Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Για το φιλο που με ρωτησε για το μελι θα πρεπει να πω οτι εφαγα σημερα μελι μετα το φαγητο και με δημιουργησε τρομερη υπογλυκαιμια.
Αυτο σημαινει 2 πραματα,το πρωτο ειναι οτι πιθανον ειναι νοθευμενο με σιροπι γλυκοζης(ειναι επωνυμη μαρκα),δευτερον οτι δεν ειναι υγιεινη ως επιλογη.
Ως προς την δεξτροζη αν ειναι καθαρη γλυκοζη,ειναι η χειροτερη ζαχαρη που υπαρχει και πρεπει να αποφευγεται τελειως.
Πριν την προπονηση μπορεις να φας οτι γουσταρεις και μετα την προπονηση μπορεις να φας οτι γουσταρεις,φθανει να ειναι υγιεινο  να μην επηρεαζει τα επιπεδα της ινσουλινης και να περιεχει και πρωτεινη,και δεν μπορω να ακουω μαλακιες.
Για να μην γινεται παραπληροφορηση
Δυστυχως η πλειοψηφια των βρασμενων μελιων ειναι νοθευμενα με ζαχαρη.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό κάνουν πολλοί. Και η malto βέβαια είναι γλυκόζη όπως η δεξτρόζη.
Έχεις σταματήσει ποτέ για κάποιο διάστημα τη whey να δεις αν υπάρχει διαφορά??

Δυστηχώς ή ευτυχώς, ποτέ.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Σε παρακαλω! Ο πιτογυρος γαμαει κ δερνει! Ασε που το κρεατακι ειναι τιγκα στην πρωτεινη!
Η βρωμερες πιτσες ειναι ακομα χειροτερες! Και δε μιλαω για την πιτσουλα της μαμας αλλα την πιτσα με τα σκατοτυρα που παραγγελνουμε απο εξω!!  :headbang:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ο πιτογυρος ειναι τιγκα στα τρανς λιπαρα,οι πατατες που βαζουν μεσα ειναι οτι πιο καρκινογονο υπαρχει,ο γυρος ειναι καθαρο λιπος ειναι καμμενος ,γενικως σαν μειγμα ειναι πραγματικο δηλητηριο,ειναι οτι χειροτερο μπορεις να δωσεις σε ενα ζωο,για ανθρωπο δεν το συζηταμε αν τρως συχνα γυρο εισαι υποψηφιος καρκινοπαθης,αν ο γυρος ειναι α επιλογης και οχι γ που ειναι η πλειοψηφια κατι γινεται,η πιτσα αν και ανθυγιεινη αν ειναι ζυμωμενη με ελαιολαδο κατα τα αλλα δεν θα σου κανει την ζημια του γυρου

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
ειμαι μαθητης 3ης λυκειου ..την επαναλαμβανω 2η φορα ειμαι 18 χρονων ..τι συπληρωμα θα μου προτεινατε επειδη παω σχολειο???να αγορασω?και δεν προλαβενω να τρωω

Κάτι τέτοιο μου είχε πει και η κόρη μου αλλά από τη στιγμή που της έκοψα το χαρτζιλίκι βρήκε χρόνο και για  διάβασμα και για φαγητό και για τα πάντα…
Τώρα κατά τα άλλα μπορείς να ακολουθήσεις τη συμβουλή του φίλου παραπάνω και να το ρίξεις στη πρωτεΐνη. Είναι το φάρμακο δια πάσα νόσο και πάσα μαλακία.  Μετά θα νιώθεις το σώμα σου να αλλάζει. Θα φοράς φαρδύτερα παντελόνια γιατί θα φαντάζεσαι ότι τα παπάρια σου μεγάλωσαν ξαφνικά και όλοι οι υπόλοιποι θα σου φαίνονται μικροτσούτσουνοι.
Και όταν κάποιος δε σου κάνει τα χατίρια να κρατάς την αναπνοή σου….

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Δυστυχως η πλειοψηφια των βρασμενων μελιων ειναι νοθευμενα με ζαχαρη.

γαμα τα

ειχα φαει παλια απο μελισσοκομο με κερηθρα κ γαμουσε

ειχε κ πολυ βαθυ σκουρο χρωμα

μετα τρως απο σουπερμαρκετ τις μαλακιες κ ειναι σαν ξεπλυμα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τυποι ετσι οπως το βλεπω εγω ο,τι και να φας ανθυγιεινο ειναι.κοτοπουλο απ το σουπερμαρκετ?ουτε ξερεις τι εχει φαει το κοτοπουλο και που εχει μεγαλωσει ουτε αν το εχουν τιγκαρει στα φαρμακα για να μεγαλωσει.

φακες,φασολια,οσπρια γενικα?τα λιπασματα που  ριχνουν λενε τοσες μελετες οτι ειναι καρκινογονα.

για καθε τι που τρωμε εχουν βγει μελετες που λενε οτι ειναι καρκινογονο,εχει τοξινες κλπ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Τρόπος του λέγειν στ' αρχίδια μου, απλά το 'χω ξαναπεί και το ξέρεις, δεν έχω τις κλασικές υστερίες με τα γεύματα και το ρολόι

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ο πιτογυρος ειναι τιγκα στα τρανς λιπαρα,οι πατατες που βαζουν μεσα ειναι οτι πιο καρκινογονο υπαρχει,ο γυρος ειναι καθαρο λιπος ειναι καμμενος ,γενικως σαν μειγμα ειναι πραγματικο δηλητηριο,ειναι οτι χειροτερο μπορεις να δωσεις σε ενα ζωο,για ανθρωπο δεν το συζηταμε αν τρως συχνα γυρο εισαι υποψηφιος καρκινοπαθης,αν ο γυρος ειναι α επιλογης και οχι γ που ειναι η πλειοψηφια κατι γινεται,η πιτσα αν και ανθυγιεινη αν ειναι ζυμωμενη με ελαιολαδο κατα τα αλλα δεν θα σου κανει την ζημια του γυρου

Μη μου λες τετοια ρε καυλιαρη! Μου κοβεις τα φτερα το καταλαβαινεις???
Τα σουβλακια ειναι η χαρα της ζωης!!! Συνδυασμενα με μια γαματη μπυρα απο το lidl ειναι το καλυτερο πραγμα του κοσμου!!  :smitten:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
γαμα τα

ειχα φαει παλια απο μελισσοκομο με κερηθρα κ γαμουσε

ειχε κ πολυ βαθυ σκουρο χρωμα

μετα τρως απο σουπερμαρκετ τις μαλακιες κ ειναι σαν ξεπλυμα
Το καλυτερο μελι το ειχα φαει στο Αμερικα (απο Καναδα).
Ηταν λευκο και καθολου ρευστο.
Μετα εμαθα οτι αυτο ειναι το ακατεργαστο.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μη μου λες τετοια ρε καυλιαρη! Μου κοβεις τα φτερα το καταλαβαινεις???
Τα σουβλακια ειναι η χαρα της ζωης!!! Συνδυασμενα με μια γαματη μπυρα απο το lidl ειναι το καλυτερο πραγμα του κοσμου!!  :smitten:

εγω τα τρωω με φαντα πορτοκαλαδα

δεν ειμαι αλκοολας

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το καλυτερο μελι το ειχα φαει στο Αμερικα (απο Καναδα).
Ηταν λευκο και καθολου ρευστο.
Μετα εμαθα οτι αυτο ειναι το ακατεργαστο.

το καθαρο μελι ζαχαρωνει και πηζει. το αγοραστο ειναι βρασμενο και με συντηρητικα για να μη ζαχαρωνει.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
τΤι σχεση εχει το γυμναστηριο με την πρωτεινη,τροφη ειναι η πρωτεινη
Συμπληρωμα ειναι και δεν πρεπει να αντικαθιστα τα γευματα.

Εκτος κι αν εισαι pusher συμπληρωματων και κανεις τη δουλεια σου.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Συμπληρωμα ειναι και δεν πρεπει να αντικαθιστα τα γευματα.

Εκτος κι αν εισαι pusher συμπληρωματων και κανεις τη δουλεια σου.
Συμπληρωμα ειναι οι βιταμινες η whey protein ειναι υπερτροφη ,αλλο που οι πρωτεινες του εμποριου συνηθως ειναι υπερεπεξεργασμενες

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
συμπληρώνω, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέλι που ΔΕΝ παγώνει είναι το ελατίσιο.
Όλα τα άλλα μέλια παγώνουν/κρουσταλώνουν. το κρυστάλωμα δείχνει ανόθευτο μέλι.
(σημείωση, όταν βραστεί το μέλι σε κάποιους βαθμούς σπάνε οι κρυσταλικοί δεσμοί και δεν ξανακρυσταλώνει, αλλά για να είστε 100% σίγουροι προτιμήστε μέλια τα οποία ξέρετε ότι θα κρυσταλώσουν)
τα μέλια μαζικής κατανάλωσης περιέχουν νοθείες άλλων φθηνών μελιών και όχι ζάχαρης ή γλυκόζης ή άλλης γλυκαντικής ουσίας γιατί μπορείς να το ξεχωρίσεις.
τα ξένα μέλια είναι επικίνδυνα,και δη των βαλκανίων, γιατί περιέχουν φάρμακα απαγορευμένα από την Ε.Ε., τα οποία μέλια χρησιμοποιούνται για την νοθεία.
το καλύτερο, θρεπτικά, μέλι είναι το ανθόμελο καθώς περιέχει μελιτώματα από πάρα πολλά λουλούδια οπότε έχει και μεγαλύτερο πλήθος ουσιών/βιταμινών/κ.τ.λ.

μην παίρνετε άγνωστης ποιότητας βασιλικό πολτό γιατί συνήθως είναι αλεσμένοι κηφήνες.
ένα πάρα πολύ γευστικό συμπλήρωμα για το γεύμα σας είναι η γύρη. πιο νόστιμο πράγμα δεν θα δοκιμάσετε.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Συμπληρωμα ειναι οι βιταμινες η whey protein ειναι υπερτροφη ,αλλο που οι πρωτεινες του εμποριου συνηθως ειναι υπερεπεξεργασμενες

Καλα δε θα κατσω να διαφωνησω γιατι αυτες τις μερες ειμαι χαρουμενος που διωξανε το πρεζακι του site,
και επιπλεον ουτε επιστημονας ειμαι ουτε νεοπας.

Παντα τουμπανο να εισαι μεγαλε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom