Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
για σου πορνιαρα!
κουμποσαμε ομουσ αγρια σιμερα!
ειμαστε πομποδεσ μιοδεσ κτινοδεσ θιριοδεσ και τιτανοδεσ χτιστοι! :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon:
Ωμους και εγω καταστροφη  :grin: :rockon: :rockon:

Ξεκουραζόμαστε σήμερα Πριγκιπισσα του Πολέμου Quardeen.
:2funny: σιγα μην ειμαι και η Ζηνα  :boobies: :P

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
λει αυτιν τιν πιρφορια περι γευματον που πιστευεισ και εσι?οτι δεν εχι σιμασια τα ποσα γευματα θα κανισ τιν ιμερα ?

ως προς την ευαισθησία της ινσουλίνης δεν παίζει ρόλο η συχνότητα των γευμάτων. βαριέσαι να το βάλεις στο google translator ρε χύστη μου ;

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ως προς την ευαισθησία της ινσουλίνης δεν παίζει ρόλο η συχνότητα των γευμάτων. βαριέσαι να το βάλεις στο google translator ρε χύστη μου ;
ναι, αλλά δεν σχολίασες...
Ε φυσικα βαριεται και γω σας βαρεθηκα  :2funny:

Επισκέπτης
ε ο δεδουκοσ ιποστιριζι τα μικρα και σιχνα πολα γευματα...αυτοσ ειναι ο σοστοσ πορνε μου!
τα ιπολιπα ειναι για πιρφορουσ! :P :P :P :P

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ναι, αλλά δεν σχολίασες...
Σου απαντω με αυτο το θεικο ποστ!!!!!!!!!! αφου θες απαντηση :2funny: :2funny: :2funny:
πειραματα σε 12 ποντικους εδειξαν οτι διαβαζοντας το σαιτ ενος αυτοαποκαλουμενου περσοναλ τρεινερ καταληγεις να λες μαλακιες οι οποιες ξεπερνουν τη γενετικη σου προδιαθεση σε αυτες. Επισης καταργεις επιστημονες προπονητες και μεθοδολογιες εθνικων ομαδων υψηλου επιπεδου νομιζοντας πως κανοντας μια διατα για απωλεια βαρους που προτεινει ενας ασπουδαστος googlaκιας εσαι παγκοσμιας εμβελιας αθλητης. Η ερευνα κατεληξε πως εισαι παγκοσμιας εμβελειας μαλακας.

Ypsolon et. al

Υ.Γ. Οι ερευνες που διαβαζετε να εχετε υπ'οψη οτι δεν ειναι επιστημη. ειναι ερευνες.
:rockon:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
ε ο δεδουκοσ ιποστιριζι τα μικρα και σιχνα πολα γευματα...αυτοσ ειναι ο σοστοσ πορνε μου!
τα ιπολιπα ειναι για πιρφορουσ! :P :P :P :P

Δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη τύπε μου, δοκιμάζεις και ότι σου κάνει το κρατάς, τόσο απλά ;)

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Σου απαντω με αυτο το θεικο ποστ!!!!!!!!!! αφου θες απαντηση :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

Αμφιβάλλω αν διάβασες καν τι λέει η έρευνα.

Λογικό αφού οι συγκεκριμένες γίνονται απο χαζούς του τύπου Department of Dietetics & Nutrition, University of Kansas Medical Center, Kansas City, Kansas

Ζήτω τα ΤΕΦΑΑ

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Αμφιβάλλω αν διάβασες καν τι λέει η έρευνα.

Λογικό αφού οι συγκεκριμένες γίνονται απο χαζούς του τύπου Department of Dietetics & Nutrition, University of Kansas Medical Center, Kansas City, Kansas

Ζήτω τα ΤΕΦΑΑ
Μα φυσικα δεν διαβασα  :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom