pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γιατι μου το χαλας...συνταξη στα 70,ευθανασια στα 75...Περίμενε εσύ στα 72 σου χωρίς σύνταξη να 'σαι έτσι
γιατι μου το χαλας...συνταξη στα 70,ευθανασια στα 75...Περίμενε εσύ στα 72 σου χωρίς σύνταξη να 'σαι έτσι
παντως εγω στα 72 μου ετσι θελω να μαι...
ε προσαρμοσου στα 200κιλα παγκο και 259 σκουατ...δε θελω παραπανω,ας προσαρμοστω κι ας μη παω παραπανωΟι προσαρμογες παραμενουν ιδιες. οι ασκησεις πρεπει να αλλαζονται
σοβαρα? τι πηρε πια...Ο οποιος ειχε ξεκινησει να ασχολειται με την γυμναστικη μετα τα 65
Το θεμα ειναι να βλεπεις αλλαγες ομως πανω σου και την προπονηση σου να δουλευει πανω σου απο ολες τις αποψεις.και οχι να παιζεις,,ε προσαρμοσου στα 200κιλα παγκο και 259 σκουατ...δε θελω παραπανω,ας προσαρμοστω κι ας μη παω παραπανω
Οι προσαρμογες παραμενουν ιδιες. οι ασκησεις πρεπει να αλλαζονται
εξηγησε με απλα λογια τι θες να πεις..Κουαρντίν, έχω την εντύπωση ότι με την αλλαγή των ασκήσεων τονώνεις μόνο τη σαρκοπλασμική υπερτροφία, η οποία μπορεί να μην είναι τελείως useless, αλλά δεν είναι ο βασικός στόχος
εξηγησε με απλα λογια τι θες να πεις..
οκ!Κουαρντίν, έχω την εντύπωση ότι με την αλλαγή των ασκήσεων τονώνεις μόνο τη σαρκοπλασμική υπερτροφία, η οποία μπορεί να μην είναι τελείως useless, αλλά δεν είναι ο βασικός στόχος
τα χουμε πει αυτα...αν ο σκοπος σου ειναι δυναμη τοτε δε σε νοιαζει να βλεπεις αλλαγες...εξαλλου για να δεις αλλαγη θες και φαρμακο ως γνωστον...τα ιδια και τα ιδια ! κι αν φτασεις σε ενα σημειο μετα δε πας παραπανω ακομη και με φαρμακα...οι περισσοτεορι επαγγελματιες βοδιμπιλντερς σταματουν μετα τα 35-40 γιατι απλα δε παει αλλο...αμα φτασεις να χεις χερι 50 εκατοστα τι αλλο να κανεις? ο χαλκ θα γινεις?Το θεμα ειναι να βλεπεις αλλαγες ομως πανω σου και την προπονηση σου να δουλευει πανω σου απο ολες τις αποψεις.και οχι να παιζεις,,
σοβαρα? τι πηρε πια...
ετρωγε κοτοπουλα και κοιμοταν 8 ωρες καθε μερα
επισημως τιποτα...απλα ειχε καλο personal trainer που τον βοηθησε καταλληλως με τις απαραιτηες ασκησεις...
Δεν απαντω σε τιποτα. μονο σε αυτο που υπογραμμισα.τα χουμε πει αυτα...αν ο σκοπος σου ειναι δυναμη τοτε δε σε νοιαζει να βλεπεις αλλαγες...εξαλλου για να δεις αλλαγη θες και φαρμακο ως γνωστον...τα ιδια και τα ιδια ! κι αν φτασεις σε ενα σημειο μετα δε πας παραπανω ακομη και με φαρμακα...οι περισσοτεορι επαγγελματιες βοδιμπιλντερς σταματουν μετα τα 35-40 γιατι απλα δε παει αλλο...αμα φτασεις να χεις χερι 50 εκατοστα τι αλλο να κανεις? ο χαλκ θα γινεις?
Κατσε να μπει ο Εκτορας να σε γλεντησει λιγο,τα χουμε πει αυτα...αν ο σκοπος σου ειναι δυναμη τοτε δε σε νοιαζει να βλεπεις αλλαγες...εξαλλου για να δεις αλλαγη θες και φαρμακο ως γνωστον...τα ιδια και τα ιδια ! κι αν φτασεις σε ενα σημειο μετα δε πας παραπανω ακομη και με φαρμακα...οι περισσοτεορι επαγγελματιες βοδιμπιλντερς σταματουν μετα τα 35-40 γιατι απλα δε παει αλλο...αμα φτασεις να χεις χερι 50 εκατοστα τι αλλο να κανεις? ο χαλκ θα γινεις?
δεν ειπα αυτο ρε...μη ξαναγραφω τα ιδια,εγω τιποτα δε παιρνω και μια χαρα ειναι το κορμι μου γι αυτο που θελω...αρα συμφωνω στη γυμναστικη χωρις αναβολικα...Δεν απαντω σε τιποτα. μονο σε αυτο που υπογραμμισα.
Ποσο λαθος αποψη μπορει να εχεις ομως.. νομιζετε μονο με το φαρμακο θα δειτε αλλαγη και οχι με σωστη προπονηση/διατροφη κτλ. τι να πω...
προφανως μονος σου δε μπορεις να με γλεντησεις ε...που διαφωνεις πουλι μου για πες...γιατι ετσι γενικα ολοι καλα τα λενε...Κατσε να μπει ο Εκτορας να σε γλεντησει λιγο,
γιατι τις διαβαζουν και μικρα παιδια αυτες τις πιπες...
Δεν ειμαι "επιστημονας" και δεν κατεχω τον γραπτο λογο.προφανως μονος σου δε μπορεις να με γλεντησεις ε...που διαφωνεις πουλι μου για πες...γιατι ετσι γενικα ολοι καλα τα λενε...
οταν καποιος καταφερει να αποδειξει με λογικα επιχειρηματα οτι μπορεις να αποκτησεις σωμα μποντιμπιλντερ(γιατι εδω μεσα το 90% αυτο θελει) χωρις καθολου αναβολικα και μονο με ''καλη διατροφη'' και ''σωστη γυμναστικη'' εγω θα παραδεχτω οτι εχετε δικαιο και οτι δε ξερω τιποτα...Δεν ειμαι "επιστημονας" και δεν κατεχω τον γραπτο λογο.
Κανε λιγο υπομονη, οπου να'ναι τελειωνει την μασκα ομορφιας με επιθεματα μοσχαρισιας και μπαινει...
τι θες αγορι μου;οταν καποιος καταφερει να αποδειξει με λογικα επιχειρηματα οτι μπορεις να αποκτησεις σωμα μποντιμπιλντερ(γιατι εδω μεσα το 90% αυτο θελει) χωρις καθολου αναβολικα και μονο με ''καλη διατροφη'' και ''σωστη γυμναστικη'' εγω θα παραδεχτω οτι εχετε δικαιο και οτι δε ξερω τιποτα...
μεχρι τοτε κλαστε μου τον μπουτσον που ειπε κι ο καραισκακης...ο αλλος παιρνει nox pump και ζαλιζεται ας πουμε και μου λετε για επιπεδο εδω μεσα...