Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Επισκέπτης
για το σαιτ που λεσ
15z1eso.jpg

σοβαροσ πιρφοροσ?σιγα μιν καθομε να διαβαζο τισ πιρφοριεσ του καθε χτιστου που ειναι  μεσα στιν αναβολα με ιμερομινια λιξισ το τομαρι του!
ελεοσ!!!!
οι πιρφοροι αυτοι κατεστρεψαν τον κοσμο!!!!

αυτοσ λεει ειανι περσοναν τρεινερ.και σιμβουλοσ διατροφισ.
ουτε καν επιστιμονασ ο κακομιρισ!!!!!τον λιπαμε!!!!
τετιοι πιρφοοροι τουσ διαβαζουν τα πεδακια και τουσ σιμβουλευοντε και καταστρεφουν τιν ιγια τουσ!

οι πιρφοροι κατεστρεψαν τον κοσμο!!!!!

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
για το σαιτ που λεσ
15z1eso.jpg

σοβαροσ πιρφοροσ?σιγα μιν καθομε να διαβαζο τισ πιρφοριεσ του καθε χτιστου που ειναι  μεσα στιν αναβολα με ιμερομινια λιξισ το τομαρι του!
ελεοσ!!!!
οι πιρφοροι αυτοι κατεστρεψαν τον κοσμο!!!!

αυτοσ λεει ειανι περσοναν τρεινερ.και σιμβουλοσ διατροφισ.
ουτε καν επιστιμονασ ο κακομιρισ!!!!!τον λιπαμε!!!!
τετιοι πιρφοοροι τουσ διαβαζουν τα πεδακια και τουσ σιμβουλευοντε και καταστρεφουν τιν ιγια τουσ!

[size=10pt][size=10pt]οι πιρφοροι κατεστρεψαν τον κοσμο!!!!!

:2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :s&m_3:

Επισκέπτης
Δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη τύπε μου, δοκιμάζεις και ότι σου κάνει το κρατάς, τόσο απλά ;)
σιγα μιν καθομε να διαβαζο τισ πιρφοροερευνεσ καθε καμενου πιρφοροχτιστου!
αυτοι οι τιπαδεσ μου προκαλουν αιδια!το μονο που ξερουν ειναι να κουμπονουν ενεσεισ στα απαξιομενα και βρομερα τουσ κολια.
πιρφοροι με ιμερομινια λιψεοσ δε με σιγκινουν! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Χαιρετώ τους πομπώδεις χτιστούς και την άτακτη γυμνάστρια.. Σήμερα έκανα μία ώρα τρεξιματάκι με εναλλαγές χαλαρού και πιο έντονου ρυθμού.. Ο αγώνας για την απόκτηση του πιο ινώδους κορμιού της πιάτσας συνεχίζεται με αμετάκλητο πάθος.. Αύριο μέρα δικεφάλων-στήθους και ανεβαίνει και ο υδατάνθρακας σε λογικά βέβαια πλαίσια..

Επισκέπτης
μιτσο εισαι πολι ατακτοσ χτιστοσ!θα τιμοριθισ ατιθασε πορνε! :s&m_2: :s&m_2:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Χαιρετώ τους πομπώδεις χτιστούς και την άτακτη γυμνάστρια.. Σήμερα έκανα μία ώρα τρεξιματάκι με εναλλαγές χαλαρού και πιο έντονου ρυθμού.. Ο αγώνας για την απόκτηση του πιο ινώδους κορμιού της πιάτσας συνεχίζεται με αμετάκλητο πάθος.. Αύριο μέρα δικεφάλων-στήθους και ανεβαίνει και ο υδατάνθρακας σε λογικά βέβαια πλαίσια..
:rockon:

τι εχουμε εδω? παρτυ?
Παπαρια μαντολες που λεει και ο φιλος  :grin: :-* :-* :-*

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
αυτη στο αβαταρ σου ποια ειναι;
να ξερω το ονομα της για να χυσω

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ακόμα και 2 ή 3 γεύματα να κάνεις την μέρα αν οι θερμίδες υπερβαίνουν αυτές της διατήρησης το βάρος σου θα αυξηθεί βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι καλό για τους μυώνες. Εγώ πάντως όταν ξανακάνω για όγκο σε κάνα 3μηνο θα κάνω 4-5 γεύματα.. Αν κάνεις υπερθερμιδική με 2-3 γεύματα είσαι κίνδυνος θάνατος για όλα τα όντα που αναπνέουν και βρίσκονται δίπλα σου  :grin:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
αυτη στο αβαταρ σου ποια ειναι;
να ξερω το ονομα της για να χυσω

Είναι ένα ζόρικο πορνίδιο από Αλεξανδρούπολη πασάμ.. Το ξέρει ένα φιλαράκι μου που σπουδάζει εκεί.. 18 χρονών και απίστευτα σέξι!

Επισκέπτης
Είναι ένα ζόρικο πορνίδιο από Αλεξανδρούπολη πασάμ.. Το ξέρει ένα φιλαράκι μου που σπουδάζει εκεί.. 18 χρονών και απίστευτα σέξι!
χιστι αμα εχισ και αλεσ φοτο πιο πιπερατεσ απο το πορνιδιο στιλε μου σε πμ να πιρφορισο! :cum: :cum: :cum:
το εχο τεραστια αναγκι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
χιστι αμα εχισ και αλεσ φοτο πιο πιπερατεσ απο το πορνιδιο στιλε μου σε πμ να πιρφορισο! :cum: :cum: :cum:
το εχο τεραστια αναγκι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Χύστη μου εγώ τέτοια βλέπω πριν την προπόνηση για να τσιτώσει η τεστοστερόνη και από δίπλα ανοιχτό παράθυρο youtube με φρικαλέα μπρατσόνια της εποχής του Άρνολντ να απαξιώνουν βάναυσα τα δύσμοιρα σιδερικά για να μου ρθει το νεύρο.. Έτσι ντοπάρομαι ψυχολογικά εις διπλούν και είμαι έτοιμος να δώσω τον δικό μου αγώνα.. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom