treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σε χαλάει η αριστερή;
Η δεξιά εκδοχή γαμάει!
Βέβαια στην Ελλάδα αν είσαι έτσι(δεξιά) δεν θα γαμήσεις ποτέ..
θα στειλουν στηυν μοναδα μου 5 μερες κρατηση γιατι επαιξα μπουνιες με 2 τεθωρες στο παοκ αρηςεπηξε η μουνα σου?
θα στειλουν στηυν μοναδα μου 5 μερες κρατηση γιατι επαιξα μπουνιες με 2 τεθωρες στο παοκ αρης
Και εσυ στρατο πηγες, και εγω σε κανα μηνα μπαινω ρε γμτθα στειλουν στηυν μοναδα μου 5 μερες κρατηση γιατι επαιξα μπουνιες με 2 τεθωρες στο παοκ αρης
τα ψηλα τριγλυκεριδια(>150) συνοδευονται συνηθως απο ψηλη ldl και ολικη..παιδια η χολιστερινη η HDL KAI H LDL Ποσο πρεπει να ειναι... για να ειναι καλα καποιος? και μετα ποσο η ολικη και μετα αν τα τριγλυκεριδια και αυτα αν παιζουν μεγαλο ρολο.. αυτα
Πως να μαγειρεψω (στερεοποιησω) τα ασπραδια των αβγων γαμω τη πουτανα μου, εχω χαλασει 2 ντουζινες
Πως να μαγειρεψω (στερεοποιησω) τα ασπραδια των αβγων γαμω τη πουτανα μου, εχω χαλασει 2 ντουζινες
Τί ακριβώς εννοείς;
Το αυγό είναι θάυμα της φύσης διότι από μόνο του σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις το ωφέλιμο πετώντας το βλαβερό.
Μια καλή ιδέα είναι αυτή της erinal. Εγώ προτιμώ την ομελέτα με 1 κρόκο και 5 ασπράδια διότι το βραστο είναι άνοστο. Άσε που έχω και κακές εμπειρίες με το βραστό
να μην το βαζεις στον κωλο σου
Τελείωσες αστείατρε, would be χιουμορίστα;
Έχεις τέτοια εμπειρία εσύ και ξέρεις. Έχεις πειραματιστεί με τα πάντα βλέπω
οχι δεν τελειωσα, περιμενω να ακουσω τι επαθες για να γελασω