Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
πιοσ εκπορνευτισ ξερι να χρισιμοποιη τα πορνοδεσ κετλιμπελ?
πιοσ εκπορνευτισ ξερι να χρισιμοποιη τα πορνοδεσ κετλιμπελ?
για καλη τιμη μην ψαχνεις στην αθηνα. απο ιντερνετ μονο.
της Dymatize κυριως η απλη whey της και η optimum της on ειναι πολυ καλες επιλογες
εσυ τι προτεινεις?
και τι πεζι εκι μιστι μου?
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!Κάτι τέτοιο ψάχνεις χύστη μου?
Χτύπα την WHEY SHAKE της SYNTRAX.Λοιπον, οποιος μπορει ας βοηθησει.
Ψαχνω κατι σε καθαρη πρωτεινη, οσο πιο ελαφρια για το στομαχι γινεται..
Κατι σε αυτο το στυλ
Πειτε μου αν υπαρχει κανα μαγαζι να ρωτησω καναν εξπερ εκει περα, γιατι ειμαι τελειως νεος σ' αυτο το κομματι.
Γυμναζομαι 10 χρονια γεματα, αλλα ποτε δεν ειχα παρει καποιο σκευασμα.
Απλα ο, τι κ αν κανω, τα αποτελεσματα που θελω δεν μπορω να τα πετυχω λογω πιεσμενου προγραμματος.
Δε γινεται να τρωω ανα 2 ωρες κοτοπουλα και ασπραδια αυγων, ουτε φρουτα και χυμους.
Εδω δεν προλαβαινουμε να κλασουμε με τις κωλουποχρεωσεις.
Με λιγα λογια, ψαχνω κατι σε πρωτεινη, οχι κρεατινη και οχι λιποδιαλυτικα.
Απλα να ειναι και ευπεπτη, γιατι υπαρχει ενα θεμα με το στομαχι λογω ελκους.
Και, εννοειται, να αποτελει εναν καλο συνδυασμο ποιοτητας+τιμης, αλλα και να μπορουμε να το βρουμε στην Αθηνα..
Καμια γνωμη?
Στο στομαχι πως καθεται?Χτύπα την WHEY SHAKE της SYNTRAX.
Είναι φτηνή και κάνεις την δουλειά σου μια χαρά.Γύρω στα 50 ευρώ κάνει η δίκιλη.
Η δόση έχει 23 γρ. πρωτείνης.
η Dymatize Elite εχει 55 γρ πρωτεινη γι αυτο και μενα αυτη μου προτειναν να παρωΣτο στομαχι πως καθεται?
Ρε παιδια εχω μπερδευτει..
Ολες τα ιδια γραφουν, ομως ο καθενας προτεινει και μια διαφορετικη..
ON και την Dynamize Elite ομως παιζουν πολυ.
Αυτο γιατι γινεται?
Ο καθένας σου λέει την γνώμη του,δεν γίνεται να σου προτείνουμε όλοι την ίδια μάρκα.Στο στομαχι πως καθεται?
Ρε παιδια εχω μπερδευτει..
Ολες τα ιδια γραφουν, ομως ο καθενας προτεινει και μια διαφορετικη..
ON και την Dynamize Elite ομως παιζουν πολυ.
Αυτο γιατι γινεται?
θενξ για την πληροφορια, θα την εχω υποψιν μου ;)η Dynamize Elite εχει 55 γρ πρωτεινη γι αυτο και μενα αυτη μου προτειναν να παρω
.
Η καλύτερη λύση είναι να δοκιμάσεις κάποια μόνος σου και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου ;)
παντως κυκλοφορει πολυ σαβουρα εκει εξω και ξαμπα τα λεφτα
Ο καθένας σου λέει την γνώμη του,δεν γίνεται να σου προτείνουμε όλοι την ίδια μάρκα.
Η άποψη μου λοιπόν είναι ότι η συγκεκριμένη είναι value for money σε σχέση τιμής-απόδοσης.
Όσον αφορά το πώς κάθεται στο στομάχι δεν μπορώ να σου απαντήσω διότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.
Σε θέμα διαλυτότητας και γεύσης πάντως είναι μια χαρά.
Η καλύτερη λύση είναι να δοκιμάσεις κάποια μόνος σου και να βγάλεις τα συμπεράσματα σου ;)
ειναι 60 ε τα 2,722γρ η dymatize elite mass που πηραθενξ για την πληροφορια, θα την εχω υποψιν μου ;)
Ε ναι ρε συ, να δωσω 50-70 ευρω και να τρωω βαρεα μεταλλα? Δε λεει...παντως κυκλοφορει πολυ σαβουρα εκει εξω και ξαμπα τα λεφτα
σωστα κανει και ρωταει
Επίσης κυκλοφορεί και παραπληροφόρηση από τους διάφορους πωλητές που κοιτάνε να σου πασάρουν συγκεκριμένες μάρκες που προωθεί το κατάστημα που δουλεύουν.Οπότε τα μάτια σας ανοιχτά,δεν έχουμε λεφτά για πέταμαπαντως κυκλοφορει πολυ σαβουρα εκει εξω και ξαμπα τα λεφτα
σωστα κανει και ρωταει