neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ποσα κιλα εισαι?αντε ρε φλωροι, τι κανετε; μονο οταν εγραφε η κουαρ γαφατε κι εσεις σαλιαρηδες, Εγω εφτασα παλι 120 κιλα παγκο
ποσα κιλα εισαι?αντε ρε φλωροι, τι κανετε; μονο οταν εγραφε η κουαρ γαφατε κι εσεις σαλιαρηδες, Εγω εφτασα παλι 120 κιλα παγκο
περα απο την πλακα,ο παγκος,η στρατιωτικη(αυστηρη τεχνικη),και οι ελξεις ειναι οι πιο αντιπροσωπευτικοι δεικτες δυναμης του απερ..ελαχιστοι κανουν σκουοτ ελευθερο και ντεντς..το ρακ ειναι 99% ελευθερο εκτος αν καποιος κανει κερλς..Κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης πόσα κάνεις;
Άκου πάγκο, σκουώτ κι άρσεις να λέτε μέγιστες ρε, άντε και κανά επολέ, να βγαίνει υγιές συμπέρασμα
ποσα κιλα εισαι?
και κανεις 120 παγκο?ωραιος μαν
το ρακ ειναι 99% ελευθερο εκτος αν καποιος κανει κερλς..
ο πρώτος διδάξας και εμπνευστής είναι αυτός :
την περίμενες πολλές βδομάδες αυτή την ευκαιρία?3.27 -3.31
Aπειλείται η πρωτοκαθεδρία του kosnik.
την περίμενα πολλές βδομάδες αυτή την ευκαιρία
τι ασυναρτησίες λες ρε φίλε, είσαι καλά?Ο τύπος στο βιντεάκι δείχνει να σε απειλεί, αλλά τον έχεις άνετα πιστεύω.
^^στο τελος της προπονησης ισως σε τεντωσει λιγο,μαζα δε βαζεις ετσι..με το βολιουμ πως πας;;
για 5 μερες για προπονηση λεω να παιξω λιγο με μπασταρδεμενο bbsplit,μεχρι να το βαρεθω.
Στηθος-Πλατη-Ποδια-Ωμοι/Χερια-ΤRX-compound day-off
*compound day:Front 5X5-Incline 5X5-Deads 5X1 ή Front 5X5-Mp5X5-W.Pull-ups5X5(+1plate).
Εγω εφτασα παλι 120 κιλα παγκο
νατυ με την καμια εκτος αν εισαι ενα με το πατωμα..και παλι δυσκολο ομως..
την επαθες ή φοβασαι μην την παθεις;η πλατη γυμναζεται ανετα με τρεις κινησεις..pull ups-deads-tbar..καμια παραλλαγη για ασκησεις για πλατη στα ελευθερα που να μην "πιεζουν" πολυ την μεση παιζει?(εκτος απο κλασσικη κωπιλατικη ορθιος εννοω)