Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τα μπρατσα ειναι το αδυνατο μου σημειο τυπε! Μην κολλας εκει ομως οπως κανουν οι κλασικες χαζογκομενες! Σε στηθος και πλατη ειμαι πορνωδης! Στους κοιλιακους παλι δεν ειναι τυχαιο που με φωναζουν μιστερ ινα και μιστερ φετα  :sunglasses:

νοου μπράτσα, νόου πάρτι Πουσταλέκοους :birdman:

mhtsos69

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
16
[quote author=quardeen]
Εσυ ξερεις καποια πραγματα αλλα τα εχεις λιγο μπλεγμενα μεσα σου.
Αν θες διατηρηση μυικου ιστου και αυξηση, θες καθε 2,5 με 3 ωρες μαξ γευμα γιατι δεν πρεπει να αφησεις το σωμα να πεινασει και ερθει σε καταβολισμο..
Και γιαυτο λεμε 6-8 γευματα γιατι ειναι αναλογα με την μυικοτητα του καθε αθλουμενου, τον ογκο προπονησης, του τι θελει να κανει και το ποσες ωρες ειναι ξυπνιος... Με πιο λιγα απο 6 γευματα εχεις στιγμες που θελοντας η μη προλαβαινεις να πεινασεις και δστυχως ερχεσαι σε καταβολισμο...[/quote]

Η διατήρηση του μυικού ιστού καθώς και η άυξηση του έχει να κάνει με τις θερμίδες που έχει στόχο ο καθένας. Το αν κάνεις 4 ή 7 γεύματα κάθε 3 ή κάθε 5 ώρες για να πάρεις αυτές τις θερμίδες δεν έχει καμία σχέση φιλενάδα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.061
Πόντοι
1.706
Η δικιά μου σ'αρέσει ή να κόψω τις μπύρες? :P
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3802.0;attach=419461;image[/img[/URL]]
[/quote]
τώρα μάλιστα
αυτό είναι γυναικεία κοιλιά
κι άσε τους άλλους να λένε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Εσυ ξερεις καποια πραγματα αλλα τα εχεις λιγο μπλεγμενα μεσα σου.
Αν θες διατηρηση μυικου ιστου και αυξηση, θες καθε 2,5 με 3 ωρες μαξ γευμα γιατι δεν πρεπει να αφησεις το σωμα να πεινασει και ερθει σε καταβολισμο..
Και γιαυτο λεμε 6-8 γευματα γιατι ειναι αναλογα με την μυικοτητα του καθε αθλουμενου, τον ογκο προπονησης, του τι θελει να κανει και το ποσες ωρες ειναι ξυπνιος... Με πιο λιγα απο 6 γευματα εχεις στιγμες που θελοντας η μη προλαβαινεις να πεινασεις και δστυχως ερχεσαι σε καταβολισμο...
λοπεζ συμφωνεις;

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Η διατήρηση του μυικού ιστού καθώς και η άυξηση του έχει να κάνει με τις θερμίδες που έχει στόχο ο καθένας. Το αν κάνεις 4 ή 7 γεύματα κάθε 3 ή κάθε 5 ώρες για να πάρεις αυτές τις θερμίδες δεν έχει καμία σχέση φιλενάδα.
H διατηρηση και αυξηση του μυικου ιστου εχει να κανει με το ποσες θερμιδες (διατηρησης-αυξησης η μειωσης βαρους) χρειαζεται ο καθε οργανισμος! Απο σωστες τροφες σωστα κατανεμημενες μεσα στη μερα για να ειναι επαρκη στο συνολο τα γρμ πρωτεινης-υδατανθρακα-λιπους που χρειαζεται ο καθε ενας με βαση τα κιλα του το φυλο και την ημερησια δαπανη που εχει σε ενεργεια.
Το να μενεις νηστικος πανω απο 3 ωρες βοηθαει στην αποτομη αυξομειωση της ινσουλινης στο αιμα και οποιος απο αυτους που ενδιαφερονται δεν καταλαβαινει τη σημαινει αυτο και ποσο αρνητικα επιδρα στον οργανισμο και στους μυες ας ξεκινησει το διαβασμα αμεσα.. Και δεν αναφερομαι προσωπικα σε κανενα..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
H διατηρηση και αυξηση του μυικου ιστου εχει να κανει με το ποσες θερμιδες (διατηρησης-αυξησης η μειωσης βαρους) χρειαζεται ο καθε οργανισμος! Απο σωστες τροφες σωστα κατανεμημενες μεσα στη μερα για να ειναι επαρκη στο συνολο τα γρμ πρωτεινης-υδατανθρακα-λιπους που χρειαζεται ο καθε ενας με βαση τα κιλα του το φυλο και την ημερησια δαπανη που εχει σε ενεργεια.
Το να μενεις νηστικος πανω απο 3 ωρες βοηθαει στην αποτομη αυξομειωση της ινσουλινης στο αιμα και οποιος απο αυτους που ενδιαφερονται δεν καταλαβαινει τη σημαινει αυτο και ποσο αρνητικα επιδρα στον οργανισμο και στους μυες ας ξεκινησει το διαβασμα αμεσα.. Και δεν αναφερομαι προσωπικα σε κανενα..

+1 για την ινσουλίνη..

για χημική δίαιτα, έχουμε άποψη;

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Παντως κατα την αποψη μου γενικα οτι διαιτα δεν εχει την απαραιτητη ημερησια προσληψη σε υδατανθρακα-πρωτεινη-λιπη βαση την ατομικοτητα του καθε ενος για μενα ειναι μη αποδεκτη λαθος και επικυνδηνη..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

χμ και ναι και οχι μεγαλη συζητηση. οπως εχω πει δεν υπαρχει κοινη φορμουλα παρα μονο εξειδικευμενο προγραμμα για τον καθενα σε σχεση με το τι θελει να επιτυχει και τι καθημερινο προγραμμα ακολουθει.
η κουαντριν μιλαει παντα εξ ιδιων για προχωρημενα επιπεδα οποτε ναι συμφωνω για τα γευματα ανα 3 ωρες. ξερω και αρρωστακια που βαζουν ξυπνητηρι ξημερωματα και τρωνε με κλειστα ματια για να βγουνε τα γευματα  :2funny:
το οτι συνδεει την αισθηση της πεινας με τον καταβολισμο διαφωνω καθοτι δε θεωρω οτι συνδεονται.
καποιο ατομο που εχει συνηθισει να τρωει 1 ή 2 φορες την ημερα δε σημαινει οτι πειναει παντα στα ενδιαμεσα παρολα αυτα καταβολιζει του σκοτωμου και ειναι μονιμα αρνητικος. η υπαρξη και η ενταση της σωματικης ασκησης βεβαια αυξανει προς τα κατω τον ηδη αρνητικο μεταβολισμο.
οι προχωρημενοι παιζουν εσκεμμενα με το ισοζυγιο ανα περιοδους θετικο ή αρνητικο αναλογα τους στοχους.
ο καταβολισμος δεν ειναι μια διαδικασια που μπορεις να διαγραψεις απο το να συμβαινει, ειναι μια αεναη κατασταση ρολοι μεταξυ αναβολισμου-καταβολισμου στον οργανισμο και απαραιτητη για τη "μηχανη".
αυτο που θελει να πει η κουαρ ειναι οτι προσεχει να ειναι παντα σε θετικο προσημο ο μεταβολισμος ωστε να ανεβαζει διαρκως μυικη μαζα  ;)

προσπαθησα να τα πω απλα και κατανοητα  :P

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θελω να σκασει μυτη ο αιγεας τωρα και να πει κατι επικο να με παρατηρησει  :grin:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
χμ και ναι και οχι μεγαλη συζητηση. οπως εχω πει δεν υπαρχει κοινη φορμουλα παρα μονο εξειδικευμενο προγραμμα για τον καθενα σε σχεση με το τι θελει να επιτυχει και τι καθημερινο προγραμμα ακολουθει.
η κουαντριν μιλαει παντα εξ ιδιων για προχωρημενα επιπεδα οποτε ναι συμφωνω για τα γευματα ανα 3 ωρες. ξερω και αρρωστακια που βαζουν ξυπνητηρι ξημερωματα και τρωνε με κλειστα ματια για να βγουνε τα γευματα  :2funny:
το οτι συνδεει την αισθηση της πεινας με τον καταβολισμο διαφωνω καθοτι δε θεωρω οτι συνδεονται.
καποιο ατομο που εχει συνηθισει να τρωει 1 ή 2 φορες την ημερα δε σημαινει οτι πειναει παντα στα ενδιαμεσα παρολα αυτα καταβολιζει του σκοτωμου και ειναι μονιμα αρνητικος. η υπαρξη και η ενταση της σωματικης ασκησης βεβαια αυξανει προς τα κατω τον ηδη αρνητικο μεταβολισμο.
οι προχωρημενοι παιζουν εσκεμμενα με το ισοζυγιο ανα περιοδους θετικο ή αρνητικο αναλογα τους στοχους.
ο καταβολισμος δεν ειναι μια διαδικασια που μπορεις να διαγραψεις απο το να συμβαινει, ειναι μια αεναη κατασταση ρολοι μεταξυ αναβολισμου-καταβολισμου στον οργανισμο και απαραιτητη για τη "μηχανη".
αυτο που θελει να πει η κουαρ ειναι οτι προσεχει να ειναι παντα σε θετικο προσημο ο μεταβολισμος ωστε να ανεβαζει διαρκως μυικη μαζα  ;)

προσπαθησα να τα πω απλα και κατανοητα  :P
Τα υπογραμμισμενα για μενα ε???? :2funny: :2funny: :2funny: :boobies:

Εδωσα και δευτερη απαντηση και εγω στην πισω σελιδα λιγο πιο αναλυτικη πανω σε αυτο ξανα.
Παρασερνομαι και μιλαω λιγο περιεργα και μη αναλυτικα νομιζοντας οτι θα με καταλαβουν ολοι. Συγχωρνατε :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η δικιά μου σ'αρέσει ή να κόψω τις μπύρες? :P

ω ρε μαναμ δε τοχα δει αυτο. ντυμενη και να φαινεται ο αφαλος της ειναι συλλεκτικη η φωτο.
α νταξει επιτηδες το κατεβασε κατου κατου με το χερι

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Παντως κατα την αποψη μου γενικα οτι διαιτα δεν εχει την απαραιτητη ημερησια προσληψη σε υδατανθρακα-πρωτεινη-λιπη βαση την ατομικοτητα του καθε ενος για μενα ειναι μη αποδεκτη λαθος και επικυνδηνη..

ούτε ανά 3μηνο για κάψιμο λίπους;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τα υπογραμμισμενα για μενα ε???? :2funny: :2funny: :2funny: :boobies:

Εδωσα και δευτερη απαντηση και εγω στην πισω σελιδα λιγο πιο αναλυτικη πανω σε αυτο ξανα.
Παρασερνομαι και μιλαω λιγο περιεργα και μη αναλυτικα νομιζοντας οτι θα με καταλαβουν ολοι. Συγχωρνατε :2funny:

νταξει εγω σε πιανω. συμφωνεις η διαφωνεις με τις διορθωσεις?

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
νταξει εγω σε πιανω. συμφωνεις η διαφωνεις με τις διορθωσεις?
Αυτο που προσπαθουσα να πω εγω για τα συχνα γευματα και το ειπα και πισω με την διαδικασια τις ινσουλινης εσυ το ειπες με ανθρωπινα λογια  :rockon:! απλα συμφωνω απολυτα οπως τα διατυπωσες  :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom