Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Επισκέπτης
[size=15pt]Εχω φτασει σε τρελα επιπεδα αναπτυξης.[/size] :new_shocked:
Μετα απο καθε προπονηση (αναεροβια) νιωθω νεους μυες να ξεφυτρωνουν στην πλατη μου.
Η διατροφη μου με πορνοπροβειο γιαουρτι, λαδερα και φετα τωρα εμπλουτιστηκε με παντζαροκαροτοχυμο :rockon:

Καποιοι θα ξεκινησουν το επομενεο μηνα με σκονες και νεροβραστα φαγητα την ετοιμασια.
ΕΓΩ ειμαι ηδη ετοιμος για το καλοκαιρι, τωρα θα επικεντρωθω να λειανω το αγαλματενιο μου κορμι.

Βαγγο, τσιρτσιναμπα μου, ελπιζω εφετος να εισαι πιο γαμηστερος απο περυσι και να εχεις αποφυγεις τα λαθη των προηγουμενων ετων.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

εφαγα ενα ταψι σπιτικη πιτσα χτες κ εσπρωξα μια αφρατη τωρα φοβερη

τριοροφη κ πανω πανω σαν να ειχε ενα μικρο εκλησακι με τοιχογραφια του μαικαλαντζελο

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα. ενας γνωστος πακιστανος μου ειπε οτι ο παπους του ειναι 101 ετων κατευθειαν μου ερχεται και ρωταω τι τρωει.. (Μου λεει σε ολη του την ζωη δουλευε παρα πολυ σκληρα του λεω δηλαδη? μου λεει βαριες εργασιες πολλες ωρες βαριες δουλειες ΚΤΛ..)  Απο φαγητο κτλ.. Μου λεει  βουβαλισιο βουτυρο  σε κατι πιτες που το αλειφουν.. αλλα ξεχασα τι πιτες. Μαλλων κατι σαν τισ δικιες μας του γυρου θα ειναι..Και επινε και πινει ολη την ημερα αριανι απο βουβαλισιο γαλα..Μου ειπε ακομα οτι κανει και αυτος το ιδιο αλλα εδω στην ελλαδα δεν βρισκει βουβαλισιο γαλα(Ενω στο πακισταν ειναι το αυτονοιτο το βουβαλισιο γαλα) και το πηνει απο αγελαδα. Μου λεει ακομα οτι τα φαγητα μας δεν εχουν δυναμη.. τα ελληνικα. Τωρα με αυτο δεν καταλαβα τι εννοει Τεσπα...ΥΓ.. Τον ρωτησα απο κρεας τι τρωνε μου λεει οχι πολυ κρεας αλλα οταν τρωνε κρεας τρωνε κοτα τα φαγιτα τους ειναι μου λεει αρκετα χορτοφαγικα αλλα τιγανισμενα σε λαδι εχουν μπιφτεκια κτλ απο χορταρικα..και τρωνε και πολλα μπαχαρικα ολλα αυτα με δυσκολια τα καταλαβα που ειπε αν και ειναι 6 χρονια στην ελλαδα τα ελληνικα τα μιλαει 50%

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Καλησπερα. ενας γνωστος πακιστανος μου ειπε οτι ο παπους του ειναι 101 ετων κατευθειαν μου ερχεται και ρωταω τι τρωει.. (Μου λεει σε ολη του την ζωη δουλευε παρα πολυ σκληρα του λεω δηλαδη? μου λεει βαριες εργασιες πολλες ωρες βαριες δουλειες ΚΤΛ..)  Απο φαγητο κτλ.. Μου λεει  βουβαλισιο βουτυρο  σε κατι πιτες που το αλειφουν.. αλλα ξεχασα τι πιτες. Μαλλων κατι σαν τισ δικιες μας του γυρου θα ειναι..Και επινε και πινει ολη την ημερα αριανι απο βουβαλισιο γαλα..Μου ειπε ακομα οτι κανει και αυτος το ιδιο αλλα εδω στην ελλαδα δεν βρισκει βουβαλισιο γαλα(Ενω στο πακισταν ειναι το αυτονοιτο το βουβαλισιο γαλα) και το πηνει απο αγελαδα. Μου λεει ακομα οτι τα φαγητα μας δεν εχουν δυναμη.. τα ελληνικα. Τωρα με αυτο δεν καταλαβα τι εννοει Τεσπα...ΥΓ.. Τον ρωτησα απο κρεας τι τρωνε μου λεει οχι πολυ κρεας αλλα οταν τρωνε κρεας τρωνε κοτα τα φαγιτα τους ειναι μου λεει αρκετα χορτοφαγικα αλλα τιγανισμενα σε λαδι εχουν μπιφτεκια κτλ απο χορταρικα..και τρωνε και πολλα μπαχαρικα ολλα αυτα με δυσκολια τα καταλαβα που ειπε αν και ειναι 6 χρονια στην ελλαδα τα ελληνικα τα μιλαει 50%
ο πακιστανος μπας και εισαι εσυ;;

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
ξερω γω ρε τυπε, μπορεσες να βγαλεις συμπερασμα απο αυτα που γραφει τι θελει να πει;

τυπε μου,γενικά, παραπανω απο τεσσερις γραμμες ασυναρτησιών δεν μπορω να διαβασω..Αρνουμαι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ψηλέ μου,ούτε εγώ δεν σε "πιάνω"....... Ο παππούς του το πολύ-πολύ να μασούλαγε  τίποτα "παπαρούνες" και μας έλεγε "πίπες" ο δικός σου..... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom