Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
νταξει πες οτι ειπες μαλακια και απο δω και μπρος με ρεγουλα τις μπουρδες. διαβαζε και λιγο τι ειναι αυτα που μπουκωνεις πριν τα μπουκωσεις δεν ειναι κακο να ξερεις.
Ρε Εκτορ ενταξει τωρα,αν πιστευεις οτι κανω καπου λαθος ε πες μου.Εγω δεν ειμαι κολημενος κτλ και οτι λεω ειναι οτι εχω διαβασει και ποτε δεν ειπα οτι ειναι σωστο η λαθος.Απλα δεν γουσταρω αοριστολογιες οπως ο αλλος με τα 5325 γευματα.Εγω ανεφερα την πηγη μου.Αν θες βιβλιογραφια η πηγη για αυτα ε πες το και παρεθεσε και εσυ τα δικα σου.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
οι ξεφτιλισμενι απαξιομενι και θλιβερι νταβατζιδεσ τον σιμπλιροματον του εχτρεμε τιν πουλανε 65 ευρο οι κλεφτεσ!!!
εγο τιν πιρα απο βουλγαρια με ενα 50αρικο! :rockon: :rockon: :rockon:
Απο ποιο σαιτ?Αν δεν επιτρεπετε εδω να κανει ποστ στειλε μου ΠΜ παρακαλω.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Επιδη επιμενετε στα 6+ γευματα και λετε μαλακιες για το τοτι:Αυξανουν τον μεταβολισμο και βοηθουν στην αυξηση μυικηας μαζας εχουμε και λεμε:

Effects of meal frequency on energy utilization in rats.
    Hill JO, Anderson JC, Lin D, Yakubu F. Department of Pediatrics, Vanderbilt University

“The effects of differences in meal frequency on body weight, body composition, and energy expenditure were studied in mildly food-restricted male rats. Two groups were fed approximately 80% of usual food intake (as periodically determined in a group of ad libitum fed controls) for 131 days. One group received all of its food in 2 meals/day and the other received all of its food in 10-12 meals/day. The two groups did not differ in food intake, body weight, body composition, food efficiency (carcass energy gain per amount of food eaten), or energy expenditure at any time during the study. Both food-restricted groups had a lower food intake, body weight gain, and energy expenditure than a group of ad libitum-fed controls. In conclusion, these results suggest that amount of food eaten, but not the pattern with which it is ingested, has a major influence on energy balance during mild food restriction.“

ΚΑΙΙΙΙΙ

Thermogenesis in humans after varying meal time frequency
    Wolfram G, Kirchgessner M, Miller HL, Hollomey S.

To a group of 8 healthy persons a slightly hypocaloric diet with protein (13% of energy), carbohydrates (46% of energy) and fat (41% of energy) was given as one meal or as five meals in a change-over trial. Each person was 2 weeks on each regimen. Under the conditions of slight undernutrition and neutral temperature the balances of nitrogen, carbon and energy were assessed in 7-day collection periods, and according to 48-hour measurements of gaseous exchange (carbon-nitrogen balance method) by the procedures of indirect calorimetry. Changes of body weight were statistically not significant. At isocaloric supply of metabolizable energy with exactly the same foods in different meal frequencies no differences were found in the retention of carbon and energy. Urinary nitrogen excretion was slightly greater with a single daily meal, indicating influences on protein metabolism. The protein-derived energy was compensated by a decrease in the fat oxidation. The heat production calculated by indirect calorimetry was not significantly different with either meal frequency. Water, sodium and potassium balances were not different. The plasma concentrations of cholesterol and uric acid were not influenced by meal frequency, glucose and triglycerides showed typical behaviour depending on the time interval to the last meal. The results demonstrate that the meal frequency did not influence the energy balance.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και κατι σας προσωπικη αποψη,και οσοι διαφωνουν με τις ΕΡΕΥΝΕΣ και οχι με τις ΠΡΟΧΟΡΗΜΕΝΕΣ αποψεις αλλων κτλ,να τις βαλουν στον πισινο τους,γιατι θα πρεπει καποια στιγμη να μαθουν μα μιλανε με βαση την επιστημη και οχι τι ειπε ο ενας και ο αλλος.

Τα 6+ γευματα δουλευουν για οσυς παιρνουν αναβολικα.Εχετε παρει?
οσοι εχουν παρει ξερουν για ποιο πραγμα μιλαω,και πιο συγκεκριμενα ειναι το οτι ο οργανισμςο με τοσες μ@λακιε ςπου εχει μεσα του απο αναβολικα χτιζει μυες 24 ωρες συνεχομενο.Οχι οταν ξεκουραζετερ οπω ςο μεσος θνητος.

Τα φαρμακα συχγωρουν πολλα "λαθη" προπονησης και αυτο ειναι πραγματικοτητα.

Μαθετε να διαβαζετε βιβλια η εστω περιοδικα που αξιζουν και ξερουν τι λενε και οχι Muscle Mag και λοιπες ηληθιοτητες.Σωστε τον εαυτο σας απο την χωλερα της βλακειας.Ελεος ποια.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και τελος...μην τρελενεστε.Οι μυες δεν ειναι καραμελες να τους χασετε σε μια ωρα αν δεν φατε.Γι ανα φγτασει το σωμα σε τετοια αναγκη ωστε να διασπασει μυικο ιστο γι ανα πιεβιωσει θελει πολυ με γαλη διαφορα στην βαση θερμιδων βασικου μεταβολισμου και για αρκετο κκαιρο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε Εκτορ ενταξει τωρα,αν πιστευεις οτι κανω καπου λαθος ε πες μου.Εγω δεν ειμαι κολημενος κτλ...

και αμεσως μετα  :2funny:

Επιδη επιμενετε στα 6+ γευματα και λετε μαλακιες

Και κατι σας προσωπικη αποψη,και οσοι διαφωνουν με τις ΕΡΕΥΝΕΣ και οχι με τις ΠΡΟΧΟΡΗΜΕΝΕΣ αποψεις αλλων κτλ,να τις βαλουν στον πισινο τους,

ψυχοφαρμακα παιρνεις?

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ναι.Ασε τελιωσαν τωρα και ειμαι με νολβα...γαμησε τα.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
σημαντικη παρατηρηση:αλλο κανω σωστη διατροφη και γυμναστικη κι αλλο παιρνω αναβολικα και τρωω 8 φορες για να μη πεσει ο μεταβολισμος...

οι περισσοτεροι εδω θελουν να πρηστουν οσο πιο πολυ γινεται και να μην εχουν λιπος,κατι που για να γινει θελει ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ...

καθε ανθρωπος εχει ενα μαξιμουμ γενετικο δυναμικο που το φτανει σχετικα ευκολα και γρηγορα...απο κει και περα πας σε αλλα επιπεδα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ...

και η κλασσικη μαλακια ''ξερω να τα παιρνω'' δεν ισχυει γιατι απλα ο οργανισμος εχει αντοχες μεχρι μια ηλικια...

το προβλημα στο συκωτι η στα νεφρα θα σου βγει γυρω στα 30-35 οχι στα 25...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Γι ανα φγτασει το σωμα σε τετοια αναγκη ωστε να διασπασει μυικο ιστο γι ανα πιεβιωσει θελει πολυ με γαλη διαφορα στην βαση θερμιδων βασικου μεταβολισμου και για αρκετο κκαιρο.

για πες μας καθε ποτε τοχεις προγραμματισει εσυ να μεταβολιζεις? μια φορα τη βδομαδα? το μηνα?  :2funny:
γαμω τους οργανισμους εχεις τυπε που παραγγελνουμε και μεις εναν?

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αν και παντα με θεωρουσα μετριο σαν γενετικα τελικα εχω πολυ καλυτερα απο οσο νομιζα.Αλλα απο εκει και περα εγω ειπα πηγες για οτι ανεφερα.εσυ απο που συμπαιρανες οτι 6 γευματα θα σε..μεταβολισουν καλυτερα?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
    To a group of 8 healthy persons

