εχισ διαβασι?
ο ανθροποσ ειναι κοριφεοσ επιστιμονασ και οχι πιρφοροσ.
Kαι οι έρευνα πιο πάνω απο επιστήμονες έγινε και τον βγάζουν άκυρο τον Δεδούκο. go figure...
εχισ διαβασι?
ο ανθροποσ ειναι κοριφεοσ επιστιμονασ και οχι πιρφοροσ.
για σου πορνιαρα!Που χαθηκατε σημερα ολοι ρε καηκατε στην προπονηση???
πιεσ ερευνεσ?δεν καταλαβα.για πορνοεξιγισε μου.Kαι οι έρευνα πιο πάνω απο επιστήμονες έγινε και τον βγάζουν άκυρο τον Δεδούκο. go figure...
Που χαθηκατε σημερα ολοι ρε καηκατε στην προπονηση???
Που χαθηκατε σημερα ολοι ρε καηκατε στην προπονηση???
cheeselovers οικογενειακη
για σου πορνιαρα!
κουμποσαμε ομουσ αγρια σιμερα!
ειμαστε πομποδεσ μιοδεσ κτινοδεσ θιριοδεσ και τιτανοδεσ χτιστοι!
σιγα μην ειμαι και η ΖηναΞεκουραζόμαστε σήμερα Πριγκιπισσα του Πολέμου Quardeen.
ρε χιστι δε ξερο αγγλικα.στιλτο στα ροσικαΈλα περι ινσουλίνης και συχνότητας γευμάτων.
ρε χιστι δε ξερο αγγλικα.στιλτο στα ροσικα
πεσ μου τι λει περιλιπτικα!
λει αυτιν τιν πιρφορια περι γευματον που πιστευεισ και εσι?οτι δεν εχι σιμασια τα ποσα γευματα θα κανισ τιν ιμερα ?google translator comrade !!!
ναι :-*λει αυτιν τιν πιρφορια περι γευματον που πιστευεισ και εσι?οτι δεν εχι σιμασια τα ποσα γευματα θα κανισ τιν ιμερα ?
λει αυτιν τιν πιρφορια περι γευματον που πιστευεισ και εσι?οτι δεν εχι σιμασια τα ποσα γευματα θα κανισ τιν ιμερα ?
ναι :-*
ως προς την ευαισθησία της ινσουλίνης δεν παίζει ρόλο η συχνότητα των γευμάτων. βαριέσαι να το βάλεις στο google translator ρε χύστη μου ;
Ε φυσικα βαριεται και γω σας βαρεθηκαναι, αλλά δεν σχολίασες...
ε ο δεδουκοσ ιποστιριζι τα μικρα και σιχνα πολα γευματα...αυτοσ ειναι ο σοστοσ πορνε μου!ως προς την ευαισθησία της ινσουλίνης δεν παίζει ρόλο η συχνότητα των γευμάτων. βαριέσαι να το βάλεις στο google translator ρε χύστη μου ;
Σου απαντω με αυτο το θεικο ποστ!!!!!!!!!! αφου θες απαντησηναι, αλλά δεν σχολίασες...
πειραματα σε 12 ποντικους εδειξαν οτι διαβαζοντας το σαιτ ενος αυτοαποκαλουμενου περσοναλ τρεινερ καταληγεις να λες μαλακιες οι οποιες ξεπερνουν τη γενετικη σου προδιαθεση σε αυτες. Επισης καταργεις επιστημονες προπονητες και μεθοδολογιες εθνικων ομαδων υψηλου επιπεδου νομιζοντας πως κανοντας μια διατα για απωλεια βαρους που προτεινει ενας ασπουδαστος googlaκιας εσαι παγκοσμιας εμβελιας αθλητης. Η ερευνα κατεληξε πως εισαι παγκοσμιας εμβελειας μαλακας.
Ypsolon et. al
Υ.Γ. Οι ερευνες που διαβαζετε να εχετε υπ'οψη οτι δεν ειναι επιστημη. ειναι ερευνες.
ε ο δεδουκοσ ιποστιριζι τα μικρα και σιχνα πολα γευματα...αυτοσ ειναι ο σοστοσ πορνε μου!
τα ιπολιπα ειναι για πιρφορουσ!
Σου απαντω με αυτο το θεικο ποστ!!!!!!!!!! αφου θες απαντηση
Μα φυσικα δεν διαβασαΑμφιβάλλω αν διάβασες καν τι λέει η έρευνα.
Λογικό αφού οι συγκεκριμένες γίνονται απο χαζούς του τύπου Department of Dietetics & Nutrition, University of Kansas Medical Center, Kansas City, Kansas
Ζήτω τα ΤΕΦΑΑ