καλησπερα. Παιδια πως οριζουμε μια μεριδα φαγητο που μαγιρευουμε μονοι μας.. Δηλαδη πχ σημερα εχω μακαρονια ολικης με σαλτσα ντοματα (λιγη σπιτικη δικη μου) Πως οριζω πχ ποσο πρεπει να φαω η να το πω διαφορετικα ποση ποσοτητα πρεπει να βαλω στο πιατο?.. Ενταξει για την σαλατα δεν ροταω
γιατι εκει ξερω(λεμε τωρα απο οτι αντιλαμβανομαι) πχ 1 ντοματα, 2 πιπεριες πρασινες, ενα κρεμμυδι κοκκινο μικρο, λιγο μαιντανο ψιλοκομενο 1
σκελιδα σκορδο ψιλοκομενι, ριγανι, μια κουταλια της σουπας ελαιολαδο
Απλα τωρα που κανω διατροφη με αεροβια.. Να βαζω στο πιατο τοσο ωστε οταν χορτασω να σταματησω? η υπαρχει καποια συγκεκριμενη ποσοτητα της Μεριδας.. που οριζεται για να βαζω?
.. ΥΓ..Μπορει να ροταω και βλακεια τωρα.. απλα θελω να ρωτησω γιατι ας πουμε θελω να μαγυρεψω 2 μεριδες για να βαζω την μιση αλλα η ποσοτητα λογο συνηθειας.. βγαινει βαζω μαλλον παραπανω ποσοτητα με αποτελεσμα να μπαινω σε διλημμα να φαω περισοτερο μαλακια λεω τωρα αλα και μετα ειναι αν δεν φας παραπανω απο λαιμαργια να πεταξεις τζαμπα το φαγητο.. ξερω οτι για καποιους αυτα που λεω μπορει να ειναι κουτα..