Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: ..κανονίστε να κάνει καμμιά μαλακία η βέλβυ ....δεν τρώει που δεν τρώει το σκασμένο η μέτρηση λίπους την απασχολεί
:think: ;) :headbang:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
θα τρωει 1 μαρουλι αντι για 2...

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Διαφορετικες τιμες υγρων και βαρους ειναι παντα. ψαξε να βρεις καπου γραφει υγρα σωματος εκεινο ειναι το ποσοστο υγρων σου..πρεπει να ειναι χαμηλο

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Διαφορετικες τιμες υγρων και βαρους ειναι παντα. ψαξε να βρεις καπου γραφει υγρα σωματος εκεινο εινει το ποσοστο υγρων σου..πρεπει να ειναι χαμηλο
σιγα μην ειναι και κλιματιστικο...

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
οπιοσ τροι ολο το φαγακι του δε εχασε ποτε

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
και κατι ακομα με ποιο τροπο σου κανανε λιπομετρηση στα 4 σημεια καλωδια η με δερματοπτυχομετρο στα 7 σημεια?

Επισκέπτης
και κατι ακομα με ποιο τροπο σου κανανε λιπομετρηση στα 4 σημεια καλωδια η με δερματοπτυχομετρο στα 7 σημεια?

Ανέβηκα σε ένα μηχάνημα σαν ζυγαριά και κράτησα με τα χέρια μου κάτι χερούλια. Τα υγρά μου είναι ψηλά βασικά.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ανέβηκα σε ένα μηχάνημα σαν ζυγαριά και κράτησα με τα χέρια μου κάτι χερούλια. Τα υγρά μου είναι ψηλά βασικά.
Δυστυχως η πιο ανακριβης μετρηση η συγκεκριμενη.πολυ εξω του φυσιολογικου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
11.6% λίπος και 84.6% μυική μάζα. Δωρέαν την έκανα σε ένα ιατρικό κέντρο.. κάνουν κ αρκετά γυμναστήρια βέβαια τα αποτελεσματά τους ίσως να μην είναι τόσο έγκυρα γιατί το ιατρικό κέντρο είχε τοπ μηχανήματα. Στο γυμναστήριο εμένα μου βγάλαν 16% λίπος 20+ μέρες πριν να έκανα 5% σχεδόν σε 20 μέρες είναι μάλλον δύσκολο. Αν και γυμναστική δεν κάνω πάρα πολύ καιρό.

το DXA που εκανες ειναι η μετρηση με τη μεγαλυτερη ακριβεια αλλα δεν πρεπει να γινεται συχνα γιατι ειναι ακτινοβολια και σωρρευεται αθροιστικα στο σωμα χωρις να αποβαλεται. το δερματοπτυχομετρο αν ξερει να το χειριζεται σωστα αυτος που το λειτουργει ειναι αρκετα ακριβες στις μετρησεις.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
το DXA που εκανες ειναι η μετρηση με τη μεγαλυτερη ακριβεια αλλα δεν πρεπει να γινεται συχνα γιατι ειναι ακτινοβολια και σωρρευεται αθροιστικα στο σωμα χωρις να αποβαλεται. το δερματοπτυχομετρο αν ξερει να το χειριζεται σωστα αυτος που το λειτουργει ειναι αρκετα ακριβες στις μετρησεις.
Εκτορ απο οτι καταλαβα εκανε την μετρηση με τα 4 σημεια πανω στη ζυγαρια που ειναι οτι πιο ανακριβες. Εδω στην Θεσσαλονικη μονο στο εργαστηριο του Κελλη εχει ΔΧΑ γνησιο και ειναι το μονο εγκυρο πουθενα αλλου δεν ειναι γνησια μηχανηματα. Δερματοπτυχες αν ξερει ο αλλος να πιανει ειναι οτι καλυτερο :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εκτορ απο οτι καταλαβα εκανε την μετρηση με τα 4 σημεια πανω στη ζυγαρια που ειναι οτι πιο ανακριβες. Εδω στην Θεσσαλονικη μονο στο εργαστηριο του Κελλη εχει ΔΧΑ και ειναι το μονο εγκυρο. Δερματοπτυχες αν ξερει ο αλλος να πιανει ειναι οτι καλυτερο :rockon:

ναι τωρα διαβασα το επομενο ποστ του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom