Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Παλιά, κυκλοφορούσε ένα mail με μέρος του καταλόγου της χατ, που στο κάτω μέρος έλεγε ότι πχ το χοιρινό που χρησιμοποιείται είναι ένα προϊόν με βάση το χοιρινό. Σε όλα τα κρέατα το ίδιο έλεγε. Και μετά το είχα δει και στον κατάλογο από κοντά. Ε τι καταλαβαίνεις από αυτό? :think:
Δεν ξέρω, την είχα σιχαθεί τότε και τώρα που δεν τρώω κρέας, δε μου πάει να παραγγείλω από κει.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Παλιά, κυκλοφορούσε ένα mail με μέρος του καταλόγου της χατ, που στο κάτω μέρος έλεγε ότι πχ το χοιρινό που χρησιμοποιείται είναι ένα προϊόν με βάση το χοιρινό. Σε όλα τα κρέατα το ίδιο έλεγε. Και μετά το είχα δει και στον κατάλογο από κοντά. Ε τι καταλαβαίνεις από αυτό? :think:
Δεν ξέρω, την είχα σιχαθεί τότε και τώρα που δεν τρώω κρέας, δε μου πάει να παραγγείλω από κει.
Γιατι ολα τα αλλα τζανκ φοοντ που τρωμε ειναι οτι πρεπει νομιζεις... μπααα  :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

οτι τρως απεξω σκατα ειναι.Γιατι οι ντομινος εχουν φρεσκα υλικα απο τον Αλεκο τον χασαπακλα της γειτονιας?
απο χατ ειχα παθει δηλητηριαση πριν 6 χρονια.Ειχα παρει μια πατατα ψημενη ορεκτικο κ καλα κ μια πιτσα.Δεν ξερω τι απο τα δυο ηταν .Χου χου  :sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γιατι ολα τα αλλα τζανκ φοοντ που τρωμε ειναι οτι πρεπει νομιζεις... μπααα  :grin:

E αυτό στο λέει και μες τα μούτρα σου μωρέ. Δε νομίζω τίποτα. :grin:

οτι τρως απεξω σκατα ειναι.Γιατι οι ντομινος εχουν φρεσκα υλικα απο τον Αλεκο τον χασαπακλα της γειτονιας?
απο χατ ειχα παθει δηλητηριαση πριν 6 χρονια.Ειχα παρει μια πατατα ψημενη ορεκτικο κ καλα κ μια πιτσα.Δεν ξερω τι απο τα δυο ηταν .Χου χου  :sunglasses:

Απλά σου λέω ότι σιχάθηκα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.059
Πόντοι
1.706
Είναι ένα ζόρικο πορνίδιο από Αλεξανδρούπολη πασάμ.. Το ξέρει ένα φιλαράκι μου που σπουδάζει εκεί.. 18 χρονών και απίστευτα σέξι!
μπορούμε να έχουμε τη φωτο στο κανονικό της μεγέθος?
ευχαριστώ

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Art.................................................................... :bigdick:

Ασχετα με το θεμα συνεχιζουμε κανονικα απλα ενα διαλειμμα  :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 556819_416362805071212_1016004715_n.jpg
    556819_416362805071212_1016004715_n.jpg
    38,9 KB · Εμφανίσεις: 11

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
Art.................................................................... :bigdick:

Ασχετα με το θεμα συνεχιζουμε κανονικα απλα ενα διαλειμμα   :grin: :grin: :grin: :grin:
κουαρ πολυ ποσταρεις τελευταιως...
τι εγινε;;;
την κοπανησε ο γκομενος;;;
:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom