Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλα Terminator.Εσυ εισαι μηχανη.Οκ το πιασαμε.Συνεχισε τις πιπες σου αφου ξερεις τι λες.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πρωτα χρησιμοποιειται μυικος ιστος και μετα τα αλλα...ολες οι ερευνες που εχω διαβασει εκει καταληγουν...

γι αυτο αλλωστε δε βλεπεις ποτε ανθρωπο που δε παιρνει τιποτα απο φαρμακα να ειναι τρομερα μυωδης...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλα Terminator.Εσυ εισαι μηχανη.Οκ το πιασαμε.Συνεχισε τις πιπες σου αφου ξερεις τι λες.

μη μασας ρε. δωσε και αλλα  :rockon: :rockon: :rockon:

Γι ανα φγτασει το σωμα σε τετοια αναγκη ωστε να διασπασει μυικο ιστο γι ανα πιεβιωσει θελει πολυ με γαλη διαφορα στην βαση θερμιδων βασικου μεταβολισμου και για αρκετο κκαιρο.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όταν η χρήση ενέργειας υπερβαίνει τη διαθεσιμότητα ενέργειας από τη διατροφή, το σώμα χρησιμοποιεί την αποθηκευμένη ενέργειά του για να καλύψει τις ανάγκες του. Το πρώτο βήμα στον ενεργειακό καταβολισμό είναι η διάσπαση του γλυκογόνου ή των τριγλυκεριδίων σε απλούστερες ενώσεις. Αυτό συμβαίνει στους σκελετικούς μυς, στο ήπαρ και στα λιποκύτταρα. Το δεύτερο στάδιο του καταβολισμού των υδατανθράκων είναι η γλυκόλυση, ενώ αυτού των τριγλυκεριδίων είναι η β οξείδωση των λιπαρών οξέων. Το τελικό, κοινό, στάδιο είναι ο κύκλος του κιτρικού οξέος και η οξειδωτική φωσφορυλίωση.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
εδω ο τυπος μας λεει οτι το σωμα πρεπει να φτασει σε μεγαλη αναγκη προκειμενου να...διασπασει μυικο ιστο. ειναι για να μιλαμε σοβαρα μαζι του?

Πολλοί έχουν επηρεαστεί από τη leangains το θέμα είναι πόσοι έχουν ασχοληθεί σοβαρά για να δουν  κάποιες ιδιαιτερότητες. Μία από αυτές είναι η υπερβολική κατανάλωση πρωτείνης αλλά και αμινοξέων πριν από τη προπόνηση και επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της «νηστείας» Δηλαδή μένεις για ώρες νηστικός αλλά τροφοδοτείς συνέχεια τον οργανισμό με «καύσιμο». Έχει ασχοληθεί κάποιος εδώ σοβαρά με leangains να γράψει εντυπώσεις??

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πολλοί έχουν επηρεαστεί από τη leangains το θέμα είναι πόσοι έχουν ασχοληθεί σοβαρά για να δουν  κάποιες ιδιαιτερότητες. Μία από αυτές είναι η υπερβολική κατανάλωση πρωτείνης αλλά και αμινοξέων πριν από τη προπόνηση και επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της «νηστείας» Δηλαδή μένεις για ώρες νηστικός αλλά τροφοδοτείς συνέχεια τον οργανισμό με «καύσιμο». Έχει ασχοληθεί κάποιος εδώ σοβαρά με leangains να γράψει εντυπώσεις??
4 μηνες το εκανα.Δεν λεω απλα αερολογιες.Απλα κανεις δεν ρωτησε.Και εν τελι κανεις δεν αναγκαζει κανεναν.Οποιος θελει..δοκιμαζει ΜΕΤΑ μιλαει.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
4 μηνες το εκανα.Δεν λεω απλα αερολογιες.Απλα κανεις δεν ρωτησε.Και εν τελι κανεις δεν αναγκαζει κανεναν.Οποιος θελει..δοκιμαζει ΜΕΤΑ μιλαει.

