Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...και η ''μυικη αναπτυξη'' δηλαδη να πρηστει ο μυς (γιατι αυτο καταλαβαινουν οι περισσοτεροι) δε με ενδιαφερει καθολου...η δυναμη με ενδιαφερει...δυνατος μυς δε σημαινει τεραστιος μυς...σημαινει δυνατος τενοντας που μπορει να τραβηξει βαρος...

γυμναζεται και ο τενοντας τωρα και γινεται πιο δυνατος?
πηρες τα σκηπτρα απο τον embrace. δυσκολο να βρεθει πιο επικη μαλακια.
φευγω γιατι θα βγαλω τα ματια μου με τα δαχτυλα μου.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δυναμη ισον το μεγιστο βαρος που τραβας με μια επαναληψη...για να γινει αυτο κυριο ρολο παιζει ο τενοντας...ενα απλο μαθηματακι...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
.

επρεπε να σας ειχα στις ειδικες δυναμεις που ητανε οι φουσκωτοι και κοβοτανε στα 15 λεπτα τρεξιμο...

μαν εμενα ο δασκαλος μου ειναι γουρουνι και εχει αντοχες(φυσικη κατασταση) που αναρωτιέσαι αν ειναι ανθρωπος η ρομποτ.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
...πχ...αυτοι που δουλευουν οικοδομη εχουν πολυ δυναμη αλλα οχι πρησμενους μυες..καταλαβες η μηπως να βγαλεις τωρα τα ματακια σου?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εγω καθολου δε τα χω μπερδεψει...απλως βαρεθηκα με τους ασχετους...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
κατι τετοιοι ομως το παιζουν ''ειδικοι'' σε κατι τετοια φορουμ και μου σπανε τα νευρα...

καταρχας οι περισσοτεροι που γραφουν εδω παιρνουν φαρμακα...φαουλ νο1..

επισης νομιζουν οτι ξερουν τα παντα επειδη διαβαζουν στο ιντερνετ η επειδη εχουν κανει 3,4,5 χρονια γυμναστηριο...φαουλ νο2...

αγνοουν βασικα σημεια της ανθρωπινης υπαρξης οπως η λογικη...και εξηγω: ''καμμια ασκηση δεν ειναι επικινδυνη αρκει να εχεις σωστη τεχνικη και να βαζεις σωστα κιλα'' ...οκ μαλακα,κανε αρσεις θανατου επειδη διαβασες καπου οτι ειναι η πιο ολοκκληρωμενη ασκηση και σου δινει πολυ δυναμη και παιξτο εξυπνος... φαουλ νο 3...

θες δυναμη? κατσε στον τοιχο με την πλατη κολλημενη και λυγισμενα γονατα 90μοιρες και να δεις δυναμη που θα φτιαξεις...αν κατσεις πανω απο 2 λεπτα...βαλε εναν που κανει αρσεις θανατου να το κανει αυτο και θα πεσει ξερος σε 5 λεπτα...

Αρα συμφωνεις οτι αυτος με τις αρσεις θανατου ειναι πολυ πιο δυνατος  :P

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
ηλιθια νοοτροπια ειναι και το ''εχω καλη τεχνικη αρα δε παθαινω τιποτα'' ...

εχω δει πολυ δυνατο κωπηλατη να κανει ζεσταμα κανονικα ,να μπαινει για προπονηση και να του βγαινει ο σπονδυλος...οχι σε βαρη,σε κωπηλατικη κανονικη,ο τυπος ηταν επαγγελματιας αθλητης...

ουτε ζωνη βαζω ουτε κιλα παραπανω...ουτε φουσκωτος θελω να γινω ουτε τιποτα...

τραβα εσυ κανε αρσεις θανατου με σωστη τεχνικη και λιγα κιλα και νομιζε οτι εισαι ασφαλης...που λιγο να αλλαξεις γωνια το ''κρακ'' ετοιμο ειναι σε περιμενει...

Γιαυτο κ εγω δεν κανω αρσεις! Κακως βεβαια γιατι οπως λες κ εσυ ειναι η πιο ολοκληρωμενη ασκηση και πιανει μεχρι κ κοιλιακους αλλα οταν λεω στο γυμναστη να κανω μου λεει παρε τα αρχιδια μου  :cheesy:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Επειδη παρα εγινε το κακο με την αρση θανατου ενα εχω να πω ειναι η πιο βασικη και λειτουργικη ασκηση για ολο το σωμα. Ειναι η βασικοτερη ασκηση μεσα στην καθημερινοτητα μας και ειναι η πρωτη που δινετε πλεον ακομα και στον πιο αρχαριο η ανθρωπο τριτης ηλικιας χωρις επιβαρηνση η με πολυ μικρη επιβαρυνση μονο λειτουργικα γιατι το πρωτο πραγμα που θα παθει καποιος μεσα στο σπιτι του ειναι να σκυψει να παρει κατι απο κατω η να καθαρισει η να παιξει με το παιδι του και παρα πολλα λοιπα αλλα και να μεινει εκει απτο λεγομενο λουμπαγκο. Τωρα οσο μεγαλωνει η δυναμη, το επιπεδο, η σταθεροτητα κτλ τοσο αυξανεται και η επιβαρυνση. Στα χρονια μας που κυριαρχει η functional λειτουργικη προπονηση ειναι η νο.1 ασκηση για ολα....Σε παγκοσμια κλιμακα..

Και οποιος επιμενει στο αντιθετο απλα γυμναζεται με μυαλα και ερευνες τουλαχιστον 15 χρονων πισω..

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δυναμη ισον το μεγιστο βαρος που τραβας με μια επαναληψη...για να γινει αυτο κυριο ρολο παιζει ο τενοντας...ενα απλο μαθηματακι...

γυμναζεται ο τενοντας ΗΛΙΘΙΕ?

...πχ...αυτοι που δουλευουν οικοδομη εχουν πολυ δυναμη αλλα οχι πρησμενους μυες..καταλαβες η μηπως να βγαλεις τωρα τα ματακια σου?

γυμνασανε τους τενοντες ΗΛΙΘΙΕ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εχει μεγαλες μορφες εδω. που αλλου θα δεις να τους φευγει μια μαλακια σα τη κλανια και αντι να κανουνε τον αδιαφορο να αρχιζουν ακατασχετο χεσιμο απο μαλακιες.
εχει μεγαλες μορφες εδω. μεγαλες μορφες.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Τελικα θα μας πειτε γυμναζεται ο τενοντας η οχι :grin:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Κουα αν εχεις φωτο με γκομενακια που εχουν γυμνασμενους τενοντες βαλε

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Τελικα θα μας πειτε γυμναζεται ο τενοντας η οχι :grin:
Ναι και κανεις υπερτενοντια κατα το υπερτροφια  :2funny:

Κουα αν εχεις φωτο με γκομενακια που εχουν γυμνασμενους τενοντες βαλε
Σπανιο ειδος δυσεβρετοδυσευρετο. (ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ  :grin: )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom