Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Οποιος δεν θελει να γινει φουσκωτος αλλα να φτιαξει απλα ενα ωραιο κορμι δεν χρειαζεται ουτε να μετραει τι τρωει,ουτε συμπληρωματα αλλα ουτε καν γυμναστηριο.
Αυτη τη στιγμη ειμαι 78Kgr και εχω λεπτο αλλα γραμμωμενο σωμα.Λεω να ελλατωσω λιγο το τρεξιμο και να ξαναπαω στα 82Kgr.
Το σωμα μου ειναι στην κυριολεξια σαν σιδερο και το καταφερα μονο σε 13 μηνες χωρις ουτε 1€ συνδρομη σε γυμναστηριο.
Μοναδικο κοστος το μονοζυγο (16€) και δυο ζευγαρια Adidas που ελιωσαν απο το τρεξιμο (περιπου 120€).
ειναι θετικο να σαι ενταξει με το σωμα σου και να χεις αυτοπεποιθηση,αλλα εσυ εχεις περασει στ αλλο ακρο..
χωρις γυμναστηριο(ή εξοπλισμο γυμναστηριου) μπορεις να διατηρηθεις απλα σε μια ανεκτη κατασταση,μη επιβλαβη για την υγεια σου..
το "σαν σιδερο" που γραφεις ειναι εκτος πραγματικοτητας..δεν το λενε ατομα που χουν καθισματα 2Χbw και παγκο 1,5Χbw..
με τρεξιματακι και βυθισεις δεν εισαι καν κοντα σε αυτο το επιπεδο..

απο την αλλη,το "ωραιο κορμι" ειναι καθαρα υποκειμενικο..για σενα ωραιο μπορει να ναι το αδυνατο,για καποιον αλλο το μυωδες..
1.90 κ 78κγ δεν εισαι γραμμωμενος,εισαι αδυνατος..τα κοκκαλα δε γραμμωνουν..το χερι σου δε θα ναι ουτε 35 ποντους..

**για να μην παρεξηγουμαι,δεν εχω καμια διαθεση να θιξω το νικνειμ "kalashnikov" που ειδα τυχαια ενα βραδυ στο μπουρδελα..
απλα μην εισαι απολυτος στις θεσεις σου..

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Μ'αυτο θα παρω ογκο στα ποδια?
Η αληθεια ειναι οτι χρειαζομαι λιγο.

Με τα sprint θα πάρεις μάζα σε όλο το σώμα και όχι μόνο στα πόδια σε συνδυασμό βέβαια με κατάλληλη διατροφή και ασκήσεις. Και με bodyweight ασκήσεις μπορείς να έχεις καλό αποτέλεσμα αρκεί το πρόγραμμα να είναι σωστό και όχι στη τύχη (αν και από μόνος σου θα αρχίσεις να βάζεις έξτρα βάρος μετά από λίγο καιρό).
Σωστή διατροφή δε σημαίνει ότι κόβω μόνο γλυκά, τηγανητά και σαβούρες. Σημαίνει σωστή αναλογία πρωτείνης – υδατανθράκων - λιπών και ημερήσια λήψη θερμίδων ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους καθενός. Αν θέλεις τη γνώμη μου κάνε τη προπόνηση που σου αρέσει αλλά ρύθμισε τη σε συνδυασμό με τη διατροφή σου έτσι ώστε να φτάσεις στα 86-88 κιλά με 15-16% λίπος. Από κει και πέρα βλέπεις την εικόνα σου στον καθρέπτη και πράττεις ανάλογα.

Kalashnikov

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ειναι θετικο να σαι ενταξει με το σωμα σου και να χεις αυτοπεποιθηση,αλλα εσυ εχεις περασει στ αλλο ακρο..
χωρις γυμναστηριο(ή εξοπλισμο γυμναστηριου) μπορεις να διατηρηθεις απλα σε μια ανεκτη κατασταση,μη επιβλαβη για την υγεια σου..
το "σαν σιδερο" που γραφεις ειναι εκτος πραγματικοτητας..δεν το λενε ατομα που χουν καθισματα 2Χbw και παγκο 1,5Χbw..
με τρεξιματακι και βυθισεις δεν εισαι καν κοντα σε αυτο το επιπεδο..

απο την αλλη,το "ωραιο κορμι" ειναι καθαρα υποκειμενικο..για σενα ωραιο μπορει να ναι το αδυνατο,για καποιον αλλο το μυωδες..
1.90 κ 78κγ δεν εισαι γραμμωμενος,εισαι αδυνατος..τα κοκκαλα δε γραμμωνουν..το χερι σου δε θα ναι ουτε 35 ποντους..

**για να μην παρεξηγουμαι,δεν εχω καμια διαθεση να θιξω το νικνειμ "kalashnikov" που ειδα τυχαια ενα βραδυ στο μπουρδελα..
απλα μην εισαι απολυτος στις θεσεις σου..
Το μονοζυγο δεν το εχω μεσα σπιτι αλλα στην αυλη.Βυθισεις και καμψεις κανω επισης στην αυλη.Τρεξιμο κανω σε ενα χωματοδρομο μεσα στο δασος.
Στα λεω ολα αυτα για να καταλαβεις οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξω τον τροπο που γυμναζομαι στη φυση με ενα εξοπλισμενο γυμναστηριο οσο καλυτερο κορμι και να φτιαξω.Το ξερω πως ειμαι αδυνατος αλλα δεν ειμαι αδυνατος λαπας.Το χερι μου δεν το εχω μετρησει και ουτε θα το μετρησω ποτε.Δεν γυμναζομαι για να φτασω σε καποιο επιπεδο αλλα γιατι με ευχαριστει να βρισκομαι στη φυση.Απλα ειπα πως μου αρεσει το σωμα μου γιατι εχει αλλαξει πολυ τους τελευταιους 13 μηνες.

Kalashnikov

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Με τα sprint θα πάρεις μάζα σε όλο το σώμα και όχι μόνο στα πόδια σε συνδυασμό βέβαια με κατάλληλη διατροφή και ασκήσεις. Και με bodyweight ασκήσεις μπορείς να έχεις καλό αποτέλεσμα αρκεί το πρόγραμμα να είναι σωστό και όχι στη τύχη (αν και από μόνος σου θα αρχίσεις να βάζεις έξτρα βάρος μετά από λίγο καιρό).
Σωστή διατροφή δε σημαίνει ότι κόβω μόνο γλυκά, τηγανητά και σαβούρες. Σημαίνει σωστή αναλογία πρωτείνης – υδατανθράκων - λιπών και ημερήσια λήψη θερμίδων ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους καθενός. Αν θέλεις τη γνώμη μου κάνε τη προπόνηση που σου αρέσει αλλά ρύθμισε τη σε συνδυασμό με τη διατροφή σου έτσι ώστε να φτάσεις στα 86-88 κιλά με 15-16% λίπος. Από κει και πέρα βλέπεις την εικόνα σου στον καθρέπτη και πράττεις ανάλογα.
Βαριεμαι ρε συ να μετραω θερμιδες και αναλογιες στο φαγητο μου.Θα συνεχισω την υγειινη διατροφη που κανω προς το παρον και αν στο μελλον το παρω πιο ζεστα θα ακολουθησω τη συμβουλη σου.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Βαριεμαι ρε συ να μετραω θερμιδες και αναλογιες στο φαγητο μου.Θα συνεχισω την υγειινη διατροφη που κανω προς το παρον και αν στο μελλον το παρω πιο ζεστα θα ακολουθησω τη συμβουλη σου.

Αφού σε καλύπτει αυτό που κάνεις τα υπόλοιπα περισσεύουν.

Πάντως ενημερωτικά το θέμα διατροφή δεν είναι τόσο τραγικό όσο φαίνεται. Αν ασχοληθείς μια βδομάδα μετά τα υπολογίζεις όλα εμπειρικά με το μάτι χωρίς μέτρημα και calculator. Επίσης ένα πολύ πρακτικό προγραμματάκι είναι αυτό που τα υπολογίζει σχεδόν όλα.

Kalashnikov

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω ποσο ειναι το 1,5Xbw και το 2Xbw.Υποθετω πως για να το λες με τετοια εμφαση θα ειναι πολλα κιλα και αυτοι που τα σηκωνουν θα ειναι πολυ δυνατοι.Αλλα αν πανω απο τους μυς τους εχουν καμια 50αρια κιλα λιπος τι κορμι σιδερο θα εχουν.
Και να σου πω και το αλλο δεν με νοιαζει ποσο σηκωνει ο καθε φουσκωτος και ο καθε φαρμακωμενος που κανει τις συριγγες σταυροβελονια και ντοπαρεται για να παρει ογκο...

Kalashnikov

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αφού σε καλύπτει αυτό που κάνεις τα υπόλοιπα περισσεύουν.

Πάντως ενημερωτικά το θέμα διατροφή δεν είναι τόσο τραγικό όσο φαίνεται. Αν ασχοληθείς μια βδομάδα μετά τα υπολογίζεις όλα εμπειρικά με το μάτι χωρίς μέτρημα και calculator. Επίσης ένα πολύ πρακτικό προγραμματάκι είναι αυτό που τα υπολογίζει σχεδόν όλα.
Ευχαριστω για τις συμβουλες σου.Οταν το αποφασισω θα εκμεταλευτω την προθυμια που δειχνεις για να βοηθησεις και θα σε συμουλευτω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 235-2.jpg
    235-2.jpg
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 22

