aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
σιγα το δυσκολο ρε συ, τοσα κανω με το ενα χερι και με το αλλο μιλαω στο κινητογεια σου ρε ντοριαν με τα ματζουνια σου
230 κιλα πρεσσα σημερα
9 επαναληψεις
σιγα το δυσκολο ρε συ, τοσα κανω με το ενα χερι και με το αλλο μιλαω στο κινητογεια σου ρε ντοριαν με τα ματζουνια σου
230 κιλα πρεσσα σημερα
9 επαναληψεις
Αυτο το σηριαλ ποτε θα βρεθειτε και τι μυικες ομαδες θα κανετε,6:00 εκει ημουν
δεν σε ειδα
εφυγα στις 7
τουλαχιστον αναβεις κλιματιστικο;;Αυτο το σηριαλ ποτε θα βρεθειτε και τι μυικες ομαδες θα κανετε,
με κραταει μεσα στο σπιτι καλοκαιριατικα.
Ειναι το love story του καλοκαιριου...
Φτασε πρωτα να κανεις βαρυγδουπες τρικιλες κουραδες σαν τον Γαμαικανο, και μετα μιλας...σιγα το δυσκολο ρε συ, τοσα κανω με το ενα χερι και με το αλλο μιλαω στο κινητο
καμια δεν λεει οχι αλλα ο αντζελας σε παρατησε για τον γιατρο ομως..Μολις γυρισα απο το γυμναστηριο και καθως αναπληρωνα τα υγρα μου,
κοιταζομουν στον ολοσωμο καθρεφτη του σπιτιου μου.
Μαγκες εχω φτασει σε δισθεορατα επιπεδα αναπτυξης, γραμμωσης, και δυναμης.
Μου ερχεται να την παιξω με την παρτη μου... δηλαδη ειμαι η καβλα σε δυο ποδια. Τελος.
Βεβαια, το μεγαλο λαικο προσκυνημα γινεται στην παραλια. Εκει να καμαρωσετε Σφερδεκλο οταν βγαινει απο το κολυμπι.
Σταματανε ομιλιες, τα κεφαλια γυρνανε και καρφωνοντε (αυτο μου το λενε οι φιλοι μου οταν ειμαι πλατη), και καμια δε λεει οχι να παιξει βολλευ με τον Σφερδεκλο.
Εσεις συνεχιστε να την ψωλαρετε και βαλτε στοχο του χρονου να γινεται σιγουρα φετες...
το παλευω ρε συ, ειμαι σε καλο δρομο πιστευω..Φτασε πρωτα να κανεις βαρυγδουπες τρικιλες κουραδες σαν τον Γαμαικανο, και μετα μιλας...
Εχω βαλει και ανεμιστηρα στο 2, και βλεπω Αργετιναρα...τουλαχιστον αναβεις κλιματιστικο;;
Ποιος σε γαμαει και σενα, ρε λαπα;καμια δεν λεει οχι αλλα ο αντζελας σε παρατησε για τον γιατρο ομως..
Ποιος σε γαμαει και σενα, ρε λαπα;
Τραβα να καθαρισεις το δωματιο για να μπει ο επομενος πελατης της Ντανιελας...
εσυ εχεις φουσκωτα μπρατσα αλλα ο αντζελας σε παρατησε για τον γιατρο που ειχε φουσκωτη τσεπη
Φτασε πρωτα να κανεις βαρυγδουπες τρικιλες κουραδες σαν τον Γαμαικανο, και μετα μιλας...
εσυ απο τοτε που ειδες τις πλαταρες μου εσκασες απο το κακο σουμην ξεχνας κ τις κλανιες που αμολλαει τωρα που παιρνει το superaminowheyalkacreatinepump 2024565testicles2cunts
ακομα δεν εχουμε παει στην παραλιαΑναστενάζουν οι παραλίες με λίγα λόγια όταν σκάνε τα μπουρδελόπαιδα.
εσυ απο τοτε που ειδες τις πλαταρες μου εσκασες απο το κακο σου
να ταν η ζηλεια ψωρα να...
Αναστενάζουν οι παραλίες με λίγα λόγια όταν σκάνε τα μπουρδελόπαιδα.
ναι ως γνωστον τους σωματαραδες μορφωμενους πετυχημενους πλουσιους μουναροπουτσηδους τους φχαριστιουνται οι πουτανες
Αν το έλεγα εγώ αυτό θα έτρωγα μπαν, θαρρώ.
κανε με αναφορα ρουφιανα
χοντρε εφαγες τα γαριδακια σου σημερα;κανε με αναφορα ρουφιανα