Φίλε μου αυτό που έχει σημασία πριν απ’ όλα είναι τα επίπεδα ινσουλίνης να είναι όσο το δυνατόν σταθερά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας εκτός από τη ώρα μετά τη προπόνηση. Όλη η επιστήμη που ασχολείται με τον διαβήτη αυτό προσπαθεί να επιτύχει και έχει καταλήξει σε συμπεράσματα τα οποία  σα βάση έχουν τα πολλά γεύματα συν τις άλλης. Από κει και πέρα έρευνα με 8 άτομα δείγμα προσωπικά δεν μου λέει κάτι.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου αυτό που έχει σημασία πριν απ’ όλα είναι τα επίπεδα ινσουλίνης να είναι όσο το δυνατόν σταθερά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας εκτός από τη ώρα μετά τη προπόνηση. Όλη η επιστήμη που ασχολείται με τον διαβήτη αυτό προσπαθεί να επιτύχει και έχει καταλήξει σε συμπεράσματα τα οποία  σα βάση έχουν τα πολλά γεύματα συν τις άλλης. Από κει και πέρα έρευνα με 8 άτομα δείγμα προσωπικά δεν μου λέει κάτι.
Συμφωνω εν μερι.απλα συνηθως οσοι αρχιζουν την διατροφη,με πολλα γευματα κανουν καλυτερη.Οι αλλοι που κανουν λιγοτερα 2-3 πχ,τινουν να γουρουνιαζουν και να τρωνε οτι να ναι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και τελος...μην τρελενεστε.Οι μυες δεν ειναι καραμελες να τους χασετε σε μια ωρα αν δεν φατε.Γι ανα φγτασει το σωμα σε τετοια αναγκη ωστε να διασπασει μυικο ιστο γι ανα πιεβιωσει θελει πολυ με γαλη διαφορα στην βαση θερμιδων βασικου μεταβολισμου και για αρκετο κκαιρο.

τελευταια φορα που σου απανταω σοβαρα εσενα.
καθε οργανισμος λεμε και ξαναλεμε ειναι ξεχωριστη μηχανη απο το εργοστασιο και δε μπορουμε να μπουμε σε απολυτες διαδικασιες με νουμερα. εχει λοιπον τα χουγια του και περα απο αυτο επηρρεαζεται και απο το συνολικο καθημερινο προγραμμα που το υποβαλεις, 24 ωρες τα παντα ολα μεχρι και ποσο κοιμασαι.
απο κει και υστερα υπαρχουν οι βασικες αρχες πανω στις οποιες στηριζεται η λειτουργια της μηχανης. η μηχανη λοιπον δε σβηνει ποτε δουλευει παντα συνθετει και διασπαει καθημερινα με διαφορες στην ενταση μονο.
επειδη ειναι και πονηρη η μηχανη οταν ειναι να φαει (και τρωει συνεχεια) θα φαει πρωτα το ευκολο φαι που ειναι ο μυικος ιστος και δε θα φαει απο τις αποθηκες λιπους. γκεκε?
αυτα τα ολιγα γιατι βαριεμαι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν και παντα με θεωρουσα μετριο σαν γενετικα τελικα εχω πολυ καλυτερα απο οσο νομιζα.Αλλα απο εκει και περα εγω ειπα πηγες για οτι ανεφερα.εσυ απο που συμπαιρανες οτι 6 γευματα θα σε..μεταβολισουν καλυτερα?

το ειδα στον υπνο μου. σε ονειρο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εδω ο τυπος μας λεει οτι το σωμα πρεπει να φτασει σε μεγαλη αναγκη προκειμενου να...διασπασει μυικο ιστο. ειναι για να μιλαμε σοβαρα μαζι του?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τελευταια φορα που σου απανταω σοβαρα εσενα.
καθε οργανισμος λεμε και ξαναλεμε ειναι ξεχωριστη μηχανη απο το εργοστασιο και δε μπορουμε να μπουμε σε απολυτες διαδικασιες με νουμερα. εχει λοιπον τα χουγια του και περα απο αυτο επηρρεαζεται και απο το συνολικο καθημερινο προγραμμα που το υποβαλεις, 24 ωρες τα παντα ολα μεχρι και ποσο κοιμασαι.
απο κει και υστερα υπαρχουν οι βασικες αρχες πανω στις οποιες στηριζεται η λειτουργια της μηχανης. η μηχανη λοιπον δε σβηνει ποτε δουλευει παντα συνθετει και διασπαει καθημερινα με διαφορες στην ενταση μονο.
επειδη ειναι και πονηρη η μηχανη οταν ειναι να φαει (και τρωει συνεχεια) θα φαει πρωτα το ευκολο φαι που ειναι ο μυικος ιστος και δε θα φαει απο τις αποθηκες λιπους. γκεκε?
αυτα τα ολιγα γιατι βαριεμαι.
ευτυχως που δεν ειπες περισσοτερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom