pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχει ζεστη εκει που εισαι?Oyte eida ti grafetε....Απλα ειδα φωτο κ μιλησα εντελως γυναικεια γι αυτο ειπα οφ τοπικ....
εχει ζεστη εκει που εισαι?Oyte eida ti grafetε....Απλα ειδα φωτο κ μιλησα εντελως γυναικεια γι αυτο ειπα οφ τοπικ....
εχει ζεστη εκει που εισαι?
...και μετα την παρεμβαση της ρυθμ,ξαναλεω...ο τυπος ΝΤΟΠΑΡΕΤΑΙ! αλλα εχει το ιδανικο σωματοτυπο
ο zyzz ηταν πιο φουσκωτος αλλα κατα βαση ιδιο στυλ...καλος κι αυτος...κοιτα εγω ειμαι φαν του serge nubret...για μενα ο τυπος ειναι το ιδανικο σε bodybuilder αλλα ενταξει πολυ ντοπα...πολύ μεσούλα ρε φίλε, για μένα ο ιδανικός ήταν ο μακαρίτης ο zyzz.
ο zyzz ηταν πιο φουσκωτος αλλα κατα βαση ιδιο στυλ...καλος κι αυτος...κοιτα εγω ειμαι φαν του serge nubret...για μενα ο τυπος ειναι το ιδανικο σε bodybuilder αλλα ενταξει πολυ ντοπα...
Ιδανικό σώμα ο τύπος!
πολύ μεσούλα ρε φίλε, για μένα ο ιδανικός ήταν ο μακαρίτης ο zyzz.
Ισως ο πιο συμμετρικος και με σωμα πιο κοντα στα ανθρωπινα δεδομενα...Frank Zane
Οπως το ειπες! Μακαριτης! Γιατι αραγε? Γιαυτο μην παιρνετε μαλακιες
Γαματος!!! Αλλα ουτε ετσι γινεσαι χωρις φαρμακακι
αν μιλαμε για δυναμη ομως ενας ειναι ο τιτανας...
τον ξερω ,γαματος...εχει κανει και αγωνες MMA ...το ρεκορ σε αρσεις θανατου παντως αμα δε ξερεις το εχει ενας νορβηγος νομιζω magnus fergunson καπως ετσι λεγεται...460 κιλα!Δες και αυτον
λοιπον το ονομα ειναι Benedikt Magnússon και ειναι ισλανδος...το τσεκαρα τωρα...και ναι ειναι σαπιοκοιλιαςελπιζω να μην ειναι κανενας σαπιοκοιλιας....