TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Μιλάω για normal πρωινό για έναν που δεν κάνει βάρη και απλώς δεν θέλει να παχενει
νορμαλ πρωινο σου ειπαΜιλάω για normal πρωινό για έναν που δεν κάνει βάρη και απλώς δεν θέλει να παχενει
ας τιμησουμε λοιπον την αποχωρηση του γιγαντα οπως πρεπει
:'( :'( :'( :'( :'(αγαπητοι συναθλητε
αγαπητοι συμπολεμιστε, ο grande γαμαικανος αποχωρει για ενα διαστημα απο τον αγωνα με τα σιδερα
συνεχιστε ετσι,με την ιδια ενταση και παθος
ο αγωνας με τα βαρη δεν σταματαει ΠΟΤΕ
το ξερω αγαπητα μου παιδια οτι πολλοι απο μας καναμε παταγο στας παραλιας των λοουμενων
το επομενο καλοκαιρι θα μας ανηκει
καλες προπονησεις ευχομαι σε ολα τα αγαπητα παιδια του ως ανω θρεντ
αντιο
υγ1: I LL BE BACK
υγ2:λιονταρακο ακομα και τωρα τις πλαταρες μου δεν θα τις φτασεις ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ
κλαψεεεε
Τι βλακας εισαι ρε!ας τιμησουμε λοιπον την αποχωρηση του γιγαντα οπως πρεπει
για δώσε συνδυασμουςνορμαλ πρωινο σου ειπα
για δώσε συνδυασμους
Που δεν θα κανεις?για δώσε συνδυασμους
στα 65 και στα 70 το γυμναστηριο θα ειναι απ τα τελευταια πραγματα που θα σε απασχολουν λαιον...
η τεστοστερονη εννοειται πεφτει αλλα δε σημαινει αυτο οτι δεν μπορεις να κανεις λιγα βαρη η αεροβια...βλεπω παααρα πολλους 60ρηδες να κανουν περπατημα και γενικως να ειναι σε καλη σωματικη κατασταση ...
ναι το ξερω οτι απ τα 30-35 πεφτει η τεστοστερονη ΑΛΛΑ αυτο δεν σημαινει οτι τελειωσες ...γνωστα ειναι αυτα...αν εχεις κανει καλη δουλεια μεχρι τοτε απλως μειωνεις λιγο την ενταση της γυμναστικης και εισαι οκ...η φθορα ειναι αναποφευκτη το θεμα ειναι πως τη διαχειριζεσαιΠοια 65 και 70, δες την πτώση που 'χει η τεστοστερόνη μετά τα 35
Να κάνω γιατι δεν ξερω βλέπεις τι τρώωΠου δεν θα κανεις?
Κοψε σιταρι και ζαχαρη απλα και τα παραγωγα τους και τρωγε ολα τα υπολοιπα εκτος απο πατατες και εξω φυσικαΝα κάνω γιατι δεν ξερω βλέπεις τι τρώω
Οτιδηποτε προερχεται απο σιταρι ασπρο και μαυρο,μελι μπορεις να φας σπανια δεν σου δινει τιποτα ουσιαστικο μονο θερμιδες ουτε πειραζει φυσικα στην υγεια,σταματας και το γαλα και προπαντων σταματας να ακους ΛΑΔΑΚΗ αυτο ειναι το σημαντικοτεροΤο μέλι κάνει να τρώω έχει φυσική ζάχαρη ; Σιτάρι οταν λες ψωμί για τοστ και γενικά Άρτος
Παπαρια εχει ασε που τις ταιζουν και ζαχαρη για να βγαλουν γρηγορη παραγωγη, μια κουταλια του γλυκου τη μερα τρωγε αν θες δεν πειραζει.Το μέλι έχω διαβάζει έχει πολλα οφείλει στον οργανισμό. Πρότεινε μου ένα τυπικό πρωινό δηλαδή εσύ το πρωί τι τρως ακριβώς
:-*:'( :'( :'( :'( :'(
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τον Majestic69 τι τον εχεις;καλησπερα. Παιδια πως οριζουμε μια μεριδα φαγητο που μαγιρευουμε μονοι μας.. Δηλαδη πχ σημερα εχω μακαρονια ολικης με σαλτσα ντοματα (λιγη σπιτικη δικη μου) Πως οριζω πχ ποσο πρεπει να φαω η να το πω διαφορετικα ποση ποσοτητα πρεπει να βαλω στο πιατο?.. Ενταξει για την σαλατα δεν ροταω γιατι εκει ξερω(λεμε τωρα απο οτι αντιλαμβανομαι) πχ 1 ντοματα, 2 πιπεριες πρασινες, ενα κρεμμυδι κοκκινο μικρο, λιγο μαιντανο ψιλοκομενο 1 σκελιδα σκορδο ψιλοκομενι, ριγανι, μια κουταλια της σουπας ελαιολαδο Απλα τωρα που κανω διατροφη με αεροβια.. Να βαζω στο πιατο τοσο ωστε οταν χορτασω να σταματησω? η υπαρχει καποια συγκεκριμενη ποσοτητα της Μεριδας.. που οριζεται για να βαζω? .. ΥΓ..Μπορει να ροταω και βλακεια τωρα.. απλα θελω να ρωτησω γιατι ας πουμε θελω να μαγυρεψω 2 μεριδες για να βαζω την μιση αλλα η ποσοτητα λογο συνηθειας.. βγαινει βαζω μαλλον παραπανω ποσοτητα με αποτελεσμα να μπαινω σε διλημμα να φαω περισοτερο μαλακια λεω τωρα αλα και μετα ειναι αν δεν φας παραπανω απο λαιμαργια να πεταξεις τζαμπα το φαγητο.. ξερω οτι για καποιους αυτα που λεω μπορει να ειναι κουτα..