Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Πατα μπροστινο φρενο και κανε κατι σαν αυτο
Πατα μπροστινο φρενο και κανε κατι σαν αυτο
για ολυμπιακους αγωνες θες να πας ρε;για την l-καρνιτινη ξερεις κανεις τιποτε?κυριως για τρεξιμο...
ασκουμαι συχνα αλλα μου ειπαν οτι ειναι σαν ισοτονικο ποτο φαρμακευτικο...αντι για gatorade πχ...κανει και λιποδιαλυση??Ασκείσαι επαγγελματικά ? Θέλεις να χάσεις λίπος? Για πιο λόγο θέλεις να πάρεις καρνιτίνη?
ευχαριστω..Μην ΜΗΝ πάρεις!
Ναι η L-Carnitine είναι μη βασικό αμινοξύ με ισχυρή λιποδιαλυτική δράση, υπάρχουν όμως πολλά αλλά για να είναι αποτελεσματική:
Πρέπει να έχεις πολύ καλή φυσική κατάσταση, να προπονείσαι τακτικότατα, να την παίρνεις συγκεκριμένες ώρες και με άδειο στομάχι, να μην κάνεις διατροφή με βάση το κρέας, να μην έχεις γαστρίτιδα, κ.λπ. Επίσης παίζει ρόλο και αν παίρνεις άλλα συμπληρώματα αμινοξέων.
Κοινώς δεν είναι συγκρίσιμη με ένα ισοτονικό και αφού δεν είσαι επαγγελματίας αθλητής αγωνίσματος αντοχής καλά είναι να την αποφύγεις!
http://[URL unfurl="true"]www.gagbay.com/images/2012/07/everyday_is_upper_body_day-106498.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε φραντσισκο τι τον λες ευχαριστω τον ασχετο,δεν ξερει τι του γινεται,ολα οσα σου ειπε λαθος ειναι, καλη ειναι η καρνιτινη.ευχαριστω..
για πες...ακουω γνωμες....το ευχαριστω ηταν στοιχειωδης ευγενεια που απαντησε....Ρε φραντσισκο τι τον λες ευχαριστω τον ασχετο,δεν ξερει τι του γινεται,ολα οσα σου ειπε λαθος ειναι, καλη ειναι η καρνιτινη.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο πως μπορώ να κάνω ένα κανονικό ποδήλατο στατικό για προπονήσεις μέσα στο σπίτι?
Οτι να ναι..
Σου το προτεινε κανεις αυτο το αριστουργημα??
Άκυρο εντελώςΠαιδια πως χωριζετε τις μυικες ομαδες καθε φορα στο γυμναστηριο?....εγω ας πουμε τα εχω χωρισει ετσι:
Στήθος - πλάτη
χέρια - ώμους
Πόδια - κοιλιακούς
για πες...ακουω γνωμες....το ευχαριστω ηταν στοιχειωδης ευγενεια που απαντησε....
ασκουμαι συχνα αλλα μου ειπαν οτι ειναι σαν ισοτονικο ποτο φαρμακευτικο...αντι για gatorade πχ...κανει και λιποδιαλυση??
Άκυρο εντελώς