trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ωραιος τυπε πολυ ενδιαφεροντα λινκςφτασε να βγαζεις 20 τσιν απς και αν δεν εχεις δικεφαλο κανονι γραψε μου..
πουτσες..βαρια κιλα + p.overload...καλο διαβασμα..
ωραιος τυπε πολυ ενδιαφεροντα λινκςφτασε να βγαζεις 20 τσιν απς και αν δεν εχεις δικεφαλο κανονι γραψε μου..
πουτσες..βαρια κιλα + p.overload...καλο διαβασμα..
ωραιος τυπε πολυ ενδιαφεροντα λινκς
Εκεί που μπορούμε να επέμβουμε είναι μόνο η διαχείριση της ινσουλίνης μέσω της διατροφής (αν δεν υπάρχει οργανικό πρόβλημα). Τα παραπάνω ισχύουν βέβαια για natural.
Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και ο σωματότυπος στη μυϊκή ανάπτυξη.
Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και ο σωματότυπος στη μυϊκή ανάπτυξη.
Παιδια μια καλη βιταμινη? κανω την ημερα 1,30 ωρα ποδηλατο δηλαδη αεροβικη .. Αν ξερει καποιος κατι καλο να προτηνει ευχαριστως να τον ακουσω
Μια από τις κορυφαίες (αν όχι η κορυφαία) είναι η Life Force της Source Naturals. Τα έχει όλα σχεδόν και σε καλές αναλογίες. Εννοείται ότι δεν έχει καμία σχέση με ό,τι κυκλοφορεί στα φαρμακεία και πολύ ανώτερο από τη V2000 της Solgar. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο να την βρεις, υπάρχει ένα e-shop στην Πάτρα που το πουλάει αυτό ().
Οι μποντυμπιλντεράδες παλιότερα προτιμούσαν το Animal Pak της Universal για πολυβιταμίνη το οποίο έχει 11 διαφορετικά χάπια η δόση...
Καλα τα ειπες τωρα κανε ξαι καμια μεταφραση στα ελληνικα μπας και καταλαβουμε και τιποτα απο οτι ειπεςενα απντειτ απο την ΙΦ..νομιζω ηρθε η ωρα για ενα μπρεικ απο τις νηστειες.
τις τελευταιες μερες μετα το μεταπροπονητικο(1200 ++ θερμιδες εδω και 8 μηνες)νιωθω βαρος στο στομαχι μου..
ισως φταιει οτι αρχισα παραλληλα να πινω μισο λιτρο πληρες γαλα με γουει σαν πρωτο γευμα..
οπως και να χει,οποιος θελει ενα γρηγορο τροπο για ριξει ποντους απ τη μεση του,ας το δοκιμασει..δυσκολα θα αποτυχει..
απαραιτητο συμπληρωμα αν προπονεισαι fasted,ενα bcaa leucine heavy(modern bcaa usp labs)..
σε μπαλκ δε μου βγηκε..δυσκολα να κατεβασω 3500 θερμιδες απο καθαρο φαγητο σε 6-8 ωρες..
σε ατομα με αλλα μακρος παιζει να ναι οκ..
current stats:6ft,79κγ,80cm μεση..oταν ξεκινησα 86κγ,84αρα μεση..απο αεροβιο πρωινο ΗΙΤ 2 φορες τη βδομαδα..
μπλουζες αδειασανε,παντελονια πεφτουνε..αιμα και δακρυ..η κουαρ εχει στανταρ μεγαλυτερο κωλο απο μενα πια.. .
ναι το παραγαμησα,μου μιλησε ο γκομενιος για if,εκανα σαν τον ιθαγενη που ανακαλυψε τη φωτια(ως και 36 ωρες φαστ καπου το μαη)
και επεσα κατω απο 80kg..το δα σαν ενα πειραμα,δεν ειχα ξανακατεβει τοσο χαμηλα σε bf ποτε..ο καθρεπτης πουστης μερικες φορες παιζει παιχνιδια στο κεφαλι σου..δε σκοπευω να κατσω σε αυτα τα κιλα,θα φορτωσω και ας λιπωσω..
για να μη με πουνε και συμβατικο ,μεχρι το φλεβαρη παω με calorie cycling..
σε δυναμη παντως δεν ειδα μειωση..στις δυνατες μυικες ομαδες μου(πλατη κυριως)ανεβηκα κιολας..
στηθος το χω ξαναγραψει δεν τραβαω κιλα λογω σωματοδομης..
υ.γ. αδελφικους χαιρετισμους σε στρατευμενο κομμαντο γαμαικανο και σε πατηρ γκομενιο φυσικα..
ΠοιΑ ειναι τα ολα σε καλες αναλογιες να καταλαβουμε?Παιδια μια καλη βιταμινη? κανω την ημερα 1,30 ωρα ποδηλατο δηλαδη αεροβικη .. Αν ξερει καποιος κατι καλο να προτηνει ευχαριστως να τον ακουσω
Μια από τις κορυφαίες (αν όχι η κορυφαία) είναι η Life Force της Source Naturals. Τα έχει όλα σχεδόν και σε καλές αναλογίες. Εννοείται ότι δεν έχει καμία σχέση με ό,τι κυκλοφορεί στα φαρμακεία και πολύ ανώτερο από τη V2000 της Solgar. Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο να την βρεις, υπάρχει ένα e-shop στην Πάτρα που το πουλάει αυτό ().
Οι μποντυμπιλντεράδες παλιότερα προτιμούσαν το Animal Pak της Universal για πολυβιταμίνη το οποίο έχει 11 διαφορετικά χάπια η δόση...
δλδ τι διατροφη κανεις?
γραψε αναλυτικα γευματα θερμιδες
ενα απντειτ απο την ΙΦ..νομιζω ηρθε η ωρα για ενα μπρεικ απο τις νηστειες.
τις τελευταιες μερες μετα το μεταπροπονητικο(1200 ++ θερμιδες εδω και 8 μηνες)νιωθω βαρος στο στομαχι μου..
ισως φταιει οτι αρχισα παραλληλα να πινω μισο λιτρο πληρες γαλα με γουει σαν πρωτο γευμα..
οπως και να χει,οποιος θελει ενα γρηγορο τροπο για ριξει ποντους απ τη μεση του,ας το δοκιμασει..δυσκολα θα αποτυχει..
απαραιτητο συμπληρωμα αν προπονεισαι fasted,ενα bcaa leucine heavy(modern bcaa usp labs)..
σε μπαλκ δε μου βγηκε..δυσκολα να κατεβασω 3500 θερμιδες απο καθαρο φαγητο σε 6-8 ωρες..
σε ατομα με αλλα μακρος παιζει να ναι οκ..
current stats:6ft,79κγ,80cm μεση..oταν ξεκινησα 86κγ,84αρα μεση..απο αεροβιο πρωινο ΗΙΤ 2 φορες τη βδομαδα..
μπλουζες αδειασανε,παντελονια πεφτουνε..αιμα και δακρυ..η κουαρ εχει στανταρ μεγαλυτερο κωλο απο μενα πια.. .
ναι το παραγαμησα,μου μιλησε ο γκομενιος για if,εκανα σαν τον ιθαγενη που ανακαλυψε τη φωτια(ως και 36 ωρες φαστ καπου το μαη)
και επεσα κατω απο 80kg..το δα σαν ενα πειραμα,δεν ειχα ξανακατεβει τοσο χαμηλα σε bf ποτε..ο καθρεπτης πουστης μερικες φορες παιζει παιχνιδια στο κεφαλι σου..δε σκοπευω να κατσω σε αυτα τα κιλα,θα φορτωσω και ας λιπωσω..
για να μη με πουνε και συμβατικο ,μεχρι το φλεβαρη παω με calorie cycling..
σε δυναμη παντως δεν ειδα μειωση..στις δυνατες μυικες ομαδες μου(πλατη κυριως)ανεβηκα κιολας..
στηθος το χω ξαναγραψει δεν τραβαω κιλα λογω σωματοδομης..
υ.γ. αδελφικους χαιρετισμους σε στρατευμενο κομμαντο γαμαικανο και σε πατηρ γκομενιο φυσικα..
το σαιτ του λαιον ειναι πληρεστερο,αλλα αυτο ειναι απλοικοτερο για να παρεις μια μυρωδια σε πρωτη φασηδλδ τι διατροφη κανεις?
γραψε αναλυτικα γευματα θερμιδες
αεροβιο δεν εκανα ποτε ετσι και αλλιως..βαριεμαι αφανταστα τα μισαωρα-45λεπτα..Ρε καυλιαρη αφου θες να βαλεις κιλα μην κανεις αεροβιο! Σταρχιδια σου το αεροβιο!
Φιλακια απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ
Πολλα σαιτ μας δειχνετε αλλα δεν βλεπω κατι ουσιαστικο σε αυτα τα σαιτ,πολυ επιστημονικη μπουρδολογια βλεπω,και για τα 2 σαιτ θα ελεγα
Τι να εφαρμοσεις δηλαδη απο οτι λενε αυτα,για εξηγησε μου να καταλαβω?
Οντως πες μας να πιασουμε τπτ γιατι χριστο δεν καταλαβαμε..Καλα τα ειπες τωρα κανε ξαι καμια μεταφραση στα ελληνικα μπας και καταλαβουμε και τιποτα απο οτι ειπες