Επισκέπτης
Κάτι μου λέει ότι πείναγε χτες το βράδυ ο γαμαϊκανός
YΓ Κατω τα χερια απο τον Γαμαικανο,ειναι αρρωστακι και τον παω
να χαρώ εγώ κορμάρες
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2012/07/31/paralia13.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ρε καλα τα λεγε ο παλερμο,σκεψου να ψοφησεις και να βρουν το λαπτοπ ανοιχτο σ αυτη την εικονα ;D
να χαρώ εγώ κορμάρες
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2012/07/31/paralia13.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εγώ δεξιά και ο γαμαικανός αριστερά. να μας χαίρεστε !
Να χυσουμε τωρα ή μετα;η κουαρ εχει το καλυτερο γυναικειο σωμα που εχω δει διαζωσης
0 0 0 0 0 0 0 0 0
δεν μπορεις να καταλαβεις λεπτε αν δεν την δεις liveΝα χυσουμε τωρα ή μετα;
Ειναι σοβαρα τα πραγματα... :-
Και γω στην ηλικια σου νομιζα οτι η ιδεατη μουναρα πρεπει να ειναι στεγνη, γυμνασμενη, και τουμπανο.δεν μπορεις να καταλαβεις λεπτε αν δεν την δεις live
*P *P *P
Βρε Γαμουλη βρε Γαμουλη σιγα με τις υπερβολες...η κουαρ εχει το καλυτερο γυναικειο σωμα που εχω δει διαζωσης
0 0 0 0 0 0 0 0 0
Το εγραψε ο Γαμαι και εγω ειμαι το ψωνιο????????Κουα βλεπω την μυτη σου να αγγιζει το φεγγαρι μ αυτα που σου γραφει ο γαμαι.ψωνιο
σ ολες αρεσουν τα ωραια λογια τους ανεβαζουν την ψυχολογιαΤο εγραψε ο Γαμαι και εγω ειμαι το ψωνιο????????
Μωρε τι περνεις??????? :-*
Να παιρνεις και κανα αρωματικο υποθετο για τα κλανιδια.σ ολες αρεσουν τα ωραια λογια τους ανεβαζουν την ψυχολογια
πρωτεινη και κρεατινη περνω
Να παιρνεις και κανα αρωματικο υποθετο για τα κλανιδια.
Απο το Απριλιο μεχρι και τελη Ιουνιου, ξεσκιστηκατε να κλανετε στα αποδυτηρια... αι σιχτιρ ρε μπουχεσες.
καλο μαν μην ξηγιεσαι ομως σκουληκιαρικα εγω δεν βαζω τιποτα στον κωλο μου ψαξε αλλου για τετοιουςΝα παιρνεις και κανα αρωματικο υποθετο για τα κλανιδια.
Απο το Απριλιο μεχρι και τελη Ιουνιου, ξεσκιστηκατε να κλανετε στα αποδυτηρια... αι σιχτιρ ρε μπουχεσες.
Να παιρνεις και κανα αρωματικο υποθετο για τα κλανιδια.
Παντως εγω σε αμαξι το χειμωνα μαζι σου δε μπαινω.καλο μαν μην ξηγιεσαι ομως σκουληκιαρικα εγω δεν βαζω τιποτα στον κωλο μου ψαξε αλλου για τετοιους