Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
να μη καταλαβαινες μονο αυτο θα ηταν καλα...
Eισαι ασαφής
να μη καταλαβαινες μονο αυτο θα ηταν καλα...
πιο σαφης δε γινεται...Eισαι ασαφής
εμενα με διασκεδαζει ...οταν λεγονται χοντρες μαλακιες μονο ειναι λιγο σπαστικο αλλα κατα τα αλλα εχει πλακα να περναει η ωρα...Ρε μην μαλωνετε σας βαρεθηκα
Ρε μην μαλωνετε σας βαρεθηκα
βρηκες κανα μικρο;Καλησπερίζω τους χτιστούς. Πως πάνε τα μπανάκια και οι μόστρες? Κουτουπώσαμε κάνα θηλυκό? Μάγκες τι τρέλα πουλάνε αυτοί οι ναυαγωοσώστες? Κάθε φορά που ρίχνουμε τσάρκα χωρίς μπλουζιές με το κολλητάρι μου παίρνοντας όλα τα μπιτσμπαράκια σβάρνα με την σειρά κάποιος θα ζηλέψει και θα πουλήσει χουλιαμά! Και τα 16 χρονά να λιμπίζονται τα μυόνια μας έχει καταντήσει κουραστικό.....
Απορώ του χρόνου που θα μ κάνει πέρσοναλ ο Σφέρδεκλος μέσω skype και θα κάνω σώμα παγκοσμίων προδιαγραφών τι έχει να γίνει..
βαγκο να εχω να πω τα βορειοελλαδιτικα αγορια εχουν κανει πολυ καλη δουλεια στα γυμναστηρια ολο το χειμωνα.. γεμισε η χαλκιδικουλα μυωνες και φετες.. δεν ηξερα ποιον να πρωτοκοιταξω. με ζαλισατε παλιοπαδαΚαλησπερίζω τους χτιστούς. Πως πάνε τα μπανάκια και οι μόστρες? Κουτουπώσαμε κάνα θηλυκό? Μάγκες τι τρέλα πουλάνε αυτοί οι ναυαγωοσώστες? Κάθε φορά που ρίχνουμε τσάρκα χωρίς μπλουζιές με το κολλητάρι μου παίρνοντας όλα τα μπιτσμπαράκια σβάρνα με την σειρά κάποιος θα ζηλέψει και θα πουλήσει χουλιαμά! Και τα 16 χρονά να λιμπίζονται τα μυόνια μας έχει καταντήσει κουραστικό.....
Απορώ του χρόνου που θα μ κάνει πέρσοναλ ο Σφέρδεκλος μέσω skype και θα κάνω σώμα παγκοσμίων προδιαγραφών τι έχει να γίνει..
βρηκες κανα μικρο;
υγ:ο σφερδεκλος μονο για κανα μπιτς βολευ ειναι
που τα χτυπησες;Παίζω διπλό ταμπλό 2 τελειόφοιτα (Λυκείου)
που τα χτυπησες;
που τα χτυπησες;
Ναυαγοσωστης = Εκκολαπτομενος ζιγκολο της κακιας ωρας...Καλησπερίζω τους χτιστούς. Πως πάνε τα μπανάκια και οι μόστρες? Κουτουπώσαμε κάνα θηλυκό? Μάγκες τι τρέλα πουλάνε αυτοί οι ναυαγοσώστες? Κάθε φορά που ρίχνουμε τσάρκα χωρίς μπλουζιές με το κολλητάρι μου παίρνοντας όλα τα μπιτσμπαράκια σβάρνα με την σειρά κάποιος θα ζηλέψει και θα πουλήσει χουλιαμά! Και τα 16 χρονά να λιμπίζονται τα μυόνια μας έχει καταντήσει κουραστικό.....
1 Ασπροβάλτα και 1 Αμμόλωφους φίλη Καβαλιώτη συμφοιτητή. Η μία είναι Σερραία, με την άλλη παίχτηκε χαμούρεμα και ξαναπάω Κυριακή να το προχωρήσω εκτός αν γαμηθεί ο Δίας.
βαλε μια 4ετια να σαι μεσα...Ναυαγοσωστης = Εκκολαπτομενος ζιγκολο της κακιας ωρας...
Παρατηρησε οτι εχουν επιτυχιες σε κατι 35αρες μπαζολες και αθλιες Ελλεηνιδες, και σε 15χρονα κοριτσοπουλα.
Ειναι μηδαμινη απειλη και περιμενουν να γινουν ηρωες μπας και γαμησουν κανα νετο της προκοπης...
Οσο για τον Γαμαικανο, τα βλεπεις και μονο σου, ο ανθρωπας ειναι φαιδρος και εμπαθης με μενα,
καθ'οτι ειναι καθαρα γυμναστηριακος και τελεμες. Μην του δινεις σημασια, 510 εβγαλε στο GMAT.
Βαγγελα, αν οχι του χρονου, σιγουρα του παραχρονου θα "κλαινε" μουνακια για παρτη σου.
Εμεις οι γεννητικα προικισμενοι δεν εχουμε τους ιδιους ρυθμους με σας τις κουραδομηχανες...βαλε μια 4ετια να σαι μεσα...
φαινεται δεν πηρες ματι την φωτο με τις πλαταρες μου που ειχα ποσταρειΕμεις οι γεννητικα προικισμενοι δεν εχουμε τους ιδιους ρυθμους με σας τις κουραδομηχανες...
Εμεις οι γεννητικα προικισμενοι δεν εχουμε τους ιδιους ρυθμους με σας τις κουραδομηχανες...
φαινεται δεν πηρες ματι την φωτο με τις πλαταρες μου που ειχα ποσταρει
Βρε παραγεμισμενε λουκουμα, που εχεις μαζεψει κατιμα για μυες.φαινεται δεν πηρες ματι την φωτο με τις πλαταρες μου που ειχα ποσταρει