Επισκέπτης
αγαπούλα, κόψε το φάρμακο γτ επηρεάζει όλους τους υποδοχείς σου!
η βλακεία και ημιμάθεια έχει όρια..έλεος πιά!
ποσο μπαζο πρεπει να ειναι για να ειναι εδω??
αγαπούλα, κόψε το φάρμακο γτ επηρεάζει όλους τους υποδοχείς σου!
η βλακεία και ημιμάθεια έχει όρια..έλεος πιά!
Eγω και μεγαλο μπαζο να ειμαι θα εχω προκοπη στη ζωη μου εσυ ομως τοσο μεγαλος βλακας που εισαι πως θα προκοψεις???? τα μπαζα πολλοι αγαπησαν την βλακεια ουδειςποσο μπαζο πρεπει να ειναι για να ειναι εδω??
Eγω και μεγαλο μπαζο να ειμαι θα εχω προκοπη στη ζωη μου εσυ ομως τοσο μεγαλος βλακας που εισαι πως θα προκοψεις???? τα μπαζα πολλοι αγαπησαν την βλακεια ουδεις
Eγω και μεγαλο μπαζο να ειμαι θα εχω προκοπη στη ζωη μου εσυ ομως τοσο μεγαλος βλακας που εισαι πως θα προκοψεις???? τα μπαζα πολλοι αγαπησαν την βλακεια ουδεις
Με τέτοιο κωλαράκι πάντως ακόμα και μπάζο να είσαι θα έχεις προκοπή ούτος ή άλλος. ;)
η συγκεκριμενη θα εχει κωλο σαν την φασολαδα απο την καβαλας με την πεσμενη σουφρα κοντη και χωντρη... μπιαξξξξξξξξ
η συγκεκριμενη θα εχει κωλο σαν την φασολαδα απο την καβαλας με την πεσμενη σουφρα κοντη και χωντρη... μπιαξξξξξξξξ
Δεν την έχω δει φιλαράκι αλλά για να κάθετε Παρασκευή βράδυ και να ασχολήτε εδώ με εμάς τους μαλάκες πάει νά πει ότι δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει και μπορεί αυτό που λες να μην απέχει και πολύ από την πραγματικότητα...
και τριχες στο μουστακι. το μπαζο.
Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ. Μετα απο 30 χρονια που ασχολουμαι με fitness εχω καταληξει οτι το Α και το Ω ειναι η Διατροφη. Αν κανεις διατροφη απομονωνοντας κυριως γλυκα και αλκοολ και στη συνεχεια αμυλουχες τροφες, θα δεις απιστευτες βελτιωσεις στο σωμα κυριως ως προς τη γραμμωση. Απο κει και υστερα με μια ωρα την ημερα προπονηση 3 τη βδομαδα οργανα και 4 φορες τρεξιμο, ποδηλατο, κολυμπι γινεσαι μοντελο.
Απλα η Διατροφη ειναι θεμα εγκεφαλικο και θελει τρομερη θεληση για να μην εκτροχιαστεις. Εδω εννοειται οτι μπορει 2-3 φορες το μηνα να βγεις εκτος προγραμματος χωρις προβλημα, αλλα ειναι λιγο σαν το τσιγαρο που αν αναψεις ενα, κολλας μετα.
στα φουλ εχω μια αδυναμια,θα στο πειραξω λιγο..Ένα full body προγραμματάκι που μαζί με τη προθέρμανση - διατάσεις ολοκληρώνεται γύρω στην ώρα.
Αναμένω προτάσεις και αλλαγές.
Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή
Squat Γάμπες Πρέσα
Deadlifts Τροχαλία καθιστός Deadlifts
Κωπηλατική με αλτήρες Cross over ή Peck deck Pull ups ανοιχτή λαβή
Πιέσεις σε ίσιο πάγκο Όρθια κωπηλατική με μπάρα Πιέσεις σε επικλινή πάγκο
Βυθίσεις (κλειστή λαβή) Πλάγιες εκτάσεις ώμων
Military press 1 άσκηση Τρικέφαλοι 1 άσκηση για Δικέφαλο (προαιρετικά)
Κάμψεις δικέφαλων 1 άσκηση για Τρικέφαλο (προαιρετικά)
+1Ποσες φορες ακομα θα γραψετε την ιδια μαλακια καλε και θα σας πουμε οτι δεν εχει να κανει με το μεγεθος του πεους αλλα με την παραγωγικοτητα του σπερματος... ΕΛΕΟΣ δηλαδη εν ετη 2013
Ένα full body προγραμματάκι που μαζί με τη προθέρμανση - διατάσεις ολοκληρώνεται γύρω στην ώρα.
Αναμένω προτάσεις και αλλαγές.
Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή
Squat Γάμπες Πρέσα
Deadlifts Τροχαλία καθιστός Deadlifts
Κωπηλατική με αλτήρες Cross over ή Peck deck Pull ups ανοιχτή λαβή
Πιέσεις σε ίσιο πάγκο Όρθια κωπηλατική με μπάρα Πιέσεις σε επικλινή πάγκο
Βυθίσεις (κλειστή λαβή) Πλάγιες εκτάσεις ώμων
Military press 1 άσκηση Τρικέφαλοι 1 άσκηση για Δικέφαλο (προαιρετικά)
Κάμψεις δικέφαλων 1 άσκηση για Τρικέφαλο (προαιρετικά)
στα φουλ εχω μια αδυναμια,θα στο πειραξω λιγο..
ωραιος φιλε κανω καιρο τωρα upper/lower split και σκεφτομαι να το αλλαξω σε φουλ και εψαχνα τετοια προγραμματα. το τροχαλια καθιστος την τεταρτη ειναι seated cable row για πλατη? επισης δε ναι μαλακια να δουλευεις μονο δικεφαλο η μονο τρικεφαλο μια μερα? νομιζω θα ταν καλυτερο να δουλευες μαζι 2κ/3κ τις δυο απ τις 3 μερες και την αλλη που θα εχεις φορτωμα αλλου να μην εκανες καθολου.
Γιορτες ε και ολοι παρατησατε το τζιμ
Παω προπονηση!!! τσαο
Ρε φιλε αν και βαριεμαι να γραφω τις σκεφτεσαι τις μαλακιες που λες πριν να τις γραψεις,δεν κανεις κανα μπαλετο καλυτερα...λοιπον λιγο λιπος στη κοιλιακη χωρα δεν δηλωνει παντα χαμηλοτερα ποσοστα λιπους απο οτι ενας με περισσοτερο λιπος στο στομαχι....απλα καποιοι ανθρωποι παιρνουν ολο το λιπος σε ενα σημειο πχ κοιλια και δεν το αφηνουν να διανεμηθει στωστα δινοντας την αισθηση οτι κουβαλανε μεγαλα ποσοστα λιπους...εγω πχ το παιρνω παντου το λιπος ενω ενας φιλος μου το αποθηκευει μονο στο στομαχι και πουθενα αλλου κανοντας το αδυνατο να δει τους κοιλιακους του ακομη και με τελεια διατροφη...επισης εχω και υπερτροφικους κοιλιακους εκγενετης οποτε θα φαινονται πολυ καλυτερα...το καθε σωμα εχει τις αδυναμιες του