Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Παντως σε συνδυασμο με στεροειδη παιρνουνε φαρμακα για τον καρκινο την ωορηξια και τη γυναικομαστια πολλες φορες προληπτικα  :2funny:

Ναι και στην αποθεραπεία(όπως την λέμε στο Lada) /θεραπεία (PCT) μετά αλλά και μαζί με κύκλους/πρωτόκολλα που αρωματίζουν…. Αλλά αυτά δεν σε προστατεύουν μόνο από gyno αλλά σε προστατεύουν γενικά και τα μπαλάκια και βοηθούν στην παραγωγή σπέρματος και στο μπουστάρισμα της φυσικής τεστο κτλ….

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96

Τι θες τωρα να σου πω ποια συγκεκριμενα φαρμακα ειναι? Δεν ξερω και δε με νοιαζει κιολας αφου δεν παιρνω μαλακιες! Μου το εχει πει ενας φιλος που παιρνει τεστοστερονη με trebonol!
Τι καυλα σε εχει πιασει τωρα με τα στεροειδη δε μπορω να καταλαβω! Θες να τα παρεις για να γινεις φετες σε μια βδομαδα τωρα πριν βγεις στην παραλια?  :2funny: :2funny: :2funny:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ok ποια ειναι τα αλλα τοτε να μαθουμε εγκυκλοπαιδικα

Ρε φίλε το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθεις είναι η διατροφή και ο σωστός ύπνος.
Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να μάθεις πριν καν πας να κάνεις βάρη είναι να κάνεις ορμονικές εξετάσεις και γενικές αίματος και βιολογικές κτλ. για να μάθεις αν είσαι υγιής.
Μετά πρέπει να μάθεις να προπονείσαι και αυτό θα σε πάρει χρόνια δοκιμάζοντας διάφορα πάνω σου.
Μετά πρέπει να μάθεις αρκετά πράγματα πάνω στην χημεία, τα φάρμακα και την ενδοκρινολογία διαβάζοντας βιβλία και συζητώντας με ειδικούς και χρήστες σε αμερικάνικα φορουμς και live μέσα σε γυμναστήρια
Μετά πρέπει να πας σε ένα ενδοκρινολόγο (που ασχολείτο με τέτοιους αθλητές) και να του πεις τι και πως σκοπεύεις να κάνεις και αν θέλεις να κάνεις και να πάρεις συμβουλές και από αυτόν.
Και τέλος μετά θα αποφάσεις τι και πως θα το κάνεις .

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ρε φίλε το πρώτο πράγμα που πρέπει να μάθεις είναι η διατροφή και ο σωστός ύπνος.
Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να μάθεις πριν καν πας να κάνεις βάρη είναι να κάνεις ορμονικές εξετάσεις και γενικές αίματος και βιολογικές κτλ. για να μάθεις αν είσαι υγιής.
Μετά πρέπει να μάθεις να προπονείσαι και αυτό θα σε πάρει χρόνια δοκιμάζοντας διάφορα πάνω σου.
Μετά πρέπει να μάθεις αρκετά πράγματα πάνω στην χημεία, τα φάρμακα και την ενδοκρινολογία διαβάζοντας βιβλία και συζητώντας με ειδικούς και χρήστες σε αμερικάνικα φορουμς και live μέσα σε γυμναστήρια
Μετά πρέπει να πας σε ένα ενδοκρινολόγο (που ασχολείτο με τέτοιους αθλητές) και να του πεις τι και πως σκοπεύεις να κάνεις και αν θέλεις να κάνεις και να πάρεις συμβουλές και από αυτόν.
Και τέλος μετά θα αποφάσεις τι και πως θα το κάνεις .

Μονο ο μιστερ ολυμπια τα κανει ολα αυτα καυλιαρη! Αν τα κανει κ αυτος δηλαδη!  :2funny:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Trenabol λέγεται και αυτό αρωματίζει και δημιουργεί και τεράστια επιθετικότητα αλλά κυρίως δραματική αύξηση στην δύναμη. Είναι φάρμακο κυρίως δύναμης με στεγνά μυικά αποτελέσματα.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Trenabol λέγεται και αυτό αρωματίζει και δημιουργεί και τεράστια επιθετικότητα αλλά κυρίως δραματική αύξηση στην δύναμη. Είναι φάρμακο κυρίως δύναμης με στεγνά μυικά αποτελέσματα.

Μη τα λες αυτα γιατι τα ακουει ο αλλος και θα τρεξει να το παρει τωρα  :2funny: :2funny:
Επισης ειναι κτηνιατρικο απο οτι μου εχουν πει! Για προβατακια και αλογακια  :2funny:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μονο ο μιστερ ολυμπια τα κανει ολα αυτα καυλιαρη! Αν τα κανει κ αυτος δηλαδη!  :2funny:
Το κάνουν αρκετά άτομα που ξέρουν τι κάνουν και θέλουν να έχουν διάρκεια… Η νέα γενιά είναι πιο μορφωμένη και ψαγμένη μη βλέπεις που στην Ελλάδα δεν έχουμε παιδεία σε τίποτα… Εγώ προσωπικά αυτό το πλάνο ακολούθησα … Αλλά με βρίσκεις και σε μία περίοδο που ρίχνω τίτλους τέλους στα φάρμακα αλλά και στα βάρη μπορώ να πω μετά από 15 χρόνια…. Έχει μερικές εβδομάδες που έκανα την τελευταία θεραπεία (PCT) της ζωή μου… Αν δεν είχα τις γνώσεις τώρα μπορεί να είχα πάθει τα χειρότερα…. Αλλά προσωπικά επειδή το φιλοσόφησα αρκετά το πράγμα… Δεν αξίζει… τώρα να σου πω την αλήθεια το έχω ρίξει πολύ στην αερόβια γυμναστική και πολεμικές τέχνες και έχω αφήσει σταδιακά τα βάρη και τις σκληρές προπονήσεις μετά από χρόνια δουλειάς…. Πέτυχα αρκετούς στόχους και είχα και αρκετές απογοητεύσεις και αποτυχίες Μπορώ να πω ότι έχω μείνει πίσω λίγο στην φυσική κατάσταση και δουλεύω πάνω σε αυτή… όσο μπορώ…

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Το κάνουν αρκετά άτομα που ξέρουν τι κάνουν και θέλουν να έχουν διάρκεια… Η νέα γενιά είναι πιο μορφωμένη και ψαγμένη μη βλέπεις που στην Ελλάδα δεν έχουμε παιδεία σε τίποτα… Εγώ προσωπικά αυτό το πλάνο ακολούθησα … Αλλά με βρίσκεις και σε μία περίοδο που ρίχνω τίτλους τέλους στα φάρμακα αλλά και στα βάρη μπορώ να πω μετά από 15 χρόνια…. Έχει μερικές εβδομάδες που έκανα την τελευταία αποθεραπεία της ζωή μου… Αν δεν είχα τις γνώσεις τώρα μπορεί να είχα πάθει τα χειρότερα…. Αλλά προσωπικά επειδή το φιλοσόφησα αρκετά το πράγμα… Δεν αξίζει… τώρα να σου πω την αλήθεια το έχω ρίξει πολύ στην αναερόβια γυμναστική και πολεμικές τέχνες και έχω αφήσει σταδιακά τα βάρη και τις σκληρές προπονήσεις μετά από χρόνια δουλειάς…. Πέτυχα αρκετούς στόχους και είχα και αρκετές απογοητεύσεις και αποτυχίες Μπορώ να πω ότι έχω μείνει πίσω λίγο στην φυσική κατάσταση και δουλεύω πάνω σε αυτή… όσο μπορώ…

Δυστυχως ειναι πολλα ζωα που δε μπορουν να καταλαβουν οτι δεν αξιζει! Ειδικα οταν το κανεις απλα για να κοιταζεσαι στον καθρευτη!  :headbang: :headbang: :headbang:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Είπαμε σωστή δίαιτα και αερόβια άσκηση για να κάψεις λίπος οριστικά.
Κάντε πολύ αερόβιο cardio ΗΙΙΤ και δοκιμάστε διάφορες δίαιτες για να χάσετε κιλά.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ενα θα πω και τιποτα αλλο ειστε τραγικοι που μιλατε ανοιχτα για φαρμακο με ονομασιες και παραπανω την επεξηγηση του πως δρα το καθε ενα στον οργανισμο μεσα σε ενα φορουμ οποιοδηποτε και αν ειναι αυτο. Ειτε ειναι σωστα αυτα που λετε ειτε λαθος ειστε ΤΡΑΓΙΚΟΙ και εγκληματιες.
Και το λεω σε οσο πιο σοβαρο τονο μπορω και περα απο καθε χαβαλε και μαλακια που κανουμε και που λεμε εδω μεσα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τα ligaments και cartilage, αρχιζεις και καραγκιοζιζεις, κοφτο ρε, δεν μπορεις να τα γραψεις ουτε ελληνικα
Η μαλακια ειναι να την τραβας στο κατω κεφαλι, οχι στο επανω.
εσυ τι πεταγεσαι μωρη κλανια? τραβα μεταφρασε τα αμα δε σου κανουν...

Επισκέπτης
που ειναι ο πιτσι να μας κανει ολους ινες  :cum: :cum: :cum:
ιμε ετιμοσ να σασ μπουσταρο μεχρι εσχατον να σασ κανο μια τερατοδεσ πομποδεσ μιοδεσ θιριοδεσ και κτινοδεσ ινα!!!

γαμαικανε σου βρικα τιν κρεατινι που εψαχνεσ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
ιμε ετιμοσ να σασ μπουσταρο μεχρι εσχατον να σασ κανο μια τερατοδεσ πομποδεσ μιοδεσ θιριοδεσ και κτινοδεσ ινα!!!

γαμαικανε σου βρικα τιν κρεατινι που εψαχνεσ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ασε βρηκα καλυτερο κρεατινομωρο
το storm της universal
αλλο φρουτο... :rockon: :rockon:

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Σου είπα ρε φίλε στις μέρες μας αν το πάρουν κάποιοι θα το πάρουν μαζί με ενδογενής (ενέσιμη) test enh και μία σειρά φαρμάκων και προστατευτικών αλλά δεν χρησιμοποιείται πλέον γιατί υπάρχουν άλλα φάρμακα που σου δίνουν καλύτερα στεγνά αποτελέσματα.
Είναι παλιάς σχολής…

Ενδογενης ειναι αυτη που παραγεται απο τον οργανισμο οχι η ενεσιμη λεω εγω τωρα...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
δυνατος μυς δε σημαινει τεραστιος μυς...σημαινει δυνατος τενοντας που μπορει να τραβηξει βαρος...

Ο τένοντας δεν μπορεί να τραβήξει κανένας βάρος από μόνος του. Φαντάσου ένα γερανάκι με ένα μοτέρ και ένα συρματόσκοινο. Ο τένοντας παίζει το ρόλο του συρματόσκοινου. Χωρίς το μοτέρ (μυ) δεν σηκώνει τίποτα  Βέβαια αν το συρματόσκοινο δεν αντέχει το βάρος, θα σπάσει. Η διαφορά είναι ότι το συρματόσκοινο μπορεί να είναι πιο δυνατό από το μοτέρ ενώ στην περίπτωση του τένοντα ο μύς είναι πάντα πιο δυνατός από τον τένοντα γι’ αυτό και οι τραυματισμοί – τενοντίτιδες.

γυμναζεται και ο τενοντας τωρα και γινεται πιο δυνατος?

Όταν γυμνάζεται ένας μυς ταυτόχρονα «γυμνάζεται» και δυναμώνει και ο τένοντας με χαμηλότερο ρυθμό βέβαια από τον μυ. Ο τρόπος που δυναμώνει ο τένοντας είναι με την παραγωγή κολαγόνου  που είναι και το κύριο συστατικό του. Όσο περνάνε τα χρόνια οι τένοντες σκληραίνουν και γίνονται λιγότερο ανθεκτικοί.

Υπάρχουν ειδικές ασκήσεις για την ενδυνάμωση του τένοντα κυρίως μετά από τραυματισμούς. Έχω προσωπική εμπειρία από ολική ρήξη αχίλλειου. Η λογική είναι να φορτίζεται ο τένοντας από διάφορες γωνίες.

μιλατε ανοιχτα για φαρμακο με ονομασιες

Απόλυτα σωστό. Λογικά δεν θα έπρεπε να επιτρέπετε η αναφορά σε απαγορευμένες ουσίες και μάλιστα σε συνδυασμό με φάρμακα που μπορούν να σε στείλουν αδιάβαστο αν έχεις έστω και ένα μικρό πρόβλημα υγείας  που πιθανόν να μη γνωρίζεις.

παρε εναν εργατη που κουβαλαει σακια...ειναι πολυ λεπτος και ομως τραβαει οσα δε σηκωνεις εσυ ουτε στο ονειρο σου

Ένα σώμα προσαρμόζεται στη δουλειά που κάνει. Όπως ένας οικοδόμος δεν μπορεί να κάνει 150 κιλά squat έτσι και ένας bb δεν μπορεί να κουβαλάει σακιά.  Επίσης στη δύναμη εκτός από τη μυϊκή ανάπτυξη παίζει ρόλο και το ΚΝΣ.

Επισκέπτης
Ο τένοντας δεν μπορεί να τραβήξει κανένας βάρος από μόνος του. Φαντάσου ένα γερανάκι με ένα μοτέρ και ένα συρματόσκοινο. Ο τένοντας παίζει το ρόλο του συρματόσκοινου. Χωρίς το μοτέρ (μυ) δεν σηκώνει τίποτα  Βέβαια αν το συρματόσκοινο δεν αντέχει το βάρος, θα σπάσει. Η διαφορά είναι ότι το συρματόσκοινο μπορεί να είναι πιο δυνατό από το μοτέρ ενώ στην περίπτωση του τένοντα ο μύς είναι πάντα πιο δυνατός από τον τένοντα γι’ αυτό και οι τραυματισμοί – τενοντίτιδες.

Όταν γυμνάζεται ένας μυς ταυτόχρονα «γυμνάζεται» και δυναμώνει και ο τένοντας με χαμηλότερο ρυθμό βέβαια από τον μυ. Ο τρόπος που δυναμώνει ο τένοντας είναι με την παραγωγή κολαγόνου  που είναι και το κύριο συστατικό του. Όσο περνάνε τα χρόνια οι τένοντες σκληραίνουν και γίνονται λιγότερο ανθεκτικοί.

Υπάρχουν ειδικές ασκήσεις για την ενδυνάμωση του τένοντα κυρίως μετά από τραυματισμούς. Έχω προσωπική εμπειρία από ολική ρήξη αχίλλειου. Η λογική είναι να φορτίζεται ο τένοντας από διάφορες γωνίες.

Απόλυτα σωστό. Λογικά δεν θα έπρεπε να επιτρέπετε η αναφορά σε απαγορευμένες ουσίες και μάλιστα σε συνδυασμό με φάρμακα που μπορούν να σε στείλουν αδιάβαστο αν έχεις έστω και ένα μικρό πρόβλημα υγείας  που πιθανόν να μη γνωρίζεις.

Ένα σώμα προσαρμόζεται στη δουλειά που κάνει. Όπως ένας οικοδόμος δεν μπορεί να κάνει 150 κιλά squat έτσι και ένας bb δεν μπορεί να κουβαλάει σακιά.  Επίσης στη δύναμη εκτός από τη μυϊκή ανάπτυξη παίζει ρόλο και το ΚΝΣ.
ιποκλινομε στον αρχοντα τισ σιδερικισ ιδονισ!!!!

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πραγματικά όμως. Διαφωνείτε όλοι σε όλα. :huh:

Stories