Νέα

Γυμναστήριο (ασκήσεις - συμπληρώματα διατροφής κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειναι τριτοδευτερα τα ελλ.Γυμναστηρια;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    31

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσυ βλεπεις απο αυτα που εχω ποσταρει να λεω κατι διαφορετικο απο εσενα;;;; οταν ο κοτο εγραψε οτι ειναι θεμα τονου εσυ τι καταλαβες;;;;; για πες μου λοιπον να καταλαβω που εχω λαθος;;

what  :S

de ta katalavainw ta ellinika sou kai to noima tous.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Σε προηγούμενη σελίδα έγραψες οτι δεν έχει σημασία τι υδατάνθρακα τρωει κανεις αλλα με τι άλλα συστατικά ταυτόχρονα τρώει, οπως βιταμίνες μέταλλα κλπ... καπως έτσι...
οποτε έρχεται η κυρα-γυμνάστρια και του απαντάει φάει και εσύ τα πάντα όλα με τις λιποδιαλυτές βιταμίνες να δούμε αν θα αδυνατίσεις...  εύκολη η παρεξήγηση όπως και εύκολη η αποκατάσταση της παρεξήγησης αν υπάρχει καλη προαίρεση...   :cool2:
για να ξεκαθαρισουμε ενα παρα πολυ απλο θεμα, ολες οι βιταμινες παιρνουν μερος στην διαδικασια μετατροπης των π.υ.λ σε ενεργεια και σε οτι τα αλλο χρειαζεται ο οργανισμος , οπως οπως το οτι οι πρωτεινες μπαινουν στα δημιουργια των αντισωματων και πολλα αλλα. και βοηθουν στην καλυτερη αφομοιωση τους απο τον οργανισμο, πουθενα μα πουθενα οι βιταμινες δεν παιζουν ρολο λιποδιαλυτη!!!ΠΟΥΘΕΝΑ!!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ουδεις ειπε κάτι τέτοιο, εσύ ισχυρίζεσαι οτι το σκεφτήκαμε έτσι οπως το λες

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
βανετε τονους απο κι κσεκινα το μπερδεμα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δε μου λες ρε τιτανα, απλη ερωτησουλα: η φρουκτοζη διασπαται τον ιδιο χρονο με το αμυλο?

σημερα τις λες πολυβολο τις κοτσανες
βαριεμαι και να σου απαντησω, ξεκαθαρισε στο μυαλο σου τι ειναι τι και γιατι δουλεια το θελουμε και μετα ξανασυζηταμε, μεχρι τοτε εισαι χασιμο χρονου!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
για να ξεκαθαρισουμε ενα παρα πολυ απλο θεμα, ολες οι βιταμινες παιρνουν μερος στην διαδικασια μετατροπης των π.υ.λ σε ενεργεια και σε οτι τα αλλο χρειαζεται ο οργανισμος , οπως οπως το οτι οι πρωτεινες μπαινουν στα δημιουργια των αντισωματων και πολλα αλλα. και βοηθουν στην καλυτερη αφομοιωση τους απο τον οργανισμο, πουθενα μα πουθενα οι βιταμινες δεν παιζουν ρολο λιποδιαλυτη!!!ΠΟΥΘΕΝΑ!!

ρε μεγαλε μας δουλευεις τοση ωρα? εγραψε κανεις 'λιποδιαλύτες' και αρχισες την αρλουμπα σου? λιποδιαλυτές ειναι ο ορος. και ποιος ο λογος να το μπερδεψεις αφου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τετοιο πραγμα γιατι θα επρεπε να το εννοει λιποδιαλύτη η κουαντριν που γραφει ατονα οπως εγω. νταξει δικαιολογια του κωλου γιατι ντρεπεστε και στα πιο απλα πραγματα να πειτε ενα συγγνωμη μαλακια εγραψα.  :jerking:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ρε μεγαλε μας δουλευεις τοση ωρα? εγραψε κανεις 'λιποδιαλύτες' και αρχισες την αρλουμπα σου? λιποδιαλυτές ειναι ο ορος. και ποιος ο λογος να το μπερδεψεις αφου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τετοιο πραγμα γιατι θα επρεπε να το εννοει λιποδιαλύτη η κουαντριν που γραφει ατονα οπως εγω. νταξει δικαιολογια του κωλου γιατι ντρεπεστε και στα πιο απλα πραγματα να πειτε ενα συγγνωμη μαλακια εγραψα.  :jerking:
Ελα τελος απλα παρανοησε επειδη δεν ειχε τονο το ποστ και λεει μεσα του αυτη η ελλεινιδα εννοει το λαθος ασχετα με το τι εγραφα εγω ατονα και ανορθογραφα συνηθως..

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Η μεγαλη διαφωνια μας ειναι στους υδατανθρακες...αυτο ειναι το λαθος κατ'εμε και εσενα σαφως

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ελα τελος απλα παρανοησε επειδη δεν ειχε τονο το ποστ και λεει μεσα του αυτη η ελλεινιδα εννοει το λαθος ασχετα με το τι εγραφα εγω ατονα και ανορθογραφα συνηθως..

πως γινεται να παρανοησε κατι που ειναι ξεκαθαρα γνωστο? δηλαδη και γω που δε βαζω τονο τωρα μπορει να μου πει οτι βαζω λαθος τους τονους στην προταση? οτι εννοω προτασΉ ενώ πρόταση ειναι το σωστο?  :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το΄χετε κάψει ρέεεεεει

συ μην επεμβαινεις. δε συζηταμε τα ενδυματολογικα της τριτης ηλικιας εδω για να τοποθετηθεις
oldmanpants.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom