Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
νατυ με την καμια εκτος αν εισαι ενα με το πατωμα..και παλι δυσκολο ομως..την επαθες ή φοβασαι μην την παθεις;η πλατη γυμναζεται ανετα με τρεις κινησεις..pull ups-deads-tbar..
αν εχεις θεμα με αυτες,απο ελευθερα μονο οι ελξεις,η κωπηλατικη με αλτηρα ή και με μπαρα σε επικλινη αλλα ψιλοειναι αστειο..
υπαρχουν και οι τροχαλιες ομως..ειδικα οι καθετες δε μπλεκουν τη μεση σου εκτος αν τις κανεις ετσι
βασικα κανω σπιτι και εχω μπαρα και αλτηρες μονο.κανω ορθιος κωπιλατικη 12 σετ και 4 με τους αλτηρες (λιγα κιλα γτ ειμαι και λιγα κιλα).
το θεμα ειναι οτι μετα ποναει η μεση μου λιγο (βεβαια απο το διαβασμα ολη μερα στην καρεκλα ειναι ακομα χειροτερα).Τεσπα ισως να μην εχω τελεια τεχνικη που χρειαζεται οποτε ψαχνω για καμια παραλλαγη .σκεφτομαι να κανω κατι πατεντες για να ειμαι ξαπλωμενος στο παγκο και να κανω κωπιλατικη.(για να δω αμα βγει)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
νατυ με την καμια εκτος αν εισαι ενα με το πατωμα..και παλι δυσκολο ομως..την επαθες ή φοβασαι μην την παθεις;η πλατη γυμναζεται ανετα με τρεις κινησεις..pull ups-deads-tbar..
αν εχεις θεμα με αυτες,απο ελευθερα μονο οι ελξεις,η κωπηλατικη με αλτηρα ή και με μπαρα σε επικλινη αλλα ψιλοειναι αστειο..
υπαρχουν και οι τροχαλιες ομως..ειδικα οι καθετες δε μπλεκουν τη μεση σου εκτος αν τις κανεις ετσι
75 κιλα 120 παγκο βγαινει ,αλλα μαλλον ειναι freak nature (αν ειναι οντως οπως τα λεει ).Φυσικα εξυπακουεται οτι θα εχει 8% λιπος αλλιως μας φλομωσε στο ψεμα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
βασικα κανω σπιτι και εχω μπαρα και αλτηρες μονο.κανω ορθιος κωπιλατικη 12 σετ και 4 με τους αλτηρες (λιγα κιλα γτ ειμαι και λιγα κιλα).
το θεμα ειναι οτι μετα ποναει η μεση μου λιγο (βεβαια απο το διαβασμα ολη μερα στην καρεκλα ειναι ακομα χειροτερα).Τεσπα ισως να μην εχω τελεια τεχνικη που χρειαζεται οποτε ψαχνω για καμια παραλλαγη .σκεφτομαι να κανω κατι πατεντες για να ειμαι ξαπλωμενος στο παγκο και να κανω κωπιλατικη.(για να δω αμα βγει)
γιατι δεν ξεκινας πλεξιμο

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
75 κιλα 120 παγκο βγαινει ,αλλα μαλλον ειναι freak nature (αν ειναι οντως οπως τα λεει ).Φυσικα εξυπακουεται οτι θα εχει 8% λιπος αλλιως μας φλομωσε στο ψεμα

Θα πρέπει σαν αρχάριος όμως να κούμπωνε 80 κιλά 6-8 επαναλήψεις. Τη δύναμη είτε την έχεις είτε όχι.. Δεν γίνεται να δυναμώνεις τόσο τρελά φυσικά και με λίγα σχετικά χρόνια στα γυμναστήρια(λόγω νεαρού ηλικίας). Ίσως ο συναγωνιστής να είναι απλά δυνατός γονιδιακά όπως είπες..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Τύπε αν ψάχνεις πατέντες για να 'σαι... ξαπλωμένος, θα καταλήξεις στα προϊόντα που δείχνουν στα τηλεμάρκεντιγκ που φοράς τις ζώνες που σε γυμνάζουν και ταυτόχρονα βλέπεις τηλεόραση.
Όσο πιο δύσκολη η άσκηση τόσο πιο καλά τα αποτελέσματα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Τύπε αν ψάχνεις πατέντες για να 'σαι... ξαπλωμένος, θα καταλήξεις στα προϊόντα που δείχνουν στα τηλεμάρκεντιγκ που φοράς τις ζώνες που σε γυμνάζουν και ταυτόχρονα βλέπεις τηλεόραση.
Όσο πιο δύσκολη η άσκηση τόσο πιο καλά τα αποτελέσματα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν αποφευγω τις δυσκολες ασκησεις ,τοσο καιρο αυτες κανω αλλωστε.το θεμα ειναι με την μεση...

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Θα πρέπει σαν αρχάριος όμως να κούμπωνε 80 κιλά 6-8 επαναλήψεις. Τη δύναμη είτε την έχεις είτε όχι.. Δεν γίνεται να δυναμώνεις τόσο τρελά φυσικά και με λίγα σχετικά χρόνια στα γυμναστήρια(λόγω νεαρού ηλικίας). Ίσως ο συναγωνιστής να είναι απλά δυνατός γονιδιακά όπως είπες..
ναι ρε αυτο εννοω

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Δεν είναι απαραίτητο αυτό που λες. Το πόσα κιλά σηκώνεις στην π.χ. μία επανάληψη δεν είναι ανάλογο του πόσα σηκώνεις στις δέκα.  
Μπορεί κάποιος να σηκώνει πολλά κιλά στη μονή αλλά αναλογικά στις 8 να σηκώνει πολύ λιγότερα απ' όσο λογικά θα σήκωνε (σύμφωνα με τους υπολογισμούς)

Το ίδιο ισχύει και για το ανάποδο.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Κοίτα κανονικά είναι άσκηση για προχωρημένους μυϊκά, αλλά στο σπίτι που έγραψες δεν έχεις πολλές επιλογές.
Για να πιάσει πλάτη πρέπει οι γοφοί να είναι χαμηλά και να τεντώσεις τα χέρια όσο πιο πίσω μπορείς.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Κοίτα κανονικά είναι άσκηση για προχωρημένους μυϊκά, αλλά στο σπίτι που έγραψες δεν έχεις πολλές επιλογές.
Για να πιάσει πλάτη πρέπει οι γοφοί να είναι χαμηλά και να τεντώσεις τα χέρια όσο πιο πίσω μπορείς.

ο τρύπας δεν θα μπορούσε να κάνει την άσκηση ξαπλωμένος στον πάγκο, αντί να είναι στον αέρα και να ταλαιπωρεί την μέση του;

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
θα το δοκιμασω :)

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

17-18% λιπος με λεει η ζυγαρια

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
ο τρύπας δεν θα μπορούσε να κάνει την άσκηση ξαπλωμένος στον πάγκο, αντί να είναι στον αέρα και να ταλαιπωρεί την μέση του;

Αν έχει πρόβλημα στην μέση φυσικά και γίνεται! Δεν θα μπορέσει να απομονώσει όσο πρέπει την πλάτη!

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Δοκίμασε έτσι:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom