οσοι θελετε να κουμπωσετε κρεατινη
γυριστε το στην creapure
ΤΕΛΟΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ
οποιος παιρνει αλλου ειδους ειναι βλακας
φίλε έγω παίρνω bulk : 3-5γρ την ημέρα, κάθε μέρα
οσοι θελετε να κουμπωσετε κρεατινη
γυριστε το στην creapure
ΤΕΛΟΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ
οποιος παιρνει αλλου ειδους ειναι βλακας
ΛΑΘΟΣ Νο 2 : Μεγάλο μέρος προπόνησης αφιερωμένο σε μηχανήματα αντί για ελεύθερα βάρη.
Τα όμορφα και επώνυμα μηχανήματα μπορεί να κάνουν ένα γυμναστήριο να δείχνει μοντέρνο και προσεγμένο αλλά το μόνο πράγμα που μπορούν να προσφέρουν είναι να καθίσουμε για να δέσουμε τα κορδόνια μας ή να ξεκουραστούμε ανάμεσα στα σετ μίας δυνατής προπόνησης. Από τη στιγμή που μας ενδιαφέρει η απώλεια λίπους κάθε ώρα και στιγμή, ειδικότερα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, η ενασχόληση με τα μηχανήματα θεωρείται απλά χάσιμο χρόνου. Τις περισσότερες φορές τα σταθερά μηχανήματα εμποδίζουν το σώμα να λειτουργήσει με το φυσιολογικό τρόπο που θα έπρεπε να λειτουργεί, περιορίζοντας το πλήρες εύρος κίνησης ενώ παράλληλα τίθεται και θέμα τραυματισμού λόγω κακής κατασκευής η ρύθμισης από εμάς τους ίδιους. Το περιορισμένο εύρος κίνησης έχει σαν συνέπεια, όπως αναφέραμε και πρωθύστερα, τη μικρότερη ενεργοποίηση μυϊκών ινών και την ελάχιστη κατανάλωση θερμίδων.
Ενταξει η κουαρντιν λεει και μαλακιες, οπως πχ για το γαλα, το γαλα ειναι για τις αγελαδες λεει. Ελα εσυ ρε κουαρ να σε αρμεξουμε να πιουμε, που εχεις και μεγαλα βυζια, τι τζαμπα μονο για μοστρα τα εχεις;
Εσυ το ειδες σωστα.Τον αλλον μην τον παρεξηγεις ειναι γνωστο οτι η μαλακια προκαλει τυφλωση.που το είπε αυτό ρε φίλε ;
έγω ένα ποστ είδα που λέει οτι το γάλα απο αγελάδες είναι για τον πέο.
να προτιμάς το κατσικίσιο.
Εσυ το ειδες σωστα.Τον αλλον μην τον παρεξηγεις ειναι γνωστο οτι η μαλακια προκαλει τυφλωση.
Ενταξει η κουαρντιν λεει και μαλακιες, οπως πχ για το γαλα, το γαλα ειναι για τις αγελαδες λεει. Ελα εσυ ρε κουαρ να σε αρμεξουμε να πιουμε, που εχεις και μεγαλα βυζια, τι τζαμπα μονο για μοστρα τα εχεις;
παρτε κι αλλη μια δικια μου
Ποιος να το φανταζότανε ότι η βέλβω θα γινότανε θαμώνας σε αυτό το θρεντάκι....σε λίγο θα μας δείχνει τα μπράτσα της κ τους κοιλιακούς φέτες κ θα καυλώνουμε όπως με τον lion7.Δε φαίνεται ρε.
Μη μας κρεμάς έτσι.
Ποιος να το φανταζότανε ότι η βέλβω θα γινότανε θαμώνας σε αυτό το θρεντάκι....σε λίγο θα μας δείχνει τα μπράτσα της κ τους κοιλιακούς φέτες κ θα καυλώνουμε όπως με τον lion7.
χωρις σωβρακο θα βγαζα ρε εξυπνη? δε κανω τετοιες μαλακιες με χειλη που λες...
ξεροχινοοοοο με πομποδεσ ογκοδεσ θιριοδεσ αλλα και μιοδεσ ντραμερ χτιστο!!!!αλλη μια δικια μου
Σέξυ κ όποιος αντέξει,εγώ πάντως δεν άντεξα η γυναίκα.ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ρε ντάμερ, ωραίο κορμάκι έχεις. Αλλά πόσο γκόμενα είσαι γαμώ το μπελά μου?? Με το σώβρακο μωρέ για να φαίνεται η πραμάτεια σου? Σουφρώνεις και χείλη είμαι σίγουρη
βελβω χεσε με...αυτο με βολευειΤο πόσο κολλητό είναι σχολίασα. Αργείς λίγο, αλλά ντάξει, έχεις ωραίο κορμί.
Άντρες παιδί μου,μην δουν κάτι ωραίο,αμέσως τσιμπάνε,πφφφΤο πόσο κολλητό είναι σχολίασα. Αργείς λίγο, αλλά ντάξει, έχεις ωραίο κορμί.
βελβω χεσε με...αυτο με βολευει