hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
αρχικα γραψε στον πουτσο σου το γυμναστη..για καβλαντισμα καλοι ειναι,αλλα επι του πρακτεου μιλαμε ειτε για ασχετους με το αντικειμενο ειτε για παρηκμασμενους παλαι ποτε χτιστους που δεν εχουν καμια ορεξη να βοηθησουν το νουμπα της εβδομαδας..η συντρηπτικη πλειοψηφια απο αυτους δεν μπορει να κανει καν το βαρος της σε καθισματα πλεον..το προγραμμα που περιγραφεις ειναι κονσερβα κατα 99%..λογικα τα κιλα θα πεσουν κ αλλο οσο το συνεχιζεις..τα προγραμματα με τοσες πολλες ρεπς αν δεν εχουν μεγαλο volume ειναι για πεταμα..το να κανει ενας εμπειρος λιφτερ 4Χ12 παγκο ειναι χασιμο χρονου..ή θα πας το πας 8-10Χ10 ή θα χρησιμοποιησεις βαρυτερα φορτια που θα σου επιτρεπουν 5-6 ρεπς σε πρωτη φαση,και ακομα λιγοτερες σε δευτερη,οταν προσαρμοστει το ΚΝΣ και το μυοσκελετικο σου σε βαρια κιλα..απο τοτε που ο νεος γυμναστης μου αλλαξε το προγραμμα τα εχω παιξει...με την κακη εννοια
το προηγουμενο προγραμμα ογκου ειχε επαναληψεις 10-8-6-8 σε 3ασκησεις στηθος και 8-8-8 σε αλλες 2ασκησεις
με το νεο προγραμμα μου εβαλε 5ασκησεις στηθος παλι αλλα ολα επαναληψεις 12-10 4σετ παντου
δικεφαλα 4ασκησεις επαναληψεις 12-10 4σετ
πλατη 5ασκησεις 12-10 4σετ
τρικεφαλα 4ασκησεις 12-10 4σετ
ετσι παιρνεις ογκο?σε σχεση με πριν εχω πεσει σε κιλα,νιωθω πιο κουρασμενος και πονανε για μερες τα χερια μου
θεωρω οτι ειναι πολλες επαναληψεις για ογκο η ειναι μεχρι να συνηθισω?
απο κει και περα η υπερτροφια σχετιζεται κυριως με διατροφη και σε δευτερο ρολο με φορτο προπονησης..
δηλαδη ενα προγραμμα με μια πολυαρθικη 10Χ3(85%rm)με την καταλληλη υπερθερμιδικη ανετα σου δινει ογκο και δυναμη μαζι..