Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλησπερα. ενας γνωστος πακιστανος μου ειπε οτι ο παπους του ειναι 101 ετων κατευθειαν μου ερχεται και ρωταω τι τρωει.. (Μου λεει σε ολη του την ζωη δουλευε παρα πολυ σκληρα του λεω δηλαδη? μου λεει βαριες εργασιες πολλες ωρες βαριες δουλειες ΚΤΛ..)
μπας και ο πακιστανος ειναι απεσταλμενος του δντ τυπε? :think:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
επειδή με τα γυμναστήρια πάντα είμουν άσχετος θέλω να ρωτήσω κάτι που ίσως να είναι και χαζό...
κατά καιρούς εμφανίζονται promo στο facebook αλλά και σε άλλα portal σχετικά με χάπια ή ενέσεις που καίνε το λίπος .οποτε σε συνδιασμό με διατροφή και γυμναστήριο υπόσχονται αποτελέσματα θεαματικά σε 5 με 6 εβδομάδες , ισχύει ?  :think: και εαν ναι ποια μάρκα χάπια είναι η καλύτερη ?

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Αν περιμενεις με μερικα χαπακια να γινεις σε 1.5 μηνα σαν τον Zyzz αστο καλυτερα...μονο με σκληρη δουλεια χρονων μπορεις να κανεις κατι σε συνδυασμο με τη σωστη διατροφη παντα.Μακρυα απ τα διαφορα χαπακια που και τσαμπα λεφτα ειναι και σε κανουν ανω κατω οργανικα.

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μου λεει ακομα οτι τα φαγητα μας δεν εχουν δυναμη.. τα ελληνικα. Τωρα με αυτο δεν καταλαβα τι εννοει

Αυτοί δεν έχουν ελαιόλαδο και χρησιμοποιούν ζωικό βούτυρο, ίσως και παστωμένο λίπος.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Αν περιμενεις με μερικα χαπακια να γινεις σε 1.5 μηνα σαν τον Zyzz αστο καλυτερα...μονο με σκληρη δουλεια χρονων μπορεις να κανεις κατι σε συνδυασμο με τη σωστη διατροφη παντα.Μακρυα απ τα διαφορα χαπακια που και τσαμπα λεφτα ειναι και σε κανουν ανω κατω οργανικα.

συμφωνώ με τα λεγόμενα σου , απλα ρωτησα αν υπαρχει κατι τσεκαρισμενο που σε συνδυασμο με διαδρομο /ποδηλατο /ασκησεις + νορμαλ διατροφη , βοηθησει να καψω λιπος κοιλια . ειμαι δλδ 115 κιλ, με 1,78 υψος . Δεν με ενδιαφερει γραμωση ογκος και τετοια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
επειδή με τα γυμναστήρια πάντα είμουν άσχετος θέλω να ρωτήσω κάτι που ίσως να είναι και χαζό...
κατά καιρούς εμφανίζονται promo στο facebook αλλά και σε άλλα portal σχετικά με χάπια ή ενέσεις που καίνε το λίπος .οποτε σε συνδιασμό με διατροφή και γυμναστήριο υπόσχονται αποτελέσματα θεαματικά σε 5 με 6 εβδομάδες , ισχύει ?   :think: και εαν ναι ποια μάρκα χάπια είναι η καλύτερη ?
κοιτα αν εχεις 5-10 κιλα παραπανω μονο,το παρεις ζεστα και κανεις εναν σωστο συνδυασμο ολων,ναι θα εχεις αποτελεσματα,αν τωρα εισαι 150 κιλα και περιμενεις μεσα σε 5-6 βδομαδες να γινεις σαν τον Σταθαμ ε δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι δεν γινεται.

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνώ με τα λεγόμενα σου , απλα ρωτησα αν υπαρχει κατι τσεκαρισμενο που σε συνδυασμο με διαδρομο /ποδηλατο /ασκησεις + νορμαλ διατροφη , βοηθησει να καψω λιπος κοιλια . ειμαι δλδ 115 κιλ, με 1,78 υψος . Δεν με ενδιαφερει γραμωση ογκος και τετοια

Υπάρχει αλλά θα κάνει κακό στην υγεία σου. Στα σάιτ των μποντι μπιλντερς υπάρχουν πολλές σχετικές συζητήσεις.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
αυτο που λες master21 , αν υπαρχει χαπι που να βοηθησει σε γρηγοροτερο καψιμο λιπους σε συνδιασμο με απλη γυμναστικη και διατροφη. Δεν προκειται να χτυπιεμαι ουτε στον παγκο ουτε στα βαρη. Δεν το χω αλλωστε. Να με μπορεσω να χασω 8-10 κιλα και να ξεπρηστω μαγουλα -στομαχι ,μεχρι τελος μαη ..λεμε

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Υπάρχει αλλά θα κάνει κακό στην υγεία σου. Στα σάιτ των μποντι μπιλντερς υπάρχουν πολλές σχετικές συζητήσεις.

δλδ για χρηση ενός μηνος ποσο μεγαλη ζημια θα μπορουσε να κανει τον οργανισμο?  δεν πασχω απο τιποτα ,ουτε και παιρνω αλλα φαρμακα

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
δλδ για χρηση ενός μηνος ποσο μεγαλη ζημια θα μπορουσε να κανει τον οργανισμο?  δεν πασχω απο τιποτα ,ουτε και παιρνω αλλα φαρμακα

Δεν ξέρω να σου απαντήσω τόσο λεπτομερώς. Δέκα κιλά σε τρεις μήνες μπορείς να τα χάσεις χωρίς συμπληρώματα και φάρμακα. Με απλή γυμναστική και δίαιτα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αυτο που λες master21 , αν υπαρχει χαπι που να βοηθησει σε γρηγοροτερο καψιμο λιπους σε συνδιασμο με απλη γυμναστικη και διατροφη. Δεν προκειται να χτυπιεμαι ουτε στον παγκο ουτε στα βαρη. Δεν το χω αλλωστε. Να με μπορεσω να χασω 8-10 κιλα και να ξεπρηστω μαγουλα -στομαχι ,μεχρι τελος μαη ..λεμε
Χαπια που να κανουν θαυματα δεν υπαρχουν φιλε.Αυτο που σου συνιστω εγω ειναι κανε μια διατροφη με βραστα και ψητα,απεφυγε τα τηγανητα και τα λυπαρα κρεατα και με μια σωστη γυμναστικη θα το κανεις μονο σου το θαυμα.Για το σπιτι ψαξε και βρες το προγραμμα PX90.

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Την καλύτερη λιποδιάλυση την κάνει το πρωινό τζογκινγκ.

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
το θεμα ειναι το λιπος πως θα χασω πιο γρηγορα

mr.bean