stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φυσικαΩραία, δηλαδή άμα κάνεις 100 επαναλήψεις και την 99 και την 100 τις βγάζεις τσίμα τσίμα πάλι έχεις φουλ ένταση, ε;
φυσικαΩραία, δηλαδή άμα κάνεις 100 επαναλήψεις και την 99 και την 100 τις βγάζεις τσίμα τσίμα πάλι έχεις φουλ ένταση, ε;
το ιδιο αποτελεσμα θα εχεις αν κανεις 3 προπονησεις το ιδιο με 5,τι εννοεις volume?Δηλαδή άμα κάνεις 12 επαναλήψεις με τις 2 τελευταίες να βγαίνουν με βοήθεια τότε κάνεις φουλ ένταση;
Στελάρα, άσε το παν και το πίτερ παν, όλα παίζουν ρόλο, και η ένταση κι η συχνότητα αλλά και το volume. Το θέμα είναι να τα κατανείμεις σωστά για να αποφύγεις την υπερπροπόνηση
εχεις μεινει στη φιλοσοφια του bb σπλιτ,προγραμματων που κανουν χαπακωμενοι επαγγελματιες..λογικο τα 4 σετ παγκο,τα 3 σετ βυθισεων και τα 2 σετ φλαις να σου φαινονται ανεπαρκη οταν το προγραμμα του αρνολντ που χεις δει στο ιντερνετ εχει για το στηθος μονο καμια 20αρια σετ..η λογικη του απερ/λοουερ ειναι οτι δε χρειαζεται να "κανεις τα παντα" οπως το χεις στο μυαλο σου τουλαχιστον..η προπονηση του απερ που σχολιασες βασιζεται σε 4 κομπαουντ ασκησεις για το πανω σωμα..2 (σχετικα)βαριες στο 80%ρμΧ5ρεπςΧ4σετ και 2 μοντερειτ(65%ρμΧ8ρεπςΧ3 σετ)..συμπληρωματικη χωσε δικεφαλο,φλαις,λατεραλ ρειζις οτι σου καβλωνει..Καυλιαρη αυτο το προγραμμα μου φαινεται λιγο πανευκολο! Το μονο ολοκληρωμενο ειναι τα ποδια στα οποια εχει καλες ασκησεις και 2 φορες την εβδομαδα. Μπορεις ομως να κανεις τα παντα εκτος απο ποδια μεσα σε 2 μερες? Για στηθος δε νομιζεις οτι ειναι πολυ λιγο να κανεις μια ασκηση τη μια μερα και δυο ασκησεις την αλλη? (δυο αν θεωρησουμε οτι κανεις βυθισεις με ανοιχτη λαβη που ειναι κυριως για στηθος)
πουτσες..βαρια κιλα + p.overload...καλο διαβασμα..Ε ναι αμα δε μπορεις να βγαλεις τις τελευταιες σημαινει οτι εχεις φτασει στα ορια σου!
Ωραία, δηλαδή άμα κάνεις 100 επαναλήψεις και την 99 και την 100 τις βγάζεις τσίμα τσίμα πάλι έχεις φουλ ένταση, ε;
αν φτανεις στην εξαντληση κανοντας πανω απο το 70% της μεγιστης, τοτε εχεις φουλ ενταση
ty ενταξει για την 1,30 ωρα χωρις λαχανιασμαSOLGAR VM2000 POLYBITAMINH
φευγω
αντε γεια πουσταρες
καλες προπονησεις
τα λεμε
οχι συνεχομενα μετα τα 45 λεπτα χανεις μυς 2 φορες κανεty ενταξει για την 1,30 ωρα χωρις λαχανιασμα
οκ 45 τοτε ty και παλι.. παντως απο εκει που περνω βιταμινι αυτη που μου προτεινες δεν την βλεπω απο την bodyworks που εχω λογαριασμο αν δεν σου κανει κοπος και θες αν δεις μια στο σαιτ της και ξερεις καμια καλη απο αυτες που εχει να μου προτεινεις..οχι συνεχομενα μετα τα 45 λεπτα χανεις μυς 2 φορες κανε
οκ ty ια παλιΚαι της twinlab ειναι καλες δεν το βρηκα το σαιτ
Θα σου στειλουμε φωτογραφιες του Λιλα,φευγω
αντε γεια πουσταρες
καλες προπονησεις
τα λεμε
1η περίπτωση, φτάνω στην εξάντληση με το 70%.
2η περίπτωση, φτάνω στην εξάντληση με το 75%.
Με βάση τα λεγόμενα σου έχουμε και στα δύο ίδια ένταση, αφού έχουμε φουλ ένταση και στα δύο. Αυτό λες;