Αν θέλεις γράψε αποτελέσματα και τα συμπληρώματα που έπαιρνες. Επίσης γιατί σταμάτησες?

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16

Πολύ σωστός ο τύπος.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αποτελεσμα σε εμενα ακομη και με γουρουνισια διατροφη:
ξεκιναγα με σαλατα παντα,μετα κανονικο γευμα παντα μετρημενα στις 3,000 θερμιδες συνολικα.Το μεσημερι στις 12 ετρωγα ενα γιαουτρι 250 θερμιδες(μεσα στις 3,0000)
Αμινοξεα κτλ ΔΕΝ επαιρνα.Το εκανα κυριως σαν κετο,δλδ 60-70% λιπος,μετα 20% πρωτεινη και τα αλλα υδ. απο την σαλατα κυριως.

απο 15% ποσοστο λιπους στο 12% σε ενα μηνα περιπου,αλλα οπως ειπα εκανα καμια γουρουνια και ειτε Σαββατο ειτε κυρικακη ετρωγα οτι ηθελα ολη την ημερα.

Θετικα:
Πολυ καλες προπονησεις.Αυτο ειναι ενα απο τα θετικα της διατροφης αυτης.Ακομη και σημερα δεν μπορω πλεον να κανω προπονηση αν φαω πριν.Οποτε αυτο το κρατησα.

αρνητικα:Οχι πολλα.Κυριως πχ βγαινεις με ολους αλλα δεν μπορει ςνα φας γτ εχουν τελιωσει η ωρες που τρως.:Ρ

Το σταματησα γτ οι ωρες μου ειναι περιεργες.Εχω χορο,γυμναστηριο,σχολη κτλ.Εχω 6-8 ωρες που μπορω να τρωω.και επιδη ειναι σπαστα ολα αυτα δεν μπορω να φαω καλα μια ωρα πριν τον χορο.Δεν μπορ ων ακουνηθω μετα.Αυττο που κρατησα ειναι οτι τρωω μετα οτ μεσημερι(12-2)καια φου εχ ωκανει προπονηση και συνολικα 2-3 γευματα.Ειμαι στοα 12-13 ολο το χρονο χωρις να μετραω θερμιδες πλεον και αλλα,αν και πλεον δεν θεωρω τονεαυτο μου φυσικο αθλητη οποτε απο ενα σημειο και μετα δεν παιζει και τοσο αυτο.

Την διατροφη αυτη την κανεις ΑΝ σε βολευει και ΑΝ πιασει σε εσενα(σε καποους δεν πιανει.αλλα ειναι λιγοι.οι αλλοι απλα ειτε την καναν λαθος ειτε λενε μαλακιες.)

Και επισης δεν εχεις τα σκαμπανευασματα ινσουλινης οπως με αλλες.Οποιος θελει υπαρχει βιβλιογραφια πανω σε αυτη την διατροφη.

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και το leangains - warrior diet ειναι μια μπουνια στην μεση ηληθια λογικη του οτι "κανω οτι μου λενε χωρις να ερευνησω".καποιους τους χαλαει οτι δεν εχουν ΜΙΑ αποδειξη για οσα λενε,ενω πχ ο τυπος σοτ lean gain,ο συγκραφεας του warrior diet κτλ πασρθετουν και βιβλιογραφι ακαι ερευνες.

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Ποδια σημερα,παμε για πονο  :rockon:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
Και εγώ πόδια έχω μωρή αρρώστιααααα  :rockon: :s&m_1:

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
8 σηκωνομουν 12 ενα γιουρτι μετα φαι στις 6.
Οποτε στοιχειωδως...επαιρνα απο το γιαουρτι.
Τωρα αν ειναι αρκετο,οι αποψεις διησταντε.Γιατι ολο και καποιςο θα πεταχτει να πει "μα πρεπει να παιρνεις 45435 γρμ ανα σοματικο κιλο γι ανα χτισει ςμυες."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom