TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Ίσως πάω το χειμώνα που θα έχω χρόνο με βάλατε σε ιδεεςποτε δεν ειναι αργα
φυσικα και σε παιρνει ανετα
Ίσως πάω το χειμώνα που θα έχω χρόνο με βάλατε σε ιδεεςποτε δεν ειναι αργα
φυσικα και σε παιρνει ανετα
Αυτο..με 6 κιλα κατω απο το υψος σου δεν εχεις τιποτα να γραμμωσεις,εκτος αν εισαι μονοψηφιο ποσοστο λιπους,
κατι που με βαση τα γραφομενα σου δεν ειναι πολυ πιθανο..
το τρεξιμο και γενικα οτιδηποτε θα σε οδηγησει σε θερμιδικο ελλειμα στο τελος της ημερας δυνητικα θα βελτιωσει το θεμα κοιλια,αλλα θα χειροτερεψει και ολα τα υπολοιπα παραλληλα(χερια,ωμοι,στηθος,πλατη,ποδια) καθος το σωματικο σου βαρος ολοενα θα πεφτει,θα χανεις μαζι με λιπος και(την οποια)μυικη μαζα καθως δε βλεπω πουθενα να μιλας για οργανωμενο προγραμμα διατροφης και προπονηση με βαρη..
το ξερω πως καθε καλοκαιρι κυριαρχει το συνδρομο της παραλιας,με πολλα κορμια να εμφανιζονται "κομματια" στην παραλια οντας αξιοζηλευτα ακομα και απο τον αυθεντικοτερο 55κιλο αιθιοπα μαραθονοδρομο..αν προς τα εκει ειναι ο δρομος που θες να πας ακου το ντραμερ..αναλογα με τα τζινς σου,ισως χρειαστει να φτασεις γυρω στα 58 κιλα για να εμφανιστουν οι "κοιλιακοι" σου..172cm κ 58Kg..
δε νομιζω να χρειαζεται να γραψω κατι αλλο.
ο αλλος δρομος ειναι δυσκολοτερος..ξεκινας βαρη σε συνδιασμο με την καταλληλη διατροφη..
σε δυο χρονια 172cm και 75-80kg..ισως χωρις 6pack,αλλα με σωμα αντρικο.
φιλικα και χωρις καμια απολυτως διαθεση προσβολης ενος νικνειμ του μπουρδελα...
λοιπον ειμαι 1,72 και 66 κιλα απο 74 που ημουν το χειμωνα δηλαδη αδυνατος. το θεμα ειναι λογο δουλειας σερβιτορος ετρωγα αργα πολλες φορες με αποτελεσμα να εχω κοιλια οχι πολυ μεγαλη αλλα με κολητο ρουχο φαινεται. επειδη θελω να την χασω και γενικα να κανω γραμμωση. ξερω οτι με το τρεξιμο φευγει το θεμα ειναι ολοι μερα στο μαγαζι δεν βρισκο χρονο. πιστευετε τωρα καλοκαιρι αμα πας για τρεξιμο στης 12 με 1 τα μεσανυχτα ειναι καλο ?
αμα ειναι 1.72 το λογικο βαρος ειναι γυρω στα 73-74 κιλα...με 3 φορες αεροβια απο 30 λεπτα ξαναλεω ΔΕΝ θα αδυνατισει αρκει να τρωει σωστα...
αμα ειναι 1.72 το λογικο βαρος ειναι γυρω στα 73-74 κιλα...με 3 φορες αεροβια απο 30 λεπτα ξαναλεω ΔΕΝ θα αδυνατισει αρκει να τρωει σωστα...
ποιο ειναι το ιδανικο ομως? αμα παει παραπανω (75 -78 κιλα) θα ειναι χοντρος! με δεδομενο το υψος ετσι...Φίλε αν είσαι τέρμα αγύμναστος με 1.72 και 72-73 κιλά δεν είναι καθόλου ιδανικό.. Θα σαι άμπρατσος, άστηθος και άπλατος με αρκετή κοιλιά!
θα γραμμωσει μονο με βαρη και πρωτεινηΣωστός. Αλλά ειναι αρκετά αδύνατος, αυτό που χρειάζεται τώρα για γράμμωση είναι πρωτείνη, βάρη και κοιλιακοί , όχι αερόβια.
αλλο πραγμα λεμε βολντε...
ποιο ειναι το ιδανικο ομως? αμα παει παραπανω (75 -78 κιλα) θα ειναι χοντρος! με δεδομενο το υψος ετσι...
μπραβο βολντε...βγαλε και τις συνθετες(μεση-πανω-κατω) και ξαναμιλαμεΑμα πεσεις χαμω ποσες καμψεις βγαζεις?
Μια 50αρα τις βγαζω..... (τις απλες)
οχι ρε...64 κιλα για 1.72 ειναι λιγα...το ιδανικο ειναι γυρω στα 73-74 ξαναλεω αλλα να γυμναζεται σωστα (ΚΑΙ βαρη ΚΑΙ αεροβια) και να τρεφεται σωστα...Αν είναι να μείνει αγύμναστος καλύτερα να πάει στα 64 κιλά κάπου εκεί βάζω εγώ το ιδανικό για αγύμναστο με δεδομένο το μπόι του..
χεσε με ρε βολντε...80 εβγαζα στη μοναδα στην αρχη και στους 5 μηνες μερικοι παιρναμε 100 γιατι γουσταραμε...αλλα δεν εχει καμμια σημασια...αμα φας κανα λοστο στο κεφαλι ξερος θα μεινεις οσες και να παιρνειςΠες μου ποσες βγαζεις στις απλες πρωτα
και ασε τις συνθετες φιλε.
Αμα δεν μπορεις να κανεις τις απλες.....
Ειμαι 1.80 73-74 κιλα.
Κανω μονο κάμψεις... και έχω αποκτησει μια σχετικα
καλη γραμμωση σε στηθος και χερια... κοιλιακους βαριεμαι
κανω ελαχιστους... αλλα και παλι δεν εχω κοιλια.
Παλια ειχα 6 -pack πριν 3-4 χρονια αλλα σταματησα και το εχασα :-
Ποδια... κανω σκάλες. Πεζοπορια καμια φορα σε βουνο.