Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παρε champion nυtrition,nutritech,h twinlab,h met-rx,aπο μαγαζι με συμπληρωματα,αποφυγε τις αλλες γιατι κυκλοφορει πολλη σαβουρα,η τουινλαμπ μου φεναιται σαν η πιο οικονομικη
Και σε ποσο καιρο θα χρειαστει περιπου ωστε να βαλω αυτα τα 5 κιλα που θελω?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Γιατι αν παρω μερικες πρωτεινες ποσο κακο μπορει να μου κανει?
αν παρεις για μικρο χρονικο διαστημα κλασιμο θα σου φερει  :2funny: δε θα σου κανει ζημια.γιατι ομως να παρεις πρωτεινη και να μην βασιστεις στη διατροφη σου? 5 κιλα τα βαζεις ευκολα αν φας σωστα απλως θελει λιγο χρονο. μην ακους τον αλλο γιατι αν πας σε φουσκωτο γυμναστηριου θα παει να σου πασαρει ο,τι θελει .επισης στα μαγαζια οι περισσοτεροι δε ξερουν τι τους γινεται και απλως πουλανε αυτα που τους εχουν πει  :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι αν παρω μερικες πρωτεινες ποσο κακο μπορει να μου κανει?
Μην τον ακους αυτον ενας μπουλης ειναι τιποτα δεν θα παθεις,θα πας να σου δωσει καποια καλη διατροφη,αλλιως θα μεινεις σαν αυτους τους κακομοιρηδες εδω που γελαν μαζι τους στα γυμναστηρια,μην παιρνεις συμπληρωματα απο αυτον,θες και μια καλη πολυβιταμινη

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Μην τον ακους αυτον ενας μπουλης ειναι τιποτα δεν θα παθεις,θα πας να σου δωσει καποια καλη διατροφη,αλλιως θα μεινεις σαν αυτους τους κακομοιρηδες εδω που γελαν μαζι τους στα γυμναστηρια,μην παιρνεις συμπληρωματα απο αυτον,θες και μια καλη πολυβιταμινη
τωρα εγραψα ΗΛΙΘΙΕ οτι τιποτα δε θα παθει.ΗΛΙΘΙΕ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Έλεος ρε μαλάκες, σα συμπεθέρες κάνετε

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
φίλε κάποτε κι εγώ είχα 349 ποστ ;) πρόσεχε ;)

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
αν παρεις για μικρο χρονικο διαστημα κλασιμο θα σου φερει  :2funny: δε θα σου κανει ζημια.γιατι ομως να παρεις πρωτεινη και να μην βασιστεις στη διατροφη σου? 5 κιλα τα βαζεις ευκολα αν φας σωστα απλως θελει λιγο χρονο. μην ακους τον αλλο γιατι αν πας σε φουσκωτο γυμναστηριου θα παει να σου πασαρει ο,τι θελει .επισης στα μαγαζια οι περισσοτεροι δε ξερουν τι τους γινεται και απλως πουλανε αυτα που τους εχουν πει  :2funny:
Το εχω δοκιμασει με το φαγητο αλλα αρχιδια το πολυ 2 με 3 κιλα και τα χανω και πολυ ευκολα υστερα γι αυτο λεω να παρω πρωτεινες αλλος μου  και κρεατινη μπορει να σε βοηθησει δεν ξερω το σκεφτομαι να δοκιμασω  να δω τι θα γινει.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και σε ποσο καιρο θα χρειαστει περιπου ωστε να βαλω αυτα τα 5 κιλα που θελω?
Αν εισαι αδυνατος πολυ ,σε 1 μηνα αναλογως την διατροφη που θα σου δωσει και ποσο θα την τηρησεις,οι πρωτεινες γουει δεν φερνουν αερια,κατι σαβουροπρωτεινες που πασαρουν σε ασχετους σαν τον σπερες φερνουν.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Και ποσο φορες χρειαζεται την ημερα να παιρνεις την πρωτεινη μια δυο φορες μετα το φαγητο πριν δεν εχω ιδεα?

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Το εχω δοκιμασει με το φαγητο αλλα αρχιδια το πολυ 2 με 3 κιλα και τα χανω και πολυ ευκολα υστερα γι αυτο λεω να παρω πρωτεινες αλλος μου  και κρεατινη μπορει να σε βοηθησει δεν ξερω το σκεφτομαι να δοκιμασω  να δω τι θα γινει.
στο εγραψα και πιο πανω,τιποτα δε θα παθεις αν παρεις για λιγους μηνες...απλως σε καμμια περιπτωση μην ακουσεις τι θα σου πει ο καθε παραφουσκωμενος βλακας

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Αν εισαι αδυνατος πολυ ,σε 1 μηνα αναλογως την διατροφη που θα σου δωσει και ποσο θα την τηρησεις,οι πρωτεινες γουει δεν φερνουν αερια,κατι σαβουροπρωτεινες που πασαρουν σε ασχετους σαν τον σπερες φερνουν.
:2funny: συνεχισε ΗΛΙΘΙΕ εχεις πλακα  :2funny:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και ποσο φορες χρειαζεται την ημερα να παιρνεις την πρωτεινη μια δυο φορες μετα το φαγητο πριν δεν εχω ιδεα?
Η πρωτεινη ειναι φαγητο μπορεις να την φας με 1 φρουτο ,2 γευματα,απο κει και περα θες αλλα 3 γεματα γευματα που θα σου γραψει ο φουσκωτος,μην τρελαινεσαι με τα κιλα,μυς θες οχι λιπος

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ευχαριστω για τις απαντησεις και κατι τελευταιο για κρεατινη κανει η καλυτερα να την αποφυγω?

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστω για τις απαντησεις και κατι τελευταιο για κρεατινη κανει η καλυτερα να την αποφυγω?
Δεν πειραζει να παρεις,παιρνεις νερο στους μυς με την κρεατινη και οχι μυς,οταν σταματησεις θα φυγει και το πρηξιμο,αλλα και την διατροφη που κανεις αν την σταματησεις, θα χασεις μυς οποτε το ιδιο πραγμα ειναι,οτι κανεις σε γενικες γραμμες ειναι προσωρινο

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεις να κανεις και αλλα 3 γευματα ρυζι μαυρο κοτα σαλατα,αλλωστε και στο φουσκωτο να πας τετοια διατροφη θα σου δωσει,μπορεις να εναλλασεις την κοτα με ψαρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom