treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μην τρως από hut.
γιατι?
Μην τρως από hut.
γιατι?
Γιατι ολα τα αλλα τζανκ φοοντ που τρωμε ειναι οτι πρεπει νομιζεις... μπαααΠαλιά, κυκλοφορούσε ένα mail με μέρος του καταλόγου της χατ, που στο κάτω μέρος έλεγε ότι πχ το χοιρινό που χρησιμοποιείται είναι ένα προϊόν με βάση το χοιρινό. Σε όλα τα κρέατα το ίδιο έλεγε. Και μετά το είχα δει και στον κατάλογο από κοντά. Ε τι καταλαβαίνεις από αυτό?
Δεν ξέρω, την είχα σιχαθεί τότε και τώρα που δεν τρώω κρέας, δε μου πάει να παραγγείλω από κει.
Παλιά, κυκλοφορούσε ένα mail με μέρος του καταλόγου της χατ, που στο κάτω μέρος έλεγε ότι πχ το χοιρινό που χρησιμοποιείται είναι ένα προϊόν με βάση το χοιρινό. Σε όλα τα κρέατα το ίδιο έλεγε. Και μετά το είχα δει και στον κατάλογο από κοντά. Ε τι καταλαβαίνεις από αυτό?
Δεν ξέρω, την είχα σιχαθεί τότε και τώρα που δεν τρώω κρέας, δε μου πάει να παραγγείλω από κει.
Γιατι ολα τα αλλα τζανκ φοοντ που τρωμε ειναι οτι πρεπει νομιζεις... μπααα
οτι τρως απεξω σκατα ειναι.Γιατι οι ντομινος εχουν φρεσκα υλικα απο τον Αλεκο τον χασαπακλα της γειτονιας?
απο χατ ειχα παθει δηλητηριαση πριν 6 χρονια.Ειχα παρει μια πατατα ψημενη ορεκτικο κ καλα κ μια πιτσα.Δεν ξερω τι απο τα δυο ηταν .Χου χου
δες πμ λιγοE αυτό στο λέει και μες τα μούτρα σου μωρέ. Δε νομίζω τίποτα.
Απλά σου λέω ότι σιχάθηκα.
μπορούμε να έχουμε τη φωτο στο κανονικό της μεγέθος?Είναι ένα ζόρικο πορνίδιο από Αλεξανδρούπολη πασάμ.. Το ξέρει ένα φιλαράκι μου που σπουδάζει εκεί.. 18 χρονών και απίστευτα σέξι!
δες πμ λιγο
εκτορρρρρρρρρ
Ωπ ο κολλητος!! Τι κανεις ρε φιλαρα?????? Μου λειψεςςςςςς ρε
Εννοειτε αγαπη μου ειπες αλλωστε μονος σου το δαχτυλακι δεν αρκει
Σου έλειψα ε… μμμ… τα θέλει ο κώλος σου μου φαίνεται…
Εγω απεγνωσμεναααααααααααααααααποιος με καλει απο το πηγαδι?
στο ακρωτηρι πας;ποιος με καλει απο το πηγαδι?
Εγω απεγνωσμενααααααααααααααααα
κουαρ πολυ ποσταρεις τελευταιως...Art....................................................................
Ασχετα με το θεμα συνεχιζουμε κανονικα απλα ενα διαλειμμα