Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
είναι πολλοί και χωρίζονται σε έσω κι έξω κοιλιακοί μύες

στα υπόλοιπα συμφωνώ

δε γραφεις πολυ αλλα οταν γραφεις, γραφεις κατι μαλακιες ονειρο.

και εισαι και ασχετος ΚΑΙ απο αγγλικα, ουτε τι διαβαζεις δε ξερεις.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Η σύνταξη δε, χάρμα! Τα μισά ουσιαστικά σε ονομαστική και τα άλλα σε αιτιατική

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Κι εμενα τα χερια μου γεματα φλεβες ειναι και τα μαγουλα ειναι χωμενα μεσα,τοσο στεγνος που νομιζω παρακατω σε λιπος δεν παει.
Αν σπασω την ποσοτητα του φαγητου σε πολλες μεριδες θα χασω κι αλλο λιπος?

Κατ΄ αρχάς έχουν δίκαιο οι φίλοι πιο πάνω ότι κάθε σώμα  έχει διαφορετική εικόνα.
Σύμφωνοι οι κοιλιακοί εξαρτώνται από το ποσοστό λίπους όμως εσύ όπως περιγράφεις σε ποσοστά λίπους είσαι πολύ χαμηλά οπότε κατά τη γνώμη μου τα 8km την ημέρα που κάνεις είναι χάσιμο χρόνου. Ίσως θα ήταν προτιμότερο να τα αντικαταστήσεις με σπριντ ή ακόμη καλύτερα, από τη στιγμή που είσαι ήδη σε καλή φυσική κατάσταση, με γρήγορο ανέβασμα σε σκάλες, παρεμπιπτόντως από τις καλύτερες ασκήσεις και για εκρηκτικότητα που έχει αναφερθεί σε προηγούμενα μηνύματα εκτός από τους κοιλιακούς. Η γνώμη μου επίσης είναι ότι ίσως θα πρέπει να βάλεις μερικά μυϊκά κιλά  για να φουσκώσουν και οι κοιλιακοί (με την προϋπόθεση ότι τους γυμνάζεις με αντίσταση).

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
λοιπον λιγο λιπος στη κοιλιακη χωρα δεν δηλωνει παντα χαμηλοτερα ποσοστα λιπους απο οτι ενας με περισσοτερο λιπος στο στομαχι....απλα καποιοι ανθρωποι παιρνουν ολο το λιπος σε ενα σημειο πχ κοιλια και δεν το αφηνουν να διανεμηθει στωστα δινοντας την αισθηση οτι κουβαλανε μεγαλα ποσοστα λιπους...εγω πχ το παιρνω παντου το λιπος ενω ενας φιλος μου το αποθηκευει μονο στο στομαχι και πουθενα αλλου κανοντας το αδυνατο να δει τους κοιλιακους του ακομη και με τελεια διατροφη...επισης εχω και υπερτροφικους κοιλιακους εκγενετης οποτε θα φαινονται πολυ καλυτερα...το καθε σωμα εχει τις αδυναμιες του

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ενας μυς ειναι δεν ειναι πολλοι. σαν να λες ο τετρακεφαλος ειναι πολλοι μυες..
καλησπερα

ψηλέ, είδες τ'όνειρο;

image.png

επειδή το'δα γω, μην παίζεις στο δικό μου γήπεδο :ak:

Επισκέπτης
ολα αυτα τα αγορια τα καλωγυμνασμενα που κυκλοφωρουνε ειναι αληθεια οτι εχουνε μικρη ψωλη απο τις μαλακιες που περνουνε?

εγω προτιμω την φυσικη οδο! μονο διατροφη και αεροβικη + γυμναστηριο 3 φορες την εβδομαδα!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ολα αυτα τα αγορια τα καλωγυμνασμενα που κυκλοφωρουνε ειναι αληθεια οτι εχουνε μικρη ψωλη απο τις μαλακιες που περνουνε?

εγω προτιμω την φυσικη οδο! μονο διατροφη και αεροβικη + γυμναστηριο 3 φορες την εβδομαδα!
Ποσες φορες ακομα θα γραψετε την ιδια μαλακια καλε και θα σας πουμε οτι δεν εχει να κανει με το μεγεθος του πεους αλλα με την παραγωγικοτητα του σπερματος... ΕΛΕΟΣ δηλαδη εν ετη 2013

:headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Ποσες φορες ακομα θα γραψετε την ιδια μαλακια καλε και θα σας πουμε οτι δεν εχει να κανει με το μεγεθος του πεους αλλα με την παραγωγικοτητα του σπερματος... ΕΛΕΟΣ δηλαδη εν ετη 2013

:headbang: :headbang: :headbang:

ποσες φορες πρεπει να εισαι μπαζο για να εισαι εδω μεσα? χιχι

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ρε μανα μου  :-* κοψε τα ποσταρισματα με αυτα που ποσταρεις μονος σου δειχνεις οτι κανεις λαθος :-...

αγαπούλα, κόψε το φάρμακο γτ επηρεάζει όλους τους υποδοχείς σου!

η βλακεία και ημιμάθεια έχει όρια..έλεος πιά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom