Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Επειδη παρα εγινε το κακο με την αρση θανατου ενα εχω να πω ειναι η πιο βασικη και λειτουργικη ασκηση για ολο το σωμα. Ειναι η βασικοτερη ασκηση μεσα στην καθημερινοτητα μας και ειναι η πρωτη που δινετε πλεον ακομα και στον πιο αρχαριο η ανθρωπο τριτης ηλικιας χωρις επιβαρηνση η με πολυ μικρη επιβαρυνση μονο λειτουργικα γιατι το πρωτο πραγμα που θα παθει καποιος μεσα στο σπιτι του ειναι να σκυψει να παρει κατι απο κατω η να καθαρισει η να παιξει με το παιδι του και παρα πολλα λοιπα αλλα και να μεινει εκει απτο λεγομενο λουμπαγκο. Τωρα οσο μεγαλωνει η δυναμη, το επιπεδο, η σταθεροτητα κτλ τοσο αυξανεται και η επιβαρυνση. Στα χρονια μας που κυριαρχει η functional λειτουργικη προπονηση ειναι η νο.1 ασκηση για ολα....Σε παγκοσμια κλιμακα..

Και οποιος επιμενει στο αντιθετο απλα γυμναζεται με μυαλα και ερευνες τουλαχιστον 15 χρονων πισω..

συμπιεζει τη σπονδυλικη στηλη και εχει απαγορευτει στα γυμναστηρια γιατι οι καφροι μενουν αναπηροι...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
προς εκτορ λοπεζ (που απ οτι μου χουν σφυριξει ειναι ολιγον τι γιωτας...)

οταν γυμναζεσαι ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ο τενοντας κανει την περισσοτερη δουλεια...τραβα μιλα με κανα γιατρο κανονικο να στα εξηγησει πως δουλευει το συστημα...

και σου ξαναλεω γιατι με διασκεδαζεις...παρε εναν εργατη που κουβαλαει σακια...ειναι πολυ λεπτος και ομως τραβαει οσα δε σηκωνεις εσυ ουτε στο ονειρο σου...ΗΛΙΘΙΕ ...οι μυες του ομως δεν ειναι πρησμενοι ...αρα αυτα που λες ειναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ...

εχουν απαγορεψει τα t bar rows γιατι θεωρουνταν πολυ επικινδυνη ασκηση και τωρα κανει πχ η κουαρντιν κωπηλατικη με μπαρα που ειναι σχεδον η ιδια ασκηση και λεει οτι δεν παθαινεις τιποτα...

συνεχιστε να το παιζετε ειδικοι μαλακες...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
και λογικα να το δεις...οι μυες συνδεονται με τα κοκκαλα με τους τενοντες οι οποιοι χρησιμοποιουνται για να τραβας εσυ κιλα...μονος του ο μυς δε κανει τιποτα ...χρειαζεται τουν ΤΕΝΟΝΤΑ για να ασκηθει δυναμη...ασχετως αν λειτουργουν αλληλοσυμπληρουμενα ο τενοντας κανει την περισσοτερη δουλεια...κουβεντες ΓΙΑΤΡΩΝ και οχι μαλακιες στο ιντερνετ που διαβαζετε οι περισσοτεροι...

συνεχιστε να το παιζετε ειδικοι...εχετε πολυ πλακα...εχω μιλησει με καμμια 10ρια τοπ γιατρους γι αυτο το θεμα (  το πως ετυχε ειναι αλλη ιστορια) και μου εχουν πει ολοι το ιδιο πραγμα...η αναλογια ειναι υπερ των τενοντων οσον αφορα το ποσοστο συμμετοχης στην ασκηση δυναμης σε καποιο αντικειμενο...ο τενοντας φυσικα και δεν πρηζεται (κατι που κανει ο μυς) ομως χωρις δυνατο τενοντα ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΣ ΚΙΛΑ...

ουτε για χαβαλε δεν ειστε...

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny:
Είστε καμιά 5-6 άτομα που ποστάρουν εδώ μέσα και ο ένας αμφισβητεί τον άλλο.

Ο ένας λέει τον άλλο άσχετο και ότι αντιγράφει ότι βρει στο ίντερνετ και γκουγκλάρει και μεταφέρει ποστς από το bodybuilding/ers.gr και bodyfreaks κτλ. και τελικός ο ένας λέει τον άλλο δήθεν.

Κάνεις δεν γνωρίζει την ταυτότητα του άλλου και ακόμα κανείς δεν είναι σίγουρος και για το φύλο του άλλου και στην τελική κανείς δεν ξέρει αν πίσω από τον υπολογιστή βρίσκετε ένα χοντρό ή καχεκτικό παιδάκι που βγάζει τα απωθημένα του.

Στην τελική γιατί τόσο κλάμα και τόσο δράμα δεν μπορώ να καταλάβω.

Μου θυμίζετε το τοπικ «Γυμνές φωτογραφίες από τις κοπέλες / γυναίκες μας» όπου τα 2/3 του τόπικ είναι οφ τοπικ και fake φώτος από ίντερνετ και στα υπόλοιπα αμφισβητεί ο ένας στον άλλο αν είναι όντος δικές του οι φωτογραφίες και αν έχουν πιστοποιητικό γνησιότητας κτλ. μόνο που τον ρόλο του Τραμουντάνα σε αυτό το τοπικ τον έχει η/ο quardeen…

Πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό που κάνετε σε ένα σαιτ που λέγεται μπουρδέλα γιατί κανείς δεν θα σας πάρει στα σοβαρά γιατί κανείς δεν σας ξέρει…

Υπάρχουν ένα σωρό φόρουμ ξένα και ελληνικά που είναι ειδικευμένα στο bodybuilding…όποιους τους παίρνει ας πάνε να κάνουν το δάσκαλο και τον ειδικό και τον γκουρού εκεί…

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Κάνεις δεν γνωρίζει την ταυτότητα του άλλου και ακόμα κανείς δεν είναι σίγουρος και για το φύλο του άλλου και στην τελική κανείς δεν ξέρει αν πίσω από τον υπολογιστή βρίσκετε ένα χοντρό ή καχεκτικό παιδάκι που βγάζει τα απωθημένα του.

καλα ρε τυπε μας κοροιδευεις?  εσυ δεν εισαι αντρας και εχεις κανει κλωνο με ονομα 'sonia26' ?

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
καλα ρε τυπε μας κοροιδευεις?  εσυ δεν εισαι αντρας και εχεις κανει κλωνο με ονομα 'sonia26' ?

Κλώνο όχι … μόνο αυτό έχω… το έκανα για πλάκα στην αρχή και το μισό σαιτ είχε τσιμπήσει και μου έστελνε ερωτικά μηνύματα…  :2funny: βασικά έβαλα το όνομα της κοπέλα μου… αλλά αυτό θέλω να σου πω και εσύ λέγεσαι τρελός σπόρος αλλά μπορεί να είσαι 40 χρονών κανείς δεν το ξέρει αυτό…

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Τάκης Γιγουρτάκης: «Τα παιδιά να πάρουν μάθημα από το Νίκο»

www.pixhost.org/show/3376/12530073_image-ashx.jpg] [/url]

Ο πατέρας του Νίκου Γιγουρτάκη, που πριν από επτά μήνες πέθανε από ανακοπή στο σπίτι του, σπάει τη σιωπή του και μιλάει για το πολύ ευαίσθητο θέμα των αναβολικών στην εκπομπή «Όλα για την Υγεία μου» και τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

«Σε πρώτη φάση ξέραμε ότι αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή» δήλωσε ο επιχειρηματίας, όταν ο ιατροδικαστής έψαξε για την αιτία της ανακοπής ανακάλυψε πως: «αυτό που τον οδήγησε στο θάνατο ήταν ένα συγκεκριμένο φάρμακο, το οποίο ανακαλύφθηκε στην Αγγλία για πάχυνση βοοειδών. Και μετά το έδιναν σε άλογα κούρσας. Σήμερα έχει απαγορευτεί στην Αγγλία ακόμα και για πάχυνση βοοειδών».

Γνώριζε ο πατέρας του άτυχου νεαρού πως έκανε χρήση τέτοιων ουσιών;

«Ήξερα ότι έπαιρνε αναβολικά. Είχαμε κάνει ομηρικούς καυγάδες πάνω σ’ αυτό και του είχαμε πετάξει πολλά σκευάσματα που είχαμε βρει στο σπίτι του. Μου έλεγε “δεν ξέρεις τι λες” και “όλα είναι υπό έλεγχο”».

Δυο μήνες πριν πεθάνει ο Νίκος, ο πατέρας του τον έβαλε με το ζόρι να κάνει εξετάσεις:

«Ενώ όλα ήταν καλά, η χοληστερίνη του ήταν στα ύψη. Σε σημεία τρελά. Ο γιατρός μου είπε πως θα πάθει καρδιακή προσβολή».

Πώς εξηγεί όμως τον εθισμό του γιου του με τ’ αναβολικά;

«Δημιουργείται ένας ναρκισσισμός. Τα βαριά αναβολικά είναι σαν ναρκωτικά. Υπάρχουν δεκάδες βαποράκια που πουλάνε όλα αυτά τα πράγματα. Και δεν ξέρω κανέναν μέχρι σήμερα να έχει συλληφθεί».

Τέλος ο Τάκης Γιγουρτάκης έστειλε το δικό του μήνυμα:

«Πάρα πολλά παιδιά πρέπει να πάρουν ένα μάθημα απ’ το Νίκο και να σταματήσει αυτή η ιστορία. Και κάποιοι εισαγγελείς, να ψάξουν το θέμα των αναβολικών!»

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
«Σε πρώτη φάση ξέραμε ότι αιτία θανάτου ήταν η ανακοπή» δήλωσε ο επιχειρηματίας, όταν ο ιατροδικαστής έψαξε για την αιτία της ανακοπής ανακάλυψε πως: «αυτό που τον οδήγησε στο θάνατο ήταν ένα συγκεκριμένο φάρμακο, το οποίο ανακαλύφθηκε στην Αγγλία για πάχυνση βοοειδών. Και μετά το έδιναν σε άλογα κούρσας. Σήμερα έχει απαγορευτεί στην Αγγλία ακόμα και για πάχυνση βοοειδών».

Το σώμα που είδα πάντως στις φωτογραφίες δεν μου έδινε την εντύπωση ότι έπαιρνε κάτι που ήταν ισχυρό αναβολικό. Περισσότερο νομίζω ότι αν έπαιρνε θα έπαιρνε ανδρογόνα στεροειδή ή κάτι σε DHT ή κανένα κλεν (που δίνουν στα άλογα) και χάπια για τον θεοειδή  ή κανένα δυνατό stim τύπου ECA stack ή ακόμα και κόκα… Που και όλα αυτά μπορούν να σε ανεβάζουν την χοληστερίνη και να σε δημιουργήσουν πρόβλημα καρδιακό άμα δεν προσέχεις και δεν μετριέσαι και δεν παίρνεις τα κατάλληλα προστατευτικά και προφυλάξεις. Δεν παίζουν με τα φάρμακα. Φάρμακα και μαλακίες… Σε λίγο καιρό τα φάρμακα θα τα βλέπετε με το κυάλι έτσι όπως πάει η οικονομία… Πάντε κάντε την γυμναστική σας όπως και όπου θέλετε και περάστε καλά και αφήστε αυτές τις συζητήσεις εδώ μέσα… κάντε πιο ανάλαφρες συζητήσεις…
Αλλά ο τύπος δεν είχε σε καμία περίπτωση σώμα bodybuilder πόσο μάλλον που έπαιρνε ισχυρά αναβολικά. Να είναι καλά εκεί που είναι…RIP

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
στεροειδη και λοιπες παπαριες παιρνουν οι κομπλεξικοι...αυτο ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ...κανεις λογικος ανθρωπος δεν ρισκαρει να κανει κακο στον εαυτο του παιρνοντας μαλακιες...τα υπολοιπα ειναι για ηλιθιους που νομιζουν οτι κατι κανουν...

κι επειδη ο ηλιθος ο εκτορας θα πεταξει κανα τουβλο (η μαλακια ειναι ασυγκρατητη)

ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ,ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΝΟΝΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΜΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΚΙΛΑ?ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Η ΘΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΞΕΙΣ?

ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ...

μιλα με κανεναν που ΞΕΡΕΙ  ασε τις παπαριες για κανεναν που ψαρωνει...
που θα μας πει ο κρετινος οτι δεν γυμναζεις τους τενοντες...των οποιων η λειτουργια ειναι ακριβως να ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ...τα αλλα δυο ειδη συνδεσμων για να μαθαινεις φλωρε ειναι τα ligaments και το cartilage...αλλα μονο ο ΤΕΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΥΣ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΑ...καημενε...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
παιδια καποιο λιποτροπικο για να χασουμε πραμα εχουμε ?η μονο dianabol?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom