Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εχω ενα ψιλοτραυματισμο στον ωμο πολλα χρονια και η θεση του μονοζυγου με χτυπαει ακριβως..
Δεν με ενοχλει σχεδον σε καμια αλλη ασκηση.και το μονοζυγο ειναι πολυ ευκολο να το αντικαταστησεις...
παντως κωπηλατικη με μπαρα σε γαμαει στη μεση...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μην κανεις πεκ ντεκ
πεταμενη ασκηση
τωρα εθιξες μεγαααλο θεμα...αναφερεσαι στο οτι πιανει ωμους και απλως γραμμωνει μονο ενα μικρο μερος του στηθους ετσι..?

πανω σε αυτο πιστευω οτι αν κανεις σωστα την ασκηση κατι κερδιζεις...δε λεω οτι αντικαθιστα τον παγκο η τα flyers αλλα κακο δε πιστευω οτι κανει...τουλαχιστον σε μενα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
τωρα εθιξες μεγαααλο θεμα...αναφερεσαι στο οτι πιανει ωμους και απλως γραμμωνει μονο ενα μικρο μερος του στηθους ετσι..?

πανω σε αυτο πιστευω οτι αν κανεις σωστα την ασκηση κατι κερδιζεις...δε λεω οτι αντικαθιστα τον παγκο η τα flyers αλλα κακο δε πιστευω οτι κανει...τουλαχιστον σε μενα
την κανεις δηλαδη για το 20% που προσφερει;
κανε ανοιγματα με αλτηρες στον παγκο
μην καταναλωνεσαι με ημιμετρα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ για πλάτη κάνω μόνο άρσεις θανάτου και έλξεις και με δουλεύουν καλά.. Γενικά κάθε φορά που κάνω άρσεις πιάνομαι σε όλο το πίσω μέρος του σώματος..

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ειπες μεγαλη μαλακια τωρα μαζεψε το ποστ μην φας και κραξιμο  :grin:
ασε ρε...εχω προβλημα στη μεση και δε θελω να το κανω χειροτερο...σοβαρα μιλαω,αμα κανω εγω κωπηλατικη ετσι θα με μαζευουν...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
Εγώ για πλάτη κάνω μόνο άρσεις θανάτου και έλξεις και με δουλεύουν καλά.. Γενικά κάθε φορά που κάνω άρσεις πιάνομαι σε όλο το πίσω μέρος του σώματος..
δεν πιανεσαι στο πανω μερος ομως

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κι εδω που τα λεμε μωρη τσουραπω  :2funny: που την ειδες τη μαλακια μην αρχισω τα καψονια βραδυατικα? ? αμα δεν την κανεις προσεκτικα την ασκηση μπορεις ΑΝΕΤΑ να τραυματισεις τη μεση...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
δεν πιανεσαι στο πανω μερος ομως

Φίλε την ίδια μέρα κάνω και ώμους. Συνήθως κάνω άρσεις θανάτου, έλξεις πρώτα με επιβάρυνση και μετά όταν εξαντληθώ χωρίς, μετά κάνω το shoulder press καθιστός με την μπάρα για ώμους δηλαδή ή το arnold press με τα βαράκια και την άσκηση που ανοίγεις τα χέρια σου για ώμους δεν ξέρω πως λέγεται..

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ασε ρε...εχω προβλημα στη μεση και δε θελω να το κανω χειροτερο...σοβαρα μιλαω,αμα κανω εγω κωπηλατικη ετσι θα με μαζευουν...
Αλλο αυτο που λες οτι ΕΣΕΝΑ που εχεις προβλημα σε ενοχλει στη μεση και αλλο οτι η κωπηλατικη δημιουργει προβλημα :S. Και για αυτο να ξερεις οτι δεν ευθυνεται η κωπηλατικη σαν ασκηση που πονας αλλα πρωτα απο ολα μαλλον η λαθος τεχνικη σου.  Ειναι πολλοι οι παραγοντες που φταινε και πρωτα απο ολα οτι η κοιλια σου και η ραχη σου μαλλον δεν ειναι τοσο δυνατα σημεια γιαυτο τραβας με την μεση και ολη η επιβαρυνση πεφτει εκει. Μπορει επισης να βαζεις παραπανω κιλα απο οσα μπορεις να τραβηξεις και παλι να περνεις με την μεση. Μπορει να ειναι γενικη η αδυναμια σου και πρεπει να δουλεψεις καιρο κωπηλατικη με αλτηρα για να δυναμωσεις σωστα και να μπορεις να μπεις στη μπαρα..
Εκτος αν εχεις πολυ μεγαλο προβλημα με την μεση και χρειαζεσαι συγκεκριμενο και ειδικο ασκησιολογιο και πολυ λαιτ ασκησεις και εκει παω πασο.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
κι εδω που τα λεμε μωρη τσουραπω  :2funny: που την ειδες τη μαλακια μην αρχισω τα καψονια βραδυατικα? ? αμα δεν την κανεις προσεκτικα την ασκηση μπορεις ΑΝΕΤΑ να τραυματισεις τη μεση...
Μολις σου απαντησα και χωρις να δω το δευτερο ποστ σου

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Φίλε την ίδια μέρα κάνω και ώμους. Συνήθως κάνω άρσεις θανάτου, έλξεις πρώτα με επιβάρυνση και μετά όταν εξαντληθώ χωρίς, μετά κάνω το shoulder press καθιστός με την μπάρα για ώμους δηλαδή ή το arnold press με τα βαράκια και την άσκηση που ανοίγεις τα χέρια σου για ώμους δεν ξέρω πως λέγεται..
ανοιγματα με αλτηρα η στην τροχαλια

Υ.Γ δεν δουλευεις σχεδον καθολου την πλατη σου να ξερεις και ειναι το δευτερο βασικοτερο σημειο του σωματος μετα τα ποδια μεγαλο λαθος θα σε τραβηξει το στηθος μπροστα και θα εχεις πολλα θεματα με κυφωση και πονο σε αυχενα μεση.προσοχη

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σοβαρα μιλωντας...η συγκεκριμμενη ασκηση (οπως και οι αρσεις θανατου) πιστευω οτι θελουν παραπανω προσοχη στην εκτελεση γιατι οσο δυνατους ραχιαιους και να εχεις αν κανεις το λαθος να βαλεις λιγο παραπανω κιλα η εχεις λαθος τεχνικη εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να τραυματιστεις...

λες πχ οτι κανεις με 50 κιλα τη συγκεκριμμενη ασκηση...οκ εγω πιστευω οτι ειναι πολλα τα κιλα και οσο καλη τεχνικη και να εχεις ρισκαρεις ενω δεν υπαρχει λογος...

αποψη μου...το προβλημα που εχω εγω στη μεση δεν ειναι τοσο σοβαρο (κωπηλατικη σε τροχαλια πχ βαζω 60 κιλα και δεν εχω προβλημα) ΑΛΛΑ δεν υπαρχει λογος να ρισκαρω τη στιγμη που υπαρχουν αλλες ασκησεις λιγοτερο επικινδυνες...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι ολες οι ασκησεις αν τις κανεις σωστα και με τα καταλληλα κιλα δεν θα εχεις προβλημα ΟΜΩΣ καποιες οπως η κωπηλατικη με μπαρα ειναι παραπανω επιβλαβης...

8 χρονια kickboxing ,ελληνορωμαικη,judo και ολοι οι δασκαλοι που ειχα μου λεγανε μακρια απο κωπηλατικη γενικως...νομιζω καταλαβαινεις τι θελω να πω...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Υ.Γ δεν δουλευεις σχεδον καθολου την πλατη σου να ξερεις και ειναι το δευτερο βασικοτερο σημειο του σωματος μετα τα ποδια μεγαλο λαθος θα σε τραβηξει το στηθος μπροστα και θα εχεις πολλα θεματα με κυφωση και πονο σε αυχενα μεση.προσοχη

Γαμώτο έπεσες μέσα στο θέμα αυχένα.. την έχω πάθει από επικληνή! Από κίφωση κλπ δεν έχω κανένα πρόβλημα, είμαι τέρμα ίσιος. Παλιά έκανα περισσότερες ασκήσεις για πλάτη αλλά την άνοιξα πολύ και σταμάτησα να εστιάζω εκεί.. άρχισα να δίνω περισσότερη έμφαση σε άλλα σημεία που υστερούσα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οπου ακους "η ταδε ασκηση κανει κακο εκει" ειναι αλλος ενας που εκτελει με λαθος τεχνικη.
υ.γ. η μεση δε γαμιεται απο ασκησεις, η μεση γαμιεται απο ηλιθια νοοτροπια και εμμονη στη ζωνη ωστε να σηκωνουν γρηγορα παραπανω κιλα να δειχνουν και μαγκες στο γυμναστηριο. η ζωνη ειναι καταστροφη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

γιαυτο παντα απαραιτητες διατασεις μετα απο καθε προπονηση. και οταν λεμε διατασεις εννοουμε σωστες διατασεις, διατηρηση στασης μινιμουμ 15 δευτερολεπτα και οχι πατ κιουτ που κανουνε οι περισσοτεροι και λενε οτι κανανε διαταση.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
γιαυτο παντα απαραιτητες διατασεις μετα απο καθε προπονηση. και οταν λεμε διατασεις εννοουμε σωστες διατασεις, διατηρηση στασης μινιμουμ 15 δευτερολεπτα και οχι πατ κιουτ που κανουνε οι περισσοτεροι και λενε οτι κανανε διαταση.
Ακριβως αυτο ειναι το μεγαλυτερο λαθος ολων κανουν σιγουρα πλατη στηθος ιδια σετ στην καλυτερη περιπτωση  :headbang:
και ποτε διατασεις. καταστροφη...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Radiation exposure

The radiation received by the patient during the scan is less than that of an airline flight from California to New York and back.

Και ποιος σου ειπε οτι η ακτινοβολια που τρως σε μια πτηση καλιφορνια νιου γιορκ και πισω ειναι μικρη? Υπολογισε οτι μια πτηση αθηνα νεα υορκη χωρις επιστροφη ειναι περιπου το ιδιο με μια ακτινογραφια θωρακος!  :cool2:

Και φυσικα μην ξεχναμε οτι η ιδανικη ποσοτητα ακτινοβολιας ειναι η μηδενικη :woldman:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
η μαγνητικη ειναι η καλυτερη επιλογη γιατι δε λειτουργει με ακτινοβολια αλλα με μαγνητικο πεδιο αρα δεν εχεις επιβαρυνση και ειναι πιο λεπτομερης απο τις αλλες. το μειον ειναι οτι κοστιζει σε σχεση με τις αλλες και οτι θελει πληρη ακινησια για κανα μισαωρο που διαρκει.
εγω θεωρω τη μαγνητικη μονοδρομο, καθενας απο κει και περα κανει τις επιλογες του.

Η μαγνητικη καυλιαρη δινει περισσοτερο λειτουργικη πληροφορια ενω η αξονικη περισσοτερο μορφολογικη! Οχι οτι με τη μαγνητικη δεν παιρνεις καλες εικονες αλλα με την αξονικη παιρνεις ακομα καλυτερες!
Φυσικαι και ειναι καλο να προτιμαμε τη μαγνητικη απο αποψη ακτινοβολιας αλλα σε καθε περιπτωση σκεφτομαστε αν αξιζει το ρισκο που παιρνουμε!
πχ αν ο αλλος πεθαινει απο καρκινο στα αρχιδια του αν θα κανει αξονικη για να δουνε καλα που ειναι ο ογκος!

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ ο ακαποτος τιμωρος  :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom