pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ισομετρικα ειναι αυτες οι ασκησεις...πως καθεσαι στην καρεκλα? ε αυτο χωρις την καρεκλα φαντασου...να δεις καψιμο...φωτογραφία βάλε, δεν καταλαβα πως;
ισομετρικα ειναι αυτες οι ασκησεις...πως καθεσαι στην καρεκλα? ε αυτο χωρις την καρεκλα φαντασου...να δεις καψιμο...φωτογραφία βάλε, δεν καταλαβα πως;
φωτογραφία βάλε, δεν καταλαβα πως;
...και η ''μυικη αναπτυξη'' δηλαδη να πρηστει ο μυς (γιατι αυτο καταλαβαινουν οι περισσοτεροι) δε με ενδιαφερει καθολου...η δυναμη με ενδιαφερει...δυνατος μυς δε σημαινει τεραστιος μυς...σημαινει δυνατος τενοντας που μπορει να τραβηξει βαρος...
δυναμη ισον το μεγιστο βαρος που τραβας με μια επαναληψη...για να γινει αυτο κυριο ρολο παιζει ο τενοντας...ενα απλο μαθηματακι...γυμναζεται και ο τενοντας τωρα και γινεται πιο δυνατος?
πηρες τα σκηπτρα απο τον embrace. δυσκολο να βρεθει πιο επικη μαλακια.
φευγω γιατι θα βγαλω τα ματια μου με τα δαχτυλα μου.
.
επρεπε να σας ειχα στις ειδικες δυναμεις που ητανε οι φουσκωτοι και κοβοτανε στα 15 λεπτα τρεξιμο...
δασκαλος?μαν εμενα ο δασκαλος μου ειναι γουρουνι και εχει αντοχες(φυσικη κατασταση) που αναρωτιέσαι αν ειναι ανθρωπος η ρομποτ.
δασκαλος?
κατι τετοιοι ομως το παιζουν ''ειδικοι'' σε κατι τετοια φορουμ και μου σπανε τα νευρα...
καταρχας οι περισσοτεροι που γραφουν εδω παιρνουν φαρμακα...φαουλ νο1..
επισης νομιζουν οτι ξερουν τα παντα επειδη διαβαζουν στο ιντερνετ η επειδη εχουν κανει 3,4,5 χρονια γυμναστηριο...φαουλ νο2...
αγνοουν βασικα σημεια της ανθρωπινης υπαρξης οπως η λογικη...και εξηγω: ''καμμια ασκηση δεν ειναι επικινδυνη αρκει να εχεις σωστη τεχνικη και να βαζεις σωστα κιλα'' ...οκ μαλακα,κανε αρσεις θανατου επειδη διαβασες καπου οτι ειναι η πιο ολοκκληρωμενη ασκηση και σου δινει πολυ δυναμη και παιξτο εξυπνος... φαουλ νο 3...
θες δυναμη? κατσε στον τοιχο με την πλατη κολλημενη και λυγισμενα γονατα 90μοιρες και να δεις δυναμη που θα φτιαξεις...αν κατσεις πανω απο 2 λεπτα...βαλε εναν που κανει αρσεις θανατου να το κανει αυτο και θα πεσει ξερος σε 5 λεπτα...
ηλιθια νοοτροπια ειναι και το ''εχω καλη τεχνικη αρα δε παθαινω τιποτα'' ...
εχω δει πολυ δυνατο κωπηλατη να κανει ζεσταμα κανονικα ,να μπαινει για προπονηση και να του βγαινει ο σπονδυλος...οχι σε βαρη,σε κωπηλατικη κανονικη,ο τυπος ηταν επαγγελματιας αθλητης...
ουτε ζωνη βαζω ουτε κιλα παραπανω...ουτε φουσκωτος θελω να γινω ουτε τιποτα...
τραβα εσυ κανε αρσεις θανατου με σωστη τεχνικη και λιγα κιλα και νομιζε οτι εισαι ασφαλης...που λιγο να αλλαξεις γωνια το ''κρακ'' ετοιμο ειναι σε περιμενει...
χαχαχαχαχα μπερδευτικε απτον οιστρο του μωρεΑρα συμφωνεις οτι αυτος με τις αρσεις θανατου ειναι πολυ πιο δυνατος
γυμναζεται και ο τενοντας τωρα και γινεται πιο δυνατος?
πηρες τα σκηπτρα απο τον embrace. δυσκολο να βρεθει πιο επικη μαλακια.
φευγω γιατι θα βγαλω τα ματια μου με τα δαχτυλα μου.
δυναμη ισον το μεγιστο βαρος που τραβας με μια επαναληψη...για να γινει αυτο κυριο ρολο παιζει ο τενοντας...ενα απλο μαθηματακι...
...πχ...αυτοι που δουλευουν οικοδομη εχουν πολυ δυναμη αλλα οχι πρησμενους μυες..καταλαβες η μηπως να βγαλεις τωρα τα ματακια σου?
γυμναζεται ο τενοντας ΗΛΙΘΙΕ?
γυμνασανε τους τενοντες ΗΛΙΘΙΕ?
Ναι και κανεις υπερτενοντια κατα το υπερτροφιαΤελικα θα μας πειτε γυμναζεται ο τενοντας η οχι
Σπανιο ειδοςΚουα αν εχεις φωτο με γκομενακια που εχουν γυμνασμενους τενοντες βαλε