσθετο όρο στην αυτοσύμβαση
στο μεταξύ οι μαλάκες βάζουν τέρμα την μουσική λες και είμαστε σε κλαμπ τι παπαριές είναι αυτές, εσάς δεν σας η πολύ δυνατή μουσική στο γυμ?
Όταν πας (αν πας) και κάνεις έντονη άσκηση και σου γίνει ο κώλος ναααααα!!!! τότε δε θα τρως μαλακίες γιατί θα ξέρεις πως κάθε μπουκιά που τρως αντιστοιχεί σε 10λεπτο σκληρού γαμησιού στο διάδρομο.στην διατροφή είναι δύσκολο να κάνεις κάτι όταν τρέφεσαι κυρίως με αρτοσκευάσματα και τοστάκια
παγκο κανεις η με αλτηρες?
αεροβια ασκηση ειναι και τα δυο απλως με το ποδηλατο δε ταλαιπωρεις γονατα και μεση τοσο οσο με το τρεξιμο.
δε χανεις λιπος απο συγκεκριμμενα σημεια,υπαρχουν παρα πολλα αρθρα/ερευνες που λενε οτι το να χασεις λιπος τοπικα απλως δε συμβαινει.
δεν ταλαιπωρει τα γονατα και τη μεση οσο το τρεξιμο.αρα εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να τραυματιστεις.απ την αλλη αν κανεις ποδηλατο στην πολη μονο ασφαλες δεν ειναιΑρα το ποδήλατο ειναι πιο καλή άσκηση απο το τρέξιμο και πιο ασφαλείς ;
Οχι... πολυ παλια πηγαινα και καθομουν με τις ωρες μεχρι που τραυματιστηκα στο γονατο με 195 κιλα σκουωτ