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν ξερω ποσο ειναι το 1,5Xbw και το 2Xbw.Υποθετω πως για να το λες με τετοια εμφαση θα ειναι πολλα κιλα και αυτοι που τα σηκωνουν θα ειναι πολυ δυνατοι.Αλλα αν πανω απο τους μυς τους εχουν καμια 50αρια κιλα λιπος τι κορμι σιδερο θα εχουν.
Και να σου πω και το αλλο δεν με νοιαζει ποσο σηκωνει ο καθε φουσκωτος και ο καθε φαρμακωμενος που κανει τις συριγγες σταυροβελονια και ντοπαρεται για να παρει ογκο...
το 1,5Χbw(bw:bodyweight)και το 2Χbw,σημαινει 1,5φορα κ 2 φορες το βαρος του σε κιλα..
δηλαδη ενας που ζυγιζει 80κγ εχει μονη καθισμα με 160κγ στην πλατη..μιλαμε για πολυ δυνατα κιλα,ισως και ανεφικτα αν δεν εχεις τζενετικς και δεν πιεις κοκτειλ..

για τις ντοπες,με βρισκεις απολυτα συμφωνο,γινεται της καριολας..
οι μισοι "βραδινοι" στο συνοικιακο τζυμ που παω,εχουν κανει κυκλο με ΑΑΣ..απο κει και περα ειναι τι θελει ο καθενας απο το σωμα του..αλλος καβλωνει να σηκωνει φορτια..αυτος και να φτασει 25%bf στον πουτσο του,ιδιαιτερα οταν οι περισσοτεροι διακατεχονται απο τη βλακωδη ιδεα οτι οσο περισσοτερο ανεβαζουν θερμιδες,τοσο περισσοτερους μυες βαζουν..(βλακωδης χωρις φαρμακο παντα)..αλλος καβλωνει να μετρα τετραγωνα και ας ειναι 15 κιλα κατω απ το υψος του..οποιοσδηποτε στοχος και αν σε σηκωνει απο τον καναπε,καλος ειναι..

και οι δυο ακραιες περιπτωσεις αξιζουν σεβασμο για την προσπαθεια τους..

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
^^ καλά το να είσαι 15 κιλά κάτω απ'το ύψος σου με τετράγωνα δεν είναι και ακραία περίπτωση ούτε θέλει μεγάλη προσπάθεια,οι μισοί στο λύκειο που παίζαμε μπάλα κάπως έτσι ήμασταν! :)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
^^ καλά το να είσαι 15 κιλά κάτω απ'το ύψος σου με τετράγωνα δεν είναι και ακραία περίπτωση ούτε θέλει μεγάλη προσπάθεια,οι μισοί στο λύκειο που παίζαμε μπάλα κάπως έτσι ήμασταν! :)
εχω παιξει μπαλα στο λυκειο και ειχα πολυ διαφορετικη ζωη απο τους υπολοιπους συνομιληκους μου..
απο πλευρα διατροφης,ωραριων υπνου μεχρι και ελευθερου χρονου λογω προπονησεων-φροντιστηριων-διαβασματος..
προσωπικα πιο πολυ ζοριζομουν τοτε για να χω ενα α' κοντισιονιγκ μαζι με τις υποχρεωσεις του σχολειου,
παρα τωρα που γυμναζομαι για την καβλα μου τα βραδακια..

βεβαια παιζει ρολο τι εννοεις με το "παιζαμε μπαλα"..αν κλοτσαγες τη μπαλιτσα 1 ωρα την εβδομαδα οποτε ειχες γυμναστικη
και ησουν οπως περιγραφεις,μαλλον ησουν απο τους τυχερους της υποθεσης..

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
εννοώ ότι ήμουν 15 κιλά κάτω απ'το ύψος μου,δηλαδή πολύ αδύνατος με αποτέλεσμα να φαίνονται οι κοιλιακοί.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αντε ρε φλωροι, τι κανετε; μονο οταν εγραφε η κουαρ γαφατε κι εσεις σαλιαρηδες, Εγω εφτασα παλι 120 κιλα παγκο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
αντε ρε φλωροι, τι κανετε; μονο οταν εγραφε η κουαρ γαφατε κι εσεις σαλιαρηδες, Εγω εφτασα παλι 120 κιλα παγκο

Κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης πόσα κάνεις;  :birdman:

Άκου πάγκο, σκουώτ κι άρσεις να λέτε μέγιστες ρε, άντε και κανά επολέ, να βγαίνει υγιές συμπέρασμα  :sunglasses:

Kalashnikov

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα που χειμωνιασε θα συνεχισω καθημερινα καμψεις, ελξεις, βυθισεις και κοιλιακους στο σπιτι.Τρεξιμο οταν μου το επιτρεπει ο καιρος.Ισως ετσι βαλω και μερικα κιλα.
Οταν με το καλο ερθει η ανοιξη θελω να ξεκινησω τις πρωτες 9 εβδομαδες της γυμναστικης των U.S. Navy SEAL αλλα χωρις την κολυμβηση.
Αναλυτικα δειτε το προγραμμα τους www.teenbodybuilding.com/brent2.htm]εδω[/url].

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom