quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Σας ζηλευω δωστε καυλα............Και εγώ πόδια έχω μωρή αρρώστιααααα
Αντε να ερθει το Σαββατο...........................................
Σας ζηλευω δωστε καυλα............Και εγώ πόδια έχω μωρή αρρώστιααααα
Δωσε πονο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας ζηλευω δωστε καυλα............
Αντε να ερθει το Σαββατο...........................................
Εσυ γιατι κανεις δυο?? χωριζεις τετρακεφαλο -δικεφαλο η θες να τα μεγαλωσεις???Tρίτη & Παρασκευή έχει πόδια αμαζόνα μου !!!
1 φορά την εβδομάδα κάνεις πόδια ;
8 σηκωνομουν 12 ενα γιουρτι μετα φαι στις 6.
Οποτε στοιχειωδως...επαιρνα απο το γιαουρτι.
Τωρα αν ειναι αρκετο,οι αποψεις διησταντε.Γιατι ολο και καποιςο θα πεταχτει να πει "μα πρεπει να παιρνεις 45435 γρμ ανα σοματικο κιλο γι ανα χτισει ςμυες."
Εσυ γιατι κανεις δυο?? χωριζεις τετρακεφαλο -δικεφαλο η θες να τα μεγαλωσεις???
a ok! ;)upper/lower κάνω.
Ισχυει.παλαιοτερα εκανα κετο με ΣΚ οφ,οποτε με βολεψε πιο πολυ.μετα απο καιρο που επαιζα με κετο και leangains,καταλαβα οτι ειμαι καπως δυσανεκτικος στον υδατανθρακα.Εξου και γιατι το εκανα ετσι.Παρατηρώ πάντως πολλές αποκλείσεις από τη leangains όσον αφορά τους υδατάνθρακες και τα λίπη σε μέρες προπόνησης και day off και επίσης στην κατανάλωση αμινοξέων.
Από εκεί και πέρα ο καθένας ακολουθεί ότι πιστεύει ότι δουλεύει καλύτερα επάνω του.
ποοοοοοοοοοοο καυλαααααααααααα ειναιιεγω το βραδυ θα παω λαδοκολα παντως..
Και καλα ολα τα αλλα..ποδια καλαμακια!?μα σας παεακαλω!:Ρφανταζομαι...φουσκωμενοι απο φαρμακο τιγκα στο λιπος με φουσκωμενους δικεφαλους-θωρακικους και κατι ποδαρακια σα καλαμακια
Τι τους λες τωρα...
φανταζομαι...φουσκωμενοι απο φαρμακο τιγκα στο λιπος με φουσκωμενους δικεφαλους-θωρακικους και κατι ποδαρακια σα καλαμακια
η γνωμη μου ειναι αρνητικη λυκακι μου παρε κιαλλες γνωμες φυσικα..