Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
οκ,θα κρατησεις νερα,αλλα αυτο δν ειμαι σιγουρος πως θα σε κανει να δειχνεις καλυτερος..τεσπα..
ενα λογικο καρμπ απ για καποιον που ναι σε νορμαλ ποσοτητες καθημερινα(150γρ-200γρ) ειναι της ταξης των Χ4bw σε γρ..
σε καρμπ απ κετο θα πας Χ7-Χ10 σε γρ..οι θερμιδες να ναι γυρω στη συντηρηση..μπορεις να τις κυκλαρεις κιολας,+500,-500 κ.ο.κ..

λιπος οσο πιο χαμηλα μπορεις εννοειται..

Αυτό που είπες κάνω φίλε ωραίος!  :rockon:

Επισκέπτης
δεν παιρνω τιποτα εξτρα, ουτε πρωτεινη!!!
νερο πινω πραγματικα παρα πολυ! γιατι με βοηθαει να μην πειναω και κανω cheats!!
μαλλον ηταν απο την κετωση αλλα δυστηχως μαλλον βγηκα γιατι ξαφνικα κατουραω σαν νερο!!!!!!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
εχεις παρει ανιμαλ πακ να δεις
ειναι χοντρα,εγω τα εκοβα στα 2
χαχαχαχαχαα ρε  αν ειναι δυνατον εγω καταπινω 8 χαπια μαζι τεραστια και κοροιδευω ολο τον κοσμο που τα περνουν ενα ενα...δεν καταλαβαινω τιποτα...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
χαχαχαχαχαα ρε  αν ειναι δυνατον εγω καταπινω 8 χαπια μαζι τεραστια και κοροιδευω ολο τον κοσμο που τα περνουν ενα ενα...δεν καταλαβαινω τιποτα...

Σιγά μωρή πια, γτ να παίρνεις 8 χάπια μαζί??

Εγώ ούτε ντεπόν δεν καταπίνω, τα μασάω. Δεν κατεβαίνει τίποτα κάτω. :dunno:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
χαχαχαχαχαα ρε  αν ειναι δυνατον εγω καταπινω 8 χαπια μαζι τεραστια και κοροιδευω ολο τον κοσμο που τα περνουν ενα ενα...δεν καταλαβαινω τιποτα...
να σου πατησω μια ενεσουλα στο κωλαρακι  :grin:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Σιγά μωρή πια, γτ να παίρνεις 8 χάπια μαζί??

Εγώ ούτε ντεπόν δεν καταπίνω, τα μασάω. Δεν κατεβαίνει τίποτα κάτω. :dunno:
cla πολυβιταμινη βιταμινη σ β-κομπλεξ 2 χαπια γλυκοζαμινης αμινοξεα και αλλα χιλια που μπορω να σου γραψω που μπορει να βγουν και παραπανω απο 8 την φορα...τα καταπινω ολα μαζι...

Ντεπον και το μασας???????????????????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Α ρε βελβαρα θα σε δουλευα τρελα οπως δουλευω τις φιλες μου που το κανουν αυτο...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
να σου πατησω μια ενεσουλα στο κωλαρακι  :grin:
Και απο αυτα δεν χαμπαριαζω μανα μου γενικα μονο με την αποτριχωση εχω ενα θεμα σε ολα τα αλλα υπαρχει μια αναισθησια εως εσχατου βαθμου

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.383
Πόντοι
266
cla πολυβιταμινη βιταμινη σ β-κομπλεξ 2 χαπια γλυκοζαμινης αμινοξεα και αλλα χιλια που μπορω να σου γραψω που μπορει να βγουν και παραπανω απο 8 την φορα...τα καταπινω ολα μαζι...

Α ρε βελβαρα θα σε δουλευα τρελα οπως δουλευω τις φιλες μου που το κανουν αυτο...
αμα παιρνεις πρωτεινη
τσαμπα τα παιρνεις τα αμινοξεα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Eίναι θεόπικρο μπορώ να πω! Η ίδια ιστορία όταν με πρωτοβλέπουν να το κάνω -ΙΙΙΙι το μασάς???
Ναι ρε, το μασάω, άει σιχτίρι πια. >:(
Δεν μπορώ να καταπιώ χάπια, απλά δεν μπορώ.
Ακόμα και τις κάψουλες, τις ανοίγω προσεχτικά και καταπίνω τα μπαλάκια που έχουν μέσα κι είναι μικροσκοπικά. Μη μασήσετε ποτέ κάψουλα, θα δακρύσετε από την πικρίλα. *P

kelly22

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0

ειναι καποιες που εχουν πιο εκπαιδευμένο λάρυγγα!

πως να το κάνουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom