treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
2η φορα την 3η λυκειου? διαβασμα
μπορει να εννοει οτι ξαναδινει πανελληνιες γτ δεν μπηκε πουθενα την πρωτη
2η φορα την 3η λυκειου? διαβασμα
δεν πας σχολειο τοτεμπορει να εννοει οτι ξαναδινει πανελληνιες γτ δεν μπηκε πουθενα την πρωτη
δεν πας σχολειο τοτε
εγω θα πηγαινα για να ξαναπαω πενταημερη
δε ξερω τι λετε,εγω πριν και μετα το γυμναστηριο τσακιζω 3-4 κομματια μουσακα και ειμαι ετοιμος...και 2 λουκουμαδες για ενεργεια και παμε
τουλαχιστον σου μαγειρευειΕγώ τρώω ό,τι έχει φτιάξει η μαμά μου
αν μπεις σε διαδικασια να μπλεξεις με κομπλεξ καρμπς απεκλεισε τελειως του απλους και τα σουγκαρς απο τη διατροφη σου..Απλά κρατώντας όσο το δυνατόν χαμηλά τα επίπεδα ινσουλίνης τρώγοντας υδατάνθρακες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη εκτός από το μεταπροπονητικό που ο υδατάνθρακας που επιλέγουμε πρέπει να είναι υψηλού γλυκαιμικού δείκτη όπως οι πατάτες (βραστές ή ψητές).
Το μεταπροπονητικό πρέπει να είναι το πλουσιότερο σε θερμίδες γεύμα της ημέρας.
Στα γεύματα πριν τη προπόνηση πρέπει να φροντίζουμε να γεμίζουμε το ηπατικό γλυκογόνο με φρουκτόζη από λαχανικά ή φρούτα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη (40-50 gr, αν περάσουμε το όριο η φρουκτόζη γίνεται λίπος).
Αν κάποιος παίρνει «φάρμακο» μπορεί να πάρει μετά τη προπόνηση 50 γρ πρωτεϊνη και 1-2 κουταλάκια δεξτρόζη. Στους natural όμως νομίζω ότι ένα καλό γεύμα μία-μιάμιση ώρα μετά είναι αρκετό.
Τώρα αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε ένα συμπλήρωμα κατά τη γνώμη μου το bcaa πριν τη προπόνηση είναι προτιμότερο από τη way μετά πάντα για natural. Ο καθένας βέβαια έχει τις απόψεις του…
το ηξερα,ηθελα να δω αν το ηξερες κ' συ.Ναι, δε βλέπεις...
Αυτήν την περίοδο (ουσιαστικά σοβαρό ξεκίνημα μετά την αποχή από στρατό και διακοπές) έχω σκοπό να ανεβάσω το volume και να ρίξω όλα τ' άλλα (ξέρω hitman, πισωγύρισμα )
Κυρίως πειραματικά για να βρω πόσο volume στο περίπου "αντέχω" λόγω της μεγάλης αποχής, μη φωνάζεις
Κι αν δε τα καταφερεις να ανεβασεις το volume, τουλαχιστον κρατα ενα ημερολογιο για τις κουραδες...
θα ειναι [size=20pt]κολοσσιαιες[/size]
Φαί όποτε πεινάσω τρώω κι αν έχει φτιάξει η μαμά μου. Στ' αρχίδια μου η διατροφή, προπόνηση uber alles
... και κοκα κολα ζιροου (γιατι η λαιτ ειναι για τις γυναικες)... για ενα στομαχι ταμπουρλο...ετσι...φαι ο,τι να ναι και γυμναστηριο...πιτσα μετα τη γυμναστικη,λουκουμαδες για πρωινο μαζι με κανα 2 τοστ με τυρι και μπολικα μακαρονια με κετσαπ και τυρι για βραδινο(μετα την πιτσα)
καμια προπονηση δεν ειναι ντροπη ...ειδικα αμα εισαι ενα χρονο εκτος..Αυτήν την περίοδο (ουσιαστικά σοβαρό ξεκίνημα μετά την αποχή από στρατό και διακοπές) έχω σκοπό να ανεβάσω το volume και να ρίξω όλα τ' άλλα (ξέρω hitman, πισωγύρισμα )
Κυρίως πειραματικά για να βρω πόσο volume στο περίπου "αντέχω" λόγω της μεγάλης αποχής, μη φωνάζεις
Στ' αρχίδια μου η διατροφή, προπόνηση uber alles
Παρε πρωτεινη 70% και πεινε την με κεφιρειμαι μαθητης 3ης λυκειου ..την επαναλαμβανω 2η φορα ειμαι 18 χρονων ..τι συπληρωμα θα μου προτεινατε επειδη παω σχολειο???να αγορασω?και δεν προλαβενω να τρωω