Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
και νομιζα οτι σε αυτο το θρεντ μονο εγω εχω την τιμη να γραφω..........τοσο ανορθογραφα!αλλα η ιδια η ζωη σε διαψευδει  :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ευτυχως δε γραφει συχνα ο κοτομπιφτεκος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Καταντάει κουραστικό αυτό το πράμα πια, κάθε τρεις μήνες να βγαίνει ο κάθε ρήτορας της κακιάς ώρας και να λέει πάντα το ίδιο πράμα για τα συμπληρώματα, και ΝΑ από κάτω τα +1 και τα "Μπράβο!", "Επιτέλους!" κτλ., λες και γράφονται για πρώτη φορά ή λες κι όταν γράφει κάποιος σ' αυτό το θρεντ για συμπληρώματα υπονοεί ότι είναι μαγικές συνταγές (εξαιρείται ο γαμαϊκανός)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα να δεις...δεν υπαρχουν και πολλα να πεις παραπανω σε τουτο το θρεντ γιατι πολυ απλα τα χουν πει σχεδον ολα...

οποτε λογικο να ξαναγραφουν καποιοι τα ιδια...ΟΜΩΣ καποια πραγματα καλο ειναι να τα επαναλαμβανουμε γιατι υπαρχουν ακομα λανθασμενες αντιληψεις...απλο

Επισκέπτης
ακριβως.. Εγω να ανοιξω τα ματια σε μερικους παπαρες που αυριο θα ακουμπησουνε το 60 αρικο για την δικηλη πρωτεινη.. και θα στεριθουνε αλλα πραματα... θα το πουμε οχι μια αλλα 500 φορες μεχρι να το βαλοΥΝΕ μερικοι στην κεφαλα τους.. Και σου μηλαει ατομο σχεδον 10 χρονια στα γυμναστηρια..

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ακριβως.. Εγω να ανοιξω τα ματια σε μερικους παπαρες που αυριο θα ακουμπησουνε το 60 αρικο για την δικηλη πρωτεινη.. και θα στεριθουνε αλλα πραματα... θα το πουμε οχι μια αλλα 500 φορες μεχρι να το βαλοΥΝΕ μερικοι στην κεφαλα τους.. Και σου μηλαει ατομο σχεδον 10 χρονια στα γυμναστηρια..
ναι χαλαρωσε ομως γιατι δεν εισαι και 100% σωστος...μια πρωτεινη πχ αμα εισαι ενταξει στο μυαλο σου και μεινεις εκει δε θα σου κανει κακο...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.  Μια ερωτηση?.. αν ξερει καποιος.. :) Ποσα κιτριναδια αυγων μπορουμε να τρωμε την εβδομαδα η την μερα πχ... Παραληλα με γυμναστικη φυσικα  1 ωρα ποδηλατο την ημερα :grin:..

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
kalhspera.  Μια ερωτηση?.. αν ξερει καποιος.. :) Ποσα κιτριναδια αυγων μπορουμε να τρωμε την εβδομαδα η την μερα πχ... Παραληλα με γυμναστικη φυσικα  1 ωρα ποδηλατο την ημερα :grin:..
τυπε ασε τα κιτριναδια και πιασε τα ασπραδια :grin:

Επισκέπτης
Καταντάει κουραστικό αυτό το πράμα πια, κάθε τρεις μήνες να βγαίνει ο κάθε ρήτορας της κακιάς ώρας και να λέει πάντα το ίδιο πράμα για τα συμπληρώματα, και ΝΑ από κάτω τα +1 και τα "Μπράβο!", "Επιτέλους!" κτλ., λες και γράφονται για πρώτη φορά ή λες κι όταν γράφει κάποιος σ' αυτό το θρεντ για συμπληρώματα υπονοεί ότι είναι μαγικές συνταγές (εξαιρείται ο γαμαϊκανός)
φιλε το καλο και κακο του ιντερνετ γενικα ειναι οτι ο καθενας μπορει να το παιζει οτι θελει εκ του ασφαλους. και να λεει την παπαρια του επισης εκ του ασφαλους!

αλλα τι να σχολιασω οτι τα συμπληρωματα δεν κανουν τιποτα? ειναι μαλακια απο μονη της η κουβεντα.
τωρα αν καποιος παιρνει πρωτεινη και νομιζει οτι θα παρει 5 κιλα το μηνα μετα πως να τον πεισεις οτι ολα δεν ειναι απατη?

γενικα γνωριζω οτι αν θες να γινεις φουσκωτος υπαρχει μονο το φαρμακο, και σε καμια κουβεντα κανενας "φουσκωτος" δεν το αρνητε οτι παιρνει φαρμακο. αλλα ακομα και αυτος παιρνει ΠΑΝΤΑ και πρωτεινη γιατι ειναι το πιο βασικο.

αλλα εκτος απο αυτο
MarkusRuhl0.jpg

υπαρχει και αυτο:http://[URL unfurl="true"]www.bodybuilding.gr/forum/attachment.php?attachmentid=24695&d=1305667274[/img[/URL]]

και για να τελειωνουμε με τις παπαριες, το ξερετε οτι ο ΕΟΦ δινει εγκριση για καθε συμπληρωμα που πουλιεται στην ελλαδα? ο μονος λογος που εχει κοψει συμπληρωματα ειναι γιατι ειχαν και πραγματα που ΔΕΝ εγραφαν!!! οποτε και το οτι δεν εχουν αυτα που γραφουν ειναι παπατζα!!!

και για να μην δω απαντηση του στυλ σιγα μην τα ελεγχει, αμα δεν τα ελεγχει πως εχει κοψει τοσα προιοντα? π.χ. πως εκοψε ολους τους λοιποδιαλυτες με εφεδρινη? αν δεν τα εψαχνε δεν θα τους εβρισκε!!!

και για οσους δεν ξερουν και παρακολουθουν μια πρωτεινη δεν θα σου δωσει κατι το τρομερο απλα θα υποκαταστησει ενα γευμα της ημερας.. και θα σου δωσει ενα οφελος σε βαθος χρονου. ενω αν ηθελες π.χ. 50g προτεινης θα επρεπε να φας 5 αυγα κια να παρεις και ολα τα επιβλαβη στοιχεια των αυγων....

Επισκέπτης
Πρόταση για πρόγραμμα όγκου με προπόνηση 3 φορές/βδομάδα.

Κάθε μυική ομάδα σε κάθε προπόνηση από 2 ασκήσεις στην καθεμία, δικέφαλα τρικέφαλα 1 άσκηση.

Μου φαίνεται μεγάλη μαλακία εμένα, απόψεις?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Κάθε μυική ομάδα σε κάθε προπόνηση από 2 ασκήσεις στην καθεμία, δικέφαλα τρικέφαλα 1 άσκηση.

εξαρταται τις ασκησεις...αν ας πουμε για ποδια κανεις σκουοτ και πρεσσα στην ουσια δε θες κατι αλλο(και γαμπες αλλα ειναι ευκολο να γυμναστουν)...αλλα γενικα καλυτερα να κανεις 3-4 ασκησεις για καθε μυικη ομαδα...γνωστα ειναι αυτα...

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Μια χαρά είναι η πρωτείνη ρε παπαρίδια, φαγητό είναι. Το παραλήρημα του άλλου εν μέρη είναι σωστό.

Τα συμπληρώματα είναι αυτό που λέει το όνομα τους, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ.

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Εξαρτάται πως θα το δομήσεις, βάλε ένα παράδειγμα για το πως το σκέφτεσαι.

Όγκο απο την διατροφή πετυχαίνεις πάντως όχι απο την προπόνηση.

Επισκέπτης
Florian186 εισαι τοσο πανιβλακας και τοσο αρχαριος ταυτοχρωνα που εχεις μπερδεψει τη βουρτσα με την πουτσα καταλαβες? Ειναι τοσες οι μαλακιες που πετακες που ειναι ανοφελο να κατσω να τις θυμαμαι ολες. κανενα συμπληρωμα δεν εχει εγκριση απο Ε.ο.Φ εχουνε αριθμο που περιμενουνε να παρουνε εγκριση απο τον εοφ αυτο ξερεις τι σημαινει πουτσες μπλε 1,5 χρονο xtream stores εχω δουλεψει και εχω παραμυθιασει πολυ κοσμο και εχω πουλισει χιλιαδες κουβαδακια....... μετα εγω δεν μηλισα για πρωτεινη ρε μπουφο μηλισα για τα κωλοσυμπληρωματα-αλευρια που χρησοπλιρωνεις και πλουτιζεις τις κωλοαμερικανικες,εβραικες εταιριες βλημα εις τον κυβο η πρωτεινη επιβαλεται στη διατροφη και τριτο οι φαρμακο δεν περνουνε οι φουσκοτοι αλλα πανω απο το 50% απο αυτους που βλεπεις στα γυμναστηρια ακομα και οι αδερφες με τα 6pack που τους κοιτας και καβλωνεις και θα θελες να τους μιασεις μεχρι και αυτοι + οτι υπαρχουνε πια δυστηχως και πολλες γυναικες η διαφορα ειναι στην ποσοτητα μονο εκει.. φαρμακομενοι ειναι παρα πολλοι..  αντε τωρα  pipa2 pipa2 

αντε τραβα τωρα και ποιες κανενα scoop πρωτεινη και παρε και κανενα νιτρικο πρην την προπονιση οπως σου ειπε αυτος που στα πουλησε.. πυροτουβλο που μου εβαλες το ΜΑRKUS RUHL Ως Παραδειγμα ενος απλου τυχαια φαρμακομενου.. :jerking: :jerking:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Florian186 εισαι τοσο πανιβλακας και τοσο αρχαριος ταυτοχρωνα που εχεις μπερδεψει τη βουρτσα με την πουτσα καταλαβες? Ειναι τοσες οι μαλακιες που πετακες που ειναι ανοφελο να κατσω να τις θυμαμαι ολες. κανενα συμπληρωμα δεν εχει εγκριση απο Ε.ο.Φ εχουνε αριθμο που περιμενουνε να παρουνε εγκριση απο τον εοφ αυτο ξερεις τι σημαινει πουτσες μπλε 1,5 χρονο xtream stores εχω δουλεψει και εχω παραμυθιασει πολυ κοσμο και εχω πουλισει χιλιαδες κουβαδακια....... μετα εγω δεν μηλισα για πρωτεινη ρε μπουφο μηλισα για τα κωλοσυμπληρωματα-αλευρια που χρησοπλιρωνεις και πλουτιζεις τις κωλοαμερικανικες,εβραικες εταιριες βλημα εις τον κυβο η πρωτεινη επιβαλεται στη διατροφη και τριτο οι φαρμακο δεν περνουνε οι φουσκοτοι αλλα πανω απο το 50% απο αυτους που βλεπεις στα γυμναστηρια ακομα και οι αδερφες με τα 6pack που τους κοιτας και καβλωνεις και θα θελες να τους μιασεις μεχρι και αυτοι + οτι υπαρχουνε πια δυστηχως και πολλες γυναικες η διαφορα ειναι στην ποσοτητα μονο εκει.. φαρμακομενοι ειναι παρα πολλοι..  αντε τωρα  pipa2 pipa2 

αντε τραβα τωρα και ποιες κανενα scoop πρωτεινη και παρε και κανενα νιτρικο πρην την προπονιση οπως σου ειπε αυτος που στα πουλησε.. πυροτουβλο που μου εβαλες το ΜΑRKUS RUHL Ως Παραδειγμα ενος απλου τυχαια φαρμακομενου.. :jerking: :jerking:

Καλά τα extreme πουλάνε και προμοτάρουνε συγκεκριμένα brands απο τα οποία έχουν και μεγαλύτερο κέρδος έχω και εγώ γνωστό που δουλεύει εκεί και μου τα έχει πεί.

Όσον αφορά το φάρμακο που λές, δυστηχώς έχεις δίκιο.

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
το ειδα και εχει πολυ καλες τιμες!
εχεις παρει εσυ απο εκει?
ειχες καποιο προβλημα?
σε ποσες μερες ερχονται με την τσαμπα αποστολη?

γουει παιρνω. εξαρταται απο την εταιρεια κουριερ. με dhl σε 1-2 εργασιμες το πολυ σου εχουν ερθει, με Ups, σε καμια εβδομαδα. σου δινουν και ενα λινκ που βλεπεις ανα πασα στιγμη, σε ποιο σημειο βρισκεται η παραγγελια

Επισκέπτης

δεν εχω σκοπο να ανοιξω κουβεντα μαζι σου για πραγματα αυταποδεικτα. και μονο αυτο που υπογραμμιζω δειχνει σε τι συγχυση βρικεσαι!

αλλα εχω να κανω 2 παρατηρησεις
1) απο ανθρωπος που ασχολεισε 10 χρονια με γυμναστηρια ξαφνικα εγινες και πολιτης του extreme stores!!! ειπαμε να λεμε κανα ψεμα αλλα στο τελος θα μας πεις οτι εισαι και χημικος της bsn!!

2) και στην προσωπικη σου ζωη λες αυτα τα πανιβλακας, μπουφο, πυροτουβλο ετσι? ή εκει σε εχουνε ταραξει στη φαπα και μπαινεις και κανεις τον μαγκα εδω?
παντως να ξερεις οτι ακομα και εδω που βγαζεις τα ψυχολογικα σου δεν ξερεις ουτε να βριζεις, τουλαχιστον προσπαθησε να το κανεις σαν αντρας και οχι σαν 15αχρονο κοριτσακι!!

υ.γ. τον ruhl τον εβαλα γιατι ηταν ο πρωτος που μου ηρθε στο μυαλο!!!

Επισκέπτης
σε βριζω σαν πιτσιρικας γιατι αμα σε αρχισω στα καντιλια θα δημιουργιθει προβλημα στο site για εσενα χεστηκα δεν πανα ψωφισεις ρε μαλακα... ανυε τραβα να παραγκιλεις κανα κουβαδακι να φουσκοσεις.. :2on1: οσο για τα xtream store δεν το σχολιαζω καν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom