duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
μαρεσει να τρωω παντζαρια κ να χεζω κοκκινες κουραδες
μονο στην Ελλαδα εχει παντζαρια
μαρεσει να τρωω παντζαρια κ να χεζω κοκκινες κουραδες
μονο στην Ελλαδα εχει παντζαρια
μετα το χεσιμο θελω να βλεπω τον ηλιο που λαμπει
Τυπε, σημερα θα τον πατησουμε τον Πατρινο.ουισκι μπριζολα κοκακολα
Τυπε, σημερα θα τον πατησουμε τον Πατρινο.
Πρωταθλημα Νεων.
εχει σπαρινγκ κυριακατικο?
Πρωταθλημα Νεων.
εφαγα ενα ταψι σπιτικη πιτσα χτες κ εσπρωξα μια αφρατη τωρα φοβερη
τριοροφη κ πανω πανω σαν να ειχε ενα μικρο εκλησακι με τοιχογραφια του μαικαλαντζελο
ο πακιστανος μπας και εισαι εσυ;;Καλησπερα. ενας γνωστος πακιστανος μου ειπε οτι ο παπους του ειναι 101 ετων κατευθειαν μου ερχεται και ρωταω τι τρωει.. (Μου λεει σε ολη του την ζωη δουλευε παρα πολυ σκληρα του λεω δηλαδη? μου λεει βαριες εργασιες πολλες ωρες βαριες δουλειες ΚΤΛ..) Απο φαγητο κτλ.. Μου λεει βουβαλισιο βουτυρο σε κατι πιτες που το αλειφουν.. αλλα ξεχασα τι πιτες. Μαλλων κατι σαν τισ δικιες μας του γυρου θα ειναι..Και επινε και πινει ολη την ημερα αριανι απο βουβαλισιο γαλα..Μου ειπε ακομα οτι κανει και αυτος το ιδιο αλλα εδω στην ελλαδα δεν βρισκει βουβαλισιο γαλα(Ενω στο πακισταν ειναι το αυτονοιτο το βουβαλισιο γαλα) και το πηνει απο αγελαδα. Μου λεει ακομα οτι τα φαγητα μας δεν εχουν δυναμη.. τα ελληνικα. Τωρα με αυτο δεν καταλαβα τι εννοει Τεσπα...ΥΓ.. Τον ρωτησα απο κρεας τι τρωνε μου λεει οχι πολυ κρεας αλλα οταν τρωνε κρεας τρωνε κοτα τα φαγιτα τους ειναι μου λεει αρκετα χορτοφαγικα αλλα τιγανισμενα σε λαδι εχουν μπιφτεκια κτλ απο χορταρικα..και τρωνε και πολλα μπαχαρικα ολλα αυτα με δυσκολια τα καταλαβα που ειπε αν και ειναι 6 χρονια στην ελλαδα τα ελληνικα τα μιλαει 50%
οχι αδερφε..ο πακιστανος μπας και εισαι εσυ;;
επρεπε να του πεις οτι θα φερεις την χρυση αυγη
ο πακιστανος μιλαει το 50% απο αυτο που γραφεις εσυ;;οχι αδερφε..
ο πακιστανος μιλαει το 50% απο αυτο που γραφεις εσυ;;
ξερω γω ρε τυπε, μπορεσες να βγαλεις συμπερασμα απο αυτα που γραφει τι θελει να πει;βλεπω μια καχυποψια στα γραφομενα σου..Λες να ειναι υποπτος ο τυπος?
ξερω γω ρε τυπε, μπορεσες να βγαλεις συμπερασμα απο αυτα που γραφει τι θελει να πει;
Ψηλέ μου,ούτε εγώ δεν σε "πιάνω"....... Ο παππούς του το πολύ-πολύ να μασούλαγε τίποτα "παπαρούνες" και μας έλεγε "πίπες" ο δικός σου..... :SΚαλησπερα. ενας γνωστος πακιστανος μου ειπε οτι ο παπους του ειναι 101 ετων κατευθειαν μου ερχεται και ρωταω τι τρωει.. (Μου λεει σε ολη του την ζωη δουλευε παρα πολυ σκληρα του λεω δηλαδη? μου λεει βαριες εργασιες πολλες ωρες βαριες δουλειες ΚΤΛ..) Απο φαγητο κτλ.. Μου λεει βουβαλισιο βουτυρο σε κατι πιτες που το αλειφουν.. αλλα ξεχασα τι πιτες. Μαλλων κατι σαν τισ δικιες μας του γυρου θα ειναι..Και επινε και πινει ολη την ημερα αριανι απο βουβαλισιο γαλα..Μου ειπε ακομα οτι κανει και αυτος το ιδιο αλλα εδω στην ελλαδα δεν βρισκει βουβαλισιο γαλα(Ενω στο πακισταν ειναι το αυτονοιτο το βουβαλισιο γαλα) και το πηνει απο αγελαδα. Μου λεει ακομα οτι τα φαγητα μας δεν εχουν δυναμη.. τα ελληνικα. Τωρα με αυτο δεν καταλαβα τι εννοει Τεσπα...ΥΓ.. Τον ρωτησα απο κρεας τι τρωνε μου λεει οχι πολυ κρεας αλλα οταν τρωνε κρεας τρωνε κοτα τα φαγιτα τους ειναι μου λεει αρκετα χορτοφαγικα αλλα τιγανισμενα σε λαδι εχουν μπιφτεκια κτλ απο χορταρικα..και τρωνε και πολλα μπαχαρικα ολλα αυτα με δυσκολια τα καταλαβα που ειπε αν και ειναι 6 χρονια στην ελλαδα τα ελληνικα τα μιλαει